Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja łóżeczko i wanienke mam,a wózek i fotelik dostanę od kuzynki,komode mamy a przewijak tak na dobrą sprawę niepotrzebny,ale nie są drogie także chyba kupimy 🙂 jakaś dzisiaj jestem wykończona...młoda daje czadu,że masakra nawet spokojnie poleżeć nie mogę ehhh a to dopiero początek 🥴

• Mamusia
No zdarzają się takie praypadki 😁 hehehe. Ja też póki co nie robię zakupów 🙂 a wózio będę miała 3w1 żeby już na później nie kupować spacerówki 🙂 wolę też poczekać aż poznam płeć 🙂 a pokoju malować nie będę, bo mam beżowy więc do wszystkiego bedzie pasowało 😜

• Mamusia
Witam dziewczyny ,ale się wczoraj rozpisałyście .
Ja wczoraj też dostałam w kość w tym malutkim kościółku było tak mało miejsca ,że nawet oprzeć się nie mogłam porządnie . Później u babci musiałam siedzieć na krześle bo założyłam czarne spodnie a na kanapie pełno kłaków od kotów 😠
Po wizycie u babci od razu do marketu po zakupy bo lodówka świeci pustkami i dopiero do domku byliśmy wieczorem .Więc padłam jak długa , a kręgosłup mnie tak bolał ,że myślałam ,że umrę 😞
Dzisiaj co prawda już mi lepiej ,ale dalej boli mnie gardło , okropna ta pogoda najlepiej nie wychodzić z domu.Muszę dzisiaj pofarbować włosy bo wyglądam okropnie 😮
Miłego dnia 😘

Hej kobietki 🙂
Zobaczcie co przed chwilą znalazłam. Normalnie cudo! Ale cena też odpowiednia :P
http://poznan.gumtree.pl/c-Sprzedam-wszystko-dla-dziecka-KOLYSKA-Lo-ECZKO-W0QQAdIdZ367943336