Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

No nie na długo, ale jest cudowne 🙂
Co do imprezy jakoś dałam radę. Na szczęście szybko się zwinęli bo o 18.30 miałam już pusto w domu. Mąż posprzątał po gościach wiec nie mam co narzekać 🙂

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam dziewczyny! 🙂
Mnie również nie było na weekendzie, i mam mega zaległości widzę 😉

Pogoda bez rewelacji więc zostaje leniuchowanie w domu... na pewno zrobię plan wypieków na święta, bo nie obejdzie się bez jakiś słodkości 😉

Igus właśnie z mężem dostaliśmy taką kołyskę... boska, ale mała, więc łóżeczko i tak musimy kupić...

• Mamusia
Emila zjedz coś słodkiego :* wyjdź na spacer jeśli nie jest zimno u Ciebie. I nie myśl o tym! Wszystko się ułoży! Ja też wczoraj miałam hardkorową kłótnie z tym moim ale olałam sprawe, bo ile można się denerwować... W naszym stanie nie jest to wskazane! 😘

• Mamusia
To super Igus i M też się spisał widzę bo mój jak ma myć naczynia to od razu mu uczulenie na rękach wyskakuje i nie może ich moczyć 😠
Emilia kochana nie martw się na pewno będzie lepiej i wszystko się ułoży,wszystkie mamy lepsze i gorsze dni.

• Mamusia
HE HE przypomniałam sobie , ostatnio czytałam ,że od 17 tygodnia ciąży możemy mieć problem z równowagą . Nasze brzuszki ciągną nas do przodu 😁 strasznie się zdziwiłam , że to tak szybko bo przecież aż takich wielkich jeszcze nie mamy . 🤨
A tu przedwczoraj byłam na zakupach i musiałam zjechać ruchomymi schodami na dół i jak stanęłam na nich to o mało bym nie poleciała na samiuśki dół 🤪 straciłam równowagę i byłby wypadek 😉

• Mamusia
Witam się 🙂 Byłam sobie pochodzić po lekarzach rodzinnych i wybrałam ośrodek do którego złożę deklarację bo wkurza mnie już, że tam gdzie jestem teraz osoby chore muszą prosić lekarzy o przyjęcie w danym dniu bo inni są porejestrowani. Do tego udało mi się złapać termin do kardiologa na 16.04 🤪 🤪 🤪 to chyba jakiś cud, bo wszędzie gdzie dzwoniłam to lipiec-sierpień a nawet wrzesień... Tak więc w tym tyg pójdę sobie po skierowanie, zrobię jakieś podstawowe badania i później do specjalisty 🙂
A teraz lecę coś wszamać bo mi się w brzuchu przewraca...

• Mamusia
Dzień dobry dziewczynki 🙂
ja już poranną pracę zaliczyłam 😉 teraz śniadako i chwila relaksu... a wieczorem nas mama do restauracji zaprosiła 😉

ale mi ochotę na marcepana zrobiłyście...chyba napiszę mężulkowi żeby po drodze z pracy kupił - hehe 🙂 chociaż nie wiem czy nie powinnam się powstrzymać, bo jak zjem jednego to pewnie wpadnę w nałóg 😜