Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja właśnie byłam sama bo M. jeszcze nie wrócił z delegacji ale więcej tego błędu nie popełnie. 🙂
A co do sklepów to napewno Smyk i 5.10.15. A w Smyku jest teraz przecenia niani elektrycznej Angelcare jakby kogoś interesowała za 450 zł z końcówką - nie pamiętam dokładnie- ale na allegro są drożej bo sprawdzałam,

• Mamusia
Mój wraca w poniedziałek i będzie do końca tygodnia 🙂
zMieliśmy jechać nad morze ale ma padać i chyba damy sobie spokój. Zresztą zobaczymy jeszcze. Z Grecją chyba też nic nie wypali bo boję sie tego lotu, nie chcę dzidzi narażać a i mam jakieś dziwne złe przeczucia. 😞 Mojemu też się śniło, że wylądowałam w szpitalu przez te wczasy i też nie chce ryzykować. Nadrobimy jak się Synek urodzi. 😁

• Mamusia
My się pomału szykujemy do grilla 🙂
Ze sklepów dla dzieci to kojarzę pepco, mothercare, 5-10-15, Smyk, Bartek (obuwie), w H&M chyba są działy dla dzieci... Najłatwiej chyba wejść na stronę galerii handlowej do której zamierza się jechać i sprawdzić czy w ogóle są tam konkretne sklepy. U mnie na szczęście jest kilka sklepów niewielkich z odzieżą i akcesoriami dziecięcymi, a do tego Kraków zaroił się od galerii w których mnóstwo rzeczy można kupić...

Tu mają śliczności: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=17034800

• Mamusia
🤪 ale mnie słonko spiekło 😉 a maleństwo tak się wierci w brzuszku że zaraz zwariuje, nawet mój mąż zaczął czuć kopniaczki jak trzyma ręce na brzucholku, tak mu się to spodobało że ciężko go odciągnąć... 🙂
jak się opalałam to brzuszek zakrywałam białym wilgotnym ręcznikiem... i od czasu do czasu odkrywałam na chwilkę, żeby mały się wygrzał i wtedy tak fajnie sobie fikał 😁
uciekam z moim M na lody i później do parku... miłej niedzieli brzuchatki 🙂

• Mamusia
Emaleth napisał(a):
Dzonatalie właśnie oglądam te ciuszki, to est słodkie i przyda się na sesje z maluszkiem po urodzeniu
http://direct.asda.com/george/baby-bodysuits/giraffe-baby-bodysuit-and-hat/GEM223255,default,pd.html 🙂

o to jest sliczne juz kilka razy przymierzalam sie do kupna ale za kazdym razem powtarzam sobie
poczekaj do usg poczekaj do usg ;D hehe ale polecam to jest sliczne i w ogole ASDA GEORGE ma sliczne, tanie i dobre jakosciowo ubranka 🙂

• Mamusia
Emaleth napisał(a):
Dzonatalie właśnie oglądam te ciuszki, to est słodkie i przyda się na sesje z maluszkiem po urodzeniu
http://direct.asda.com/george/baby-bodysuits/giraffe-baby-bodysuit-and-hat/GEM223255,default,pd.html 🙂

o to jest sliczne juz kilka razy przymierzalam sie do kupna ale za kazdym razem powtarzam sobie
poczekaj do usg poczekaj do usg ;D hehe ale polecam to jest sliczne i w ogole ASDA GEORGE ma sliczne, tanie i dobre jakosciowo ubranka 🙂

• Mamusia
A ja jak szybko pojechałam nad morze tak szybko wróciłam, u mnie 30 stopni a nad morzem 13 i zimno 😮 A ja w klapeczkach i na krótki rękaw a ludzie w kurtkach 😮 Zjedliśmy gofry z bitą śmietaną i owocami i spowrotem Potem nad jeziorko na chwilę i teraz moje kochanie grilluje mięsko na oiadek 😁 A na ubranka to ja mogę tylko popatrzeć 🤢 Tak się rozszalałam na początku, że teraz nic już nie kupię 🤢 No chyba, że pow. rozmiaru 80 🤨

• Mamusia
Niunia17 napisał(a):
Heh ja tam nie wychodzę . z natury mam ciemną karnacje i jak troszkę posiedze na słoneczku to zaraz będe jak murzynka hehe :] ide się położyć bo troszkę zmeczona jestem 😁

Jak ja bym tak chciała! Jestem jak córka młynarza - mam bardzo jasną karnację i strasznie długo musałam chodzić na solarium żeby się ładnie oplić a teraz nie mogę 😞 i już spowrotem wyblakłam 🤢
A teraz na słońcu wytrzymałam godzinę 😎

• Mamusia
Hehe widze ze nie tylko ja za bardzo poszalalam na slonku 😁 chyba mam poparzenie II stopnia albo gorzej 🤨 mielismy dzis niezapowiedziana wizyte moich rodzicow, mojej siostry i dzieciaczkow, taka piekna pogoda, to siedzielismy glownie na placu zabaw, zero cienia, myslalam ze wykituje, no ale jakos przezylam 🙂