Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ależ ten czas leci...już jest 11... Zaraz będę kładła synusia do spania i sama też pewnie się prześpię a później to nie wiem..

Cholera boli mnie podbrzusze i miednica jakbym była połamana. Nie mogę nawet usiąść bez bólu co dopiero chodzić...

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam sie,
wstalam o 11 🤢 wciagnelam sniadanie jak odkurzacz bo obudzilam sie mega glodna,.
moj M wstawal do pracy o 7 i mnie obudzil ale bylam jak niezywa wiec nawet nie wiem kiedy wyszedl 😁 zjadlabym cos dobrego a w domu pustki 😠 😠 trzeba isc na zakupy jak M wroci z pracy..
pogoda okropna, chmury, wiatr i zaraz pewnie bedzie padalo 🤢

• Mamusia
Emi raczej nie... skurczy dziś nie mam żadnych a Laurka rusza się więcej niż wczoraj. Póki jestem w w jednej pozycji to jest ok, ale jak przyjdzie się ruszyć to tragedia... M chce żebym jechała z nim do Kościoła ale nie wiem czy się zdecyduję bo jak jak będę "mszalną gimnastykę" uprawiać? Siadaj, wstawaj, klękaj, stawaj itd... nie dam rady dziś a jak przesiedzę całą Mszę to ludzie będą patrzeć jak na nienormalną...

Kochane tutaj: http://tablica.pl/oferta/pampers-new-born-2-3-6kg-108szt-ID1p3mH.html gość sprzedaje pampersy 2 w cenie 30zł za 108szt. Pisze, że niby ma tylko 4 paczki ale mnie w odpowiedzi zapytał jaki rozmiar i ile paczek mnie interesuje bo ma większą ilość więc korzystajcie z ceny 😉

• Mamusia
kurcze kuszaca cena tych papmersow musze pokazac M jak wroci z pracy bo az zal nie wziac ja za 43 sztuki dalam 24 zl a tu 108 za 30 🙂
doti chociaz moze faktycznie nie bo byc moze stwierdza ze to normalne przed porodem i jeszcze nie potrzebnie by cie trzymali do porodu. Ciekawe kiedy ta twoja Lala sie zdecyduje na wyjscie 🙂
mam 18 poziom w buble i nie wiem co zrobic bo jak klikam na ciezarowke to wyskakuje cos czego nie kumam 😮

• Mamusia
Widać że dziś w święto wszystkie odpoczywają 🙂
Ja po wizycie jestem nawet zadowolona. Wprawdzie żadne bóle ich nie interesują- tak jak pisałaś emaleth wszystko w ciąży jest normalne 🤔. Ale udało mi się namówić ginke na badanie na paciorkowca, którego w uk się nie praktykuje. Więc coś załatwiłam. Jedynie jak babka macała mi brzuch to zaczęło mnie potem boleć dno macicy (mam na myśli część najwyżej nad pępkiem). I do teraz mam wrażenie jakby mnie ktoś tam dźgnął nożem. Nie mogę z tym wytrzymać, wzięłam już rozkurczowe i nic 😞
Byłam też dziś u fryzjera, pozbyłam się długich włosów i wyszłam z krótkim bobem 😁
Doti Twoja Laura to się szykuje na wielkie wyjście, jak już masz takie bóle to jest pewnie niziutko 🙂

• Mamusia
Koresponduję sobie z tym panem od pieluszek i nie wiem jakie on ma dojścia....moja mama robi torciki z pieluszek i zamawiałabym u gościa 11 paczek...napisał mi że koszt to było by 250zł z przesyłką czyli poniżej 25zł za paczkę.... 😮

• Mamusia
Ja tez mam maly problem, ale juz na wyzszym Levelu..;(
udaje mi sie przejsc level bez prblemu, ale pozniej z tych kulek spadaja mi czaszki i mam napisane, ze mam niewystarczajaca ilosc punktow, zeby ukonczyc i za cholere nie wiem o co chodz.. ;//
Te czaszki jak spadaja tp odejmuja sie punkty po prosru...
Tusia, ekspercie gdzie jestes?? 🙂)

U nas patrzac za okno dzis szaro buro ;/ ale pojechalismy nad malte, obeszlismy cala i wcale zimno nie bylo 🙂) wiec nie zaluje...wykonczeni jestesmy wszyscy tym chodzenie,.
Nadia zadowolona, bo mam dzis nie miala dnia sknerusa i nie szczedzila na atrakcje 🙂)
Tez biedna juz sil nie miala wracac....

Doti , Lala to pewnie wyjdzie w najmniej odpowiednim momencie 🙂) Przygotowane juz wszystko masz?? 😉)

My w sobote na grilla z "morsowym" towarzystem 🙂) wiec Nadia pojedzie do babci na noc, a pozniej do wtorku chyba zostane u szwagierki < bo tesciowa wyjezdza) , zrobie sobie wloski i wezme sie za pranie grubych rzeczy, typu kolderki, posciele, kocyki, ochraniacze, bo u tesciowej na dworze wyschnie mi raz raz 🙂
Mysle tylko jaki najdelikatniejszy plyn do plukania uzyc, a moze po prostu dwukrotnie wyplukac...Nie wiadomo, czy zapach plynu nie bedzie zbyt intensywny dla malej...

• Mamusia
Sandro właśnie też się trochę obawiam tej wysyłki ale gość jest z Grodziska Mazowieckiego a tam po odbiór nie pojadę raczej 😉 Pozostaje mi tylko wierzyć w uczciwość gościa...Chociaż na ile uczciwy może być ktoś to prawdopodobnie ma pieluchy z mało legalnego źródła w tej cenie?
Na Lalę już czekam i wszystko mam gotowe to co powinnam mieć na dzień dobry 🙂 Butelki czekają tylko na przemycie i wyparzenie, tak samo ewentualne smoczki, grzechotki itp. Zakładam że na początek smoczek uspokajacz nie będzie nam potrzebny więc nawet go nie biorę do szpitala. Torby leżą spakowane i czekają, wszystko w nich mam poza szczoteczką i pastą do zębów 😉 Ale nawet jak zapomnę to w szpitalu mają automaty z zestawem za 4zł hehehe Nawet ochraniacze na buty dla M mam przygotowane w torebce 😉

Emi jak dla mnie baranek 🙂 🙂

• Mamusia
Emilia Baranek 🙂
A mój M rano pojechał zobaczyć czy w lesie grzybów nie ma 😉 wrócił i teraz je skubie, ale jakoś specjalnie wiele nie było, jeszcze nie pora 😁
Nie wiem co Wojtek wyczynia, ale mam dziś tak niesamowitą zgagę jak nigdy 😞 i płuca ściśnięte, że oddychać ciężko. Ech... Chyba sobie sufit w mieszkanku podwyższył... jak tak dalej pójdzie to mi płuca nosem wyjdą 🤢