Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kurcze jeszcze przyszly tydzien i powiem w pracy, w poniedzialek bo meczy mnie to...
Co chwile ktos chce ode mnie pomocy, a to zawies firane, a to zanies drabine.. a ja unikam jak moge 🙂 wiec nie chcialabym zeby zaraz kts zrobil wielka afere, ze sie migam czy cos...

Ale wolalabym wytrzymac do wizyty... jakos zle przeczucia mam... nie wiem czemu pewnie sobie wkrecam.. 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny , Karolka śliczna ta Twoja dzidzia 😆
Moje maleństwo wczoraj strasznie się wierciło , wypychało mnie z każdej strony , a dziś od rana troszeczkę się wierci .Ja wizytę mam na 26.04 więc to już będzie 19tydzień i 4 dzień więc bez wiadomości co ma między nogami nie wyjdę z gabinetu 😜. Ja już też bym chciała kupić coś dla maluszka więc muszę wiedzieć .

• Mamusia
My w styczniu meblowaliśmy mieszkanie z moim M. ale jeszcze nie wiedzieliśmy o ciąży. I teraz będzie myśląca co, gdzie wsadzić, co przestawić do drugiego pokoju itd 😁 więc już widzę te sprzeczki, bo mój jak już ma coś ułożone to nie lubi już tego przestawiać 😁

• Mamusia
Dzień dobry babeczki!
dzisiaj mam taki dziwny dzień, że musiało się coś stać... i stało sie, mała stłuczka samochodowa na mieście 😮 tylko się zdenerwowałam, ale doszliśmy z gościem do porozumienia bo wina leżała po obu stronach ehhh 🥴 pół dnia wyjęte z życia... teraz czekam na męża i musze mu pokazać ten wgięty zderzak 😮

• Mamusia
isa na wstepie mu powiedz, ze ma byc spokojny, bo stres w Twoim stanie niewskazany 😁 bedzie dobrze, najwzaniejsze, ze to nic groznego 🙂
My nie mamy za bardzo co meblowac, mamy tylko 2 pokoje, no wiec w sypialni zrobi sie tylko miejsce na łóżeczko i dodatkowa komode, a kompa mojego meza przeniesie sie do salonu i tyle 🙂

• Mamusia
No my też mamy dwa pokoje, ale ten sypialny pokój jest mały i nie wiem co wykombinować 😜 muszę kupić komodę pasującą do białych mebli w salonie i przewijak na komodę w sypialni. Będę musiała w szafie zrobić jedną półkę na ciuszki malucha bo na szczęście szafa szeroka i głęboka 🙂