Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
mixidixi napisał(a):
Hej jeszcze raz dziękuję za życzenia 😘
Ja zjadłam kawałek tortu i potem cały czas czułam jak pręży się moje maleństwo 😮
Bardzo dziwne uczucie bo nie muskało tylko tak pchało 😁
Zazwyczaj nie jadam słodyczy ,ale chyba muszę zacząć dla maleństwa.

najlepsze zyczenia,jezeli masz dzis urodzinki 🙂
hmm ja czulam takie ''kolysanie'' a potem jakby pchniecie w jednym miejscu ale zobaczymy dalej 😁

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A mnie zgaga póki co nie męczy, tylko głód czuje co 2 godziny jak czegoś nie zjem 😁 Ja rozstępów nie mam, ale kupiłam serum żeby się smarować. Eveline kupuje bo korzystam z toników itd. Jednym pomoże - drugim nie więc zobaczymy 🙂 Ja jeszcze się pewnie trochę posnuje na kompie i pójdę spać 😁

• Mamusia
Dobrej nocki Mamuśki!
ja się żegnam, ponieważ jutro z rana wybywam do babci na święta a tam niestety neta nie ma 😉 wracam w pon wieczorem więc pewnie cały wtorek będę musiała nadrabiać to co naskrobiecie przez czas mej nieobecności 🙂))
także życzę wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT 😁

Jaj przepięknie malowanych,
Świąt wesołych, roześmianych,
W poniedziałek kubeł wody,
Szczęścia, zdrowia oraz zgody

DZIEN DOBRY KOCHANE ;-)
A jednak pojechalam wczoraj ne te pizee no i oczywiscie pol nocy umieralam na zgage. Karolka mam tak jak Ty co zjem to zgaga a juz w ogole po ostrych rzeczach masakra. Dzisiaj dzien swira. Tesciowa przyjezdza a jeszcze trzeba pare rzeczy na te swieta zrobic.
milegi dnia Wam zycze ;-)

• Mamusia
dzień dobry 🙂
a ja dziś do fryzjera(wreszcie!! bo już chyba z rok nie byłam) 🙂 chwila przyjemności tylko dla mnie 🙂 a potem już śmigam do rodziców na Święta.... teściów wywiało na ukrainę, więc w tym roku Święta pełne spokoju 🙂 😆

• Mamusia
czesc kochane 🙂 ja niedawno wrocilam z wizyty u ginki. Z maluszkiem wszystko dobrze, bardzo urósl od ostatniego razu i ma wszystko na swoim miejscu, serduszko ladnie bije 🙂 nawet sie zdziwilam, bo dostalam foto, a tak to nigdy nie chciala mi dac. Moze to prezent swiateczny 😜 dostalam inne leki na anemie, bo tamte nic nie pomagaly, dostalam globulki dopochwowe na to swedzenie i pieczenie i znow musze brac zestaw lekow na zapalenie drog moczowych, bo sie odnowilo 🤨 ale najwzaniejsze ze dzidzia zdrowa 🙂
Aha i dostalam zwolnienie, na razie do 27.04. od razu zarejestrowalam sie na 27go na kolejna wizyte, to przynajmniej poprosze o przedluzenie zwolnienia i odbebnie szybciej kontrole 😉