Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja od stycznia...gdy sie ciaza zaczela rozwijac na dobre jakos ochota na piwko w ogole mi odeszla...bleee a przed ciaza to pilam 2-3 w tygodniu...Tusiak to dobrze,że jakoś wszytsko ok 🙂 i wlasnie dziwne ze ta tasma sie wchlonela 🙂 uwazaj na siebie 🙂 ja juz tez lece...dobranoc kochane 🙂

• Mamusia
Dzien dobry kochane 🙂 a ja sie szykuje do fryzjera 🙂 dzis wracam do meza - jestem ciekawa, czy w ogole pozna zmiane 😉
Tusia bardzo sie ciesze, ze wypuścili Cie do domku, i ze porobili wszystkie badania.Teraz bedziecie z dzidzia pod specjalna obserwacja to na pewno wszystko bedzie dobrze 😘
Mixi gratuluje polowinek 🙂 ten czas strasznie szybko leci. Dopiero byl poczatek a tu juz półmetek... 😮

• Mamusia
Witam się i ja 🙂 dziś piękna pogoda (po wczorajszych ulewach), do pracy mam na 12 i chyba wyskoczę do sklepu po jakies pierwsze spodnie ciążowe... już mnie męczy odpinanie guzika przy siadaniu, a brzunio przyspieszył wzrost 🙂
a wieczorem będę mogła Wam potwierdzić moją Blankę (choć od niedzieli chodzi na po głowie jeszcze Maja 😜 )

• Mamusia
Witam się z wami... 🙂 u mnie remont poddasza i od 7 stukają i pukają 🥴 no ale za to będziemy mieli już swój kącik 😉 nie dość że trzeba odkładać kasiure na wyprawkę dla małego to jeszcze ten remont 😮 a teraz buszuje w necie na temat wystroju poddasza 😁

mixidix gratuluje półmetka 😉 oby ta druga połówka minęła tak samo szybko!

• Mamusia
I ja tez sie witam Dzien Dobry i Czesc 🙂
ja wlasnie wrocilam z pracy, od dzis do piatku tylko po 3h godzinki w pracy - szczerze? bardzo sie z tego powodu ciesze, moge wiecej odpoczywac 🙂 5;00-8;00 i z glowy 🙂 ahh jak fajnie tylko szkoda ze pada i to strasznie pada i zimno 😞 i to glupie przeziebienie mnie naprawde dopalo a nic wziac nie moge co mam w domu, katar mam juz niezly, kichanie i prychanie , kaszelek juz sie robi i ta wydzielina w gardle uh 😞 mam zamiar wziac prysznic zjesc sniadanko i wygrzewac sie w lozku, na szczescie mezus dzis konczy prace szybko wiec trzeba zrobic jakies zakupy bo w lodowce motylki.. milego dnia!

• Mamusia
Jejku chyba dzisiaj zwarjuję muszę sobie znalezć zajęcie już nie mogę się doczekać wizyty a jutro do tej 13.40 to chyba prześpie ,żeby było szybciej . 😮
U mnie ładna pogoda muszę jakąś pralkę włączyc , moja córka ma dziś krócej lekcje bo gimnazja mają egzaminy więc może gdzieś ją wyciągnę na spacer.

• Mamusia
dzien dobry brzuszki i mamusie 🙂
mixidix gratuluje polowinek, druga połowa pewnie strasznie szybko zleci! sama się dziwie jak szybko czas płynie, już za chwilę będziemy miały nasze maleństwa przy sobie 🙂

Ja dziewczyny wczoraj znalazłam pierwszego roztsępa na cycku, i muszę przyznać, że tak smutno mi się zrobiło! Nie chciało mi się przez ostatni tydzień kremować- i mam za swoje 😞
U mnie dziś brzydko i pochmurnie. Nawet pogoda nie chce poprawić mi humorku.

• Mamusia
dzonatalie napisał(a):
mysle nad zafarbowaniem wlosow znow ta sama farba loreal bez amoniaku, ale jak zafarbowalam miesiac temu to dlugo sie farbaa mi na wlosach nie trzymala , po prostu sie spliukala, hmm dlatego mysle czy warto farbowac 🤢

Ja kiedyś miałam to samo, ale z tego względu, że kupowałam farbę o kolorze który chciałam mieć, a na opakowaniu nie sprawdziłam, że jest ona do iluś myć 😁 haha

• Mamusia
nie nie, to ja kupilam loreala bez amoniaku, kolor ice chocolate, zafarbowalam i ta czekolade to mialam do przyjazdu do polski, wrocilam do uk i sprane wszystko ;< wygladam nie fajnie jakbym miala mix na glowie a mam druga tez loreala tez w odcieniu czekoladowym ale sie zastanawiam czy w ogole warto ??