Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzien dobry 🙂 wyspalam sie jak nigdy 🙂 chcialam obejrzec klatwe ale nie moge patrzec na te chinskie straszydla 🙂. Obudzilam sie z bolem podbrzusza i do teraz jak sie mocniej rusze mnie pobolewa 😞. Karolka tez tak czasami mam to zawsze sie smieje ze za bardzo sie podniecam hahaha 😁 mi sie snia i dziewczynki i chlopcy 😁 a podobno sny sa na odwrot skoro snimy o dzieczynkach to chlopiec 😁 a ja sie wczoraj wystraszylam ze skoro i chlopcy i dziewczynki to oby to nie byly blizniaki 😁

• Mamusia
Emi jdybys miala miec bliźniaki, to juz bys o tym wiedziala 😉 ja uwielbiam horrory, zawsze sie na nich wydzieram jak sa dobre, ale te 'klątwy' amerykańskie to raczej bardziej pod ich parodie podchodzą 🤨 dlatego ja ogladam przewaznie horrory tajlandzkie, to dopiero jest hardcore 😁 chociaz teraz staram sie ograniczyc stres, bo po co maluch ma sie stresowac 😉

• Mamusia
Hej dziewczyny , u mnie zapowiadało się tak dobrze spałam jak zabita , a tu o 9 zadzwonił mój tata z życzeniami 😠 myślałam ,że eksploduje ,ale się powstrzymałam .
Siedzę przed kompem wypiłam kawkę i patrze przez okno jakie piękne słoneczko do mnie tu zagląda 😎
ciekawe czy temperatura powietrza też taka fajna chociaż pewnie nie .
Dziś jak pogoda się utrzyma wyciągnę moją córcie na spacerek.
Tak mówicie o tych wizytach ja mam dopiero na 26 kwietnia , ale wtedy lekarka obiecała zajrzeć między nogi 😁

• Mamusia
mixidixi napisał(a):
A propo bóli to mnie późnym wieczorem złapał ból jak na okres ,ale taki mega wielki ,aż się skuliłam w kulkę .
Po minucie przeszło i się nie powtórzyło więc myślę ,że to nic złego.
Tak mam ,ale nie ma się czym chwalić bo 31 😜

Sto Lat, Sto Lat niech żyje żyje nammmmmmmm!!!!!
Wszystkiego Najlepszego!!! 😘