Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a mi dziś jakoś tak duszno :/
jakoś mi się przez to nic nie chce.... ale leżeć w łóżku przy takiej pogodzie też grzech, więc chyba idę psa wyciągnąć na spacer... choć ona też jakaś taka dziś zaspana - nawet się za bardzo moim śniadaniem nie interesowała 😉

• Mamusia
A moja dwa łobuzy śpią a trzeci w brzuszku szaleje 😉wzięłam prysznic i wyszykowałam się,jeszcze tylko obiadek wstawię(dziś klopsiki w sosie pomidorowym).
Doti ty to chyba jeszcze 3 i pół mc a nie 2 bo dopiero maj 🙂Ale nie ma co ja też bym już wolała być wypakowana 🤪

• Mamusia
Hek kobietki!
A mi właśnie przyszedł mega zestaw do paznokci 🤪 Czekam z niecierpliwością na córkę, aż wróci ze szkoły bo nie mam na kim testować 🤪 Mam nadzieję, że nauczycielki przymkną oko 😁
Dzonataile ja właśnie wczoraj zamawiałam środki piorące i jednak postawiłam na Jelp, choć ja nie kupuję proszków tylko żele do prania. No i od razu kupiłam ten sam płyn do płukania ubranek ( mojej pierwszej córce od urodzenia płukałam rzeczy). A co do kosmetyków to zostałam przy J&J i maść do pupy linomag i sudocrem...

• Mamusia
Emaleth w suwaczku mi pisze 72 dni... jeśli miesiąc ma 30-31 to wychodzi dwa miesiące i 11 dni... Nie wiem jak ten suwaczek to liczy, ale 10 dni jest do końca maja, później czerwiec 30 dni i lipiec 31 dni... Wychodzi na to że na początku sierpnia urodzę hahahahaha albo ja liczyć nie umiem albo mi gdzieś miesiąc uciekł! 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Już wiem co jest grane 🙂 tygodnie się zgadzają, tylko w suwaczku zaznaczyło mi faktycznie 1 sierpnia jako datę porodu 😮 i dziwny ten suwaczek bo tygodnie wylicza na podstawie OM a ilość dni do porodu wg przewidywanej daty... :/

• Mamusia
Emaleth ja nie stękam - mnie energia roznosi i mimo dużego brzucha wcale nie czuję się ciężarną 😁 Tak jakbym tego brzucha po prostu nie miała 🙂 Może to i lepiej, bo jeszcze zdążę się nim zmęczyć. Tylko skurcze mnie drażnią, bo wtedy to czuję się jakby mi kto 10 kg położył na pęcherzu....

Buffy już zmieniłam to co trzeba i pokazuje prawidłowo 103 dni 😁

• Mamusia
Ah dzien dobry dziewuszki 😁 😁 a mnie od rana nie bylo...wyszlam sobie na spacerek,teraz zjadlam i znow gdzies wybede 🙂 a co trzeba korzystac z pogody....tym bardziej ze pod oknami jest hałas bo robia chodnik....masakra....dzisiaj rano Bartek mówił do Majki a ona za każdym razem go pokopała...wiec teraz wiem co bedzie wieczorem i rano 😁 no i mi powiedział,że ona jest najważniejsza dla niego a już nie ja osz ten mój typek 😁 😁 ale i tak wiem,że mnie kocha :P:P:P w sumie co by ze mnie zrobil 😁 ja wczoraj sprawdzalam na jakiejs stronie to mam przewidywany termin na 29 sierpnia 😁 😁 😁 kurcze ta moja córka chyba nigdy nie śpi,bo cały czas mnie kopie ☺️ ☺️ a noc miałam przerąbaną bo mnie kopała....i długo nie spałam,a rano jak już sie na dobre obudziłam to mnie bolał brzuch tak od środka i znow sie zaczeło 😁