Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
inirtam napisał(a):
a ja za tydzień we wtorek idę na 4d, ale za kasę a nie na kasę 😞 no ale cóz... z nagraniem na płytę 200zł, a pamiątka na całe życie 😉 (jeśli płyty nie wyjdą z obiegu za szybko 😁 😁 😁 😁 heheh)

200zł...o kurrr a u mnie w Śremie 100zł

u nas na kase mam nadzieje że robią 🙂 bo nie wiem,jak lekarz przyjmowal to jeszcze prywatnie a teraz na kasę przyjmuje ale nie wiem czy te 4 D robi

• Mamusia
inirtam napisał(a):
a ja za tydzień we wtorek idę na 4d, ale za kasę a nie na kasę 😞 no ale cóz... z nagraniem na płytę 200zł, a pamiątka na całe życie 😉 (jeśli płyty nie wyjdą z obiegu za szybko 😁 😁 😁 😁 heheh)

ja właśnie się zastanawiam czy nie iść na 4D... u mnie jest za 250 z płytą, filmem i wydrukowanym zdjęciem. Ale facet jest taki, że jak dziecko odwróci się plecami to się nie płaci bo twierdzi, że "po co płacić za coś, czego się nie widziało" 🙂

• Mamusia
mała drzemka mnie dopadła 😮 mąż mnie budził i się przykleił 😁 bo obudziłam się caaała mokra... musiałam wziąć letni prysznic. Kurcze czuje się jak nowo-narodzona, mały szaleje w brzuchu chyba poczuł tatuśka 😁 😁

• Mamusia
Tussiiaa napisał(a):
inirtam napisał(a):

ja właśnie się zastanawiam czy nie iść na 4D... u mnie jest za 250 z płytą, filmem i wydrukowanym zdjęciem. Ale facet jest taki, że jak dziecko odwróci się plecami to się nie płaci bo twierdzi, że "po co płacić za coś, czego się nie widziało" 🙂

to dobrze 🙂

• Mamusia
isa8 napisał(a):
Emilia1991r napisał(a):
a ja nie widze roznicy jezeli chodzi o zdj w 3d i 4d i nie mam pojecia czym sie one roznia 😮

różnica jest taka, że 3D to zdjecie, a 4D to filmik, na ktorych widać ruch.

3D i 4D to moze byc zdjecie i filmik...na 4D wyglada już jak na żywo dzieciaczek...to wiem od lekarza

• Mamusia
isa8 napisał(a):
Emilia1991r napisał(a):
a ja nie widze roznicy jezeli chodzi o zdj w 3d i 4d i nie mam pojecia czym sie one roznia 😮

różnica jest taka, że 3D to zdjecie, a 4D to filmik, na ktorych widać ruch.

Łeee to mi 3D w zupełności wystarczy 🙂 filmik też by się przydał na pamiątkę, ale mieć, a wydać 250 zł to różnica wielka...