dla zainteresowanych 😜 moja historia w odpowiednim wątku 😜 lojalnie uprzedzam, że się dość rozpisałam 😜😁😁😁
do mamuś: czy Waszym maluszkom też marzną rączki? mój ma prawie cały czas zimne, a czasem aż sine z zimna... mówili, żeby rękawiczek nie zakładać, więc chowam je w rękawy... mimo, że lekarka mi powiedziała, ze tak może być, to mnie to jakoś niepokoi... 😞
dla zainteresowanych 😜 moja historia w odpowiednim wątku 😜 lojalnie uprzedzam, że się dość rozpisałam 😜😁😁😁
do mamuś: czy Waszym maluszkom też marzną rączki? mój ma prawie cały czas zimne, a czasem aż sine z zimna... mówili, żeby rękawiczek nie zakładać, więc chowam je w rękawy... mimo, że lekarka mi powiedziała, ze tak może być, to mnie to jakoś niepokoi... 😞
Sorki ze sie wtrace 😉 Moj Synek tez tak mial i mi lekarz mowil ze u dzieci do 3miesiecy jest to jak najbardziej normalne. Chodzi o termoregulacje. To sie nabywa z czasem.
Olaf mial raczki jak lod nawet jak przykrywalam. A pozniej juz bylo coraz lepiej, wiec moze u Was to to samo? 🙂 Mysle ze nie masz sie czym martwic 🙂 Powodzenia wszystkim Brzuszkom i Gratulacje dla tych tulacych juz swoje dzidziusie 🙂🙂🙂
Moja mała tez ma zimne raczki caly czas...polozna mowi ze to normalne..
A tak w ogole to dzien dobry 🙂 Dzis bylysmy na spacerku i mała teraz śpi...jutro ma znow byc zalamanie pogody a potem znow niby lato 🙂
Hej dziewczyny! 😊
Trafiłam na ten wątek, bo też mam łożysko na tylnej ścianie i zastanawiałam się, jak to wpływa na ciążę i poród. Widzę, że wiele z Was miało podobne doświadczenia i uspokoiło mnie to, co pisałyście! 💕
@Bagira, super, że u Ciebie wszystko przebiegło bez problemów! @angela faktycznie - b.dobry tekst,ale czytałam go już wcześniej, bo zaglądam czasem na abcmamy
czy jest bez recepty? Bo jak na receptę to nie ma szans abym się wybrała do lekarza Raczej by mi nie wypissal. On również nie pójdzie ( nawet nie wiesz jaką mielismy kłótnie ostatnio jak mu wspomniałam aby sie wybrał).
Od jakiegoś czasu staramy się intensywnie o dziecko... Zauważyłam też, że mój facet miewa problemy z osiągnięciem pełnej erekcji. Zastanawiam się z czego to może wynikać. Oboje jesteśmy w wieku 34 lat.
Rekomendowane odpowiedzi
inirtam
lojalnie uprzedzam, że się dość rozpisałam 😜 😁 😁 😁
anitek
Sorki ze sie wtrace 😉
Moj Synek tez tak mial i mi lekarz mowil ze u dzieci do 3miesiecy jest to jak najbardziej normalne. Chodzi o termoregulacje. To sie nabywa z czasem.
Olaf mial raczki jak lod nawet jak przykrywalam. A pozniej juz bylo coraz lepiej, wiec moze u Was to to samo? 🙂 Mysle ze nie masz sie czym martwic 🙂
Powodzenia wszystkim Brzuszkom i Gratulacje dla tych tulacych juz swoje dzidziusie 🙂 🙂 🙂
natalia23ona
Moja mała tez ma zimne raczki caly czas...polozna mowi ze to normalne..
A tak w ogole to dzien dobry 🙂
Dzis bylysmy na spacerku i mała teraz śpi...jutro ma znow byc zalamanie pogody a potem znow niby lato 🙂