Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witam, widzę że ładnie poszalałyście z pisaniem 🙂 Ja nie mam Facebooka ani Nk, ani nic z tych rzeczy.Miałam kiedyś ale usunęłam.Ja właśnie czekam za kumpelą, przyjedzie na kawę i ploteczki 🙂 miesiącami z nią nie gadałam. U nas słonecznie ale bardzo wietrznie ale chyba wiatr nie jest zbyt chłodny,także potem może wyjdę na spacer 🙂 Napisałam siorce smsa by uszykowała mi wszystkie ciuchy które chce mi dać do maleństwa,bo chcę wiedzieć już co mam a co potem dokupić.Jutro rano jadę na badania i do Pepco,może zakupię jakieś bodziaki itp. Nakręcacie mnie z tymi zakupami 🙂 Najpierw pokupię pierdoły takie jak smoczek,butelka,gruszka do nosa,obcinaczki do pazurków,parę pieluch tetrowych,szczoteczkę miękką do główki,szczotkę do mycia butelek i coś z ubranek, a konkrety zostawię na później 🙂

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wiecie, jak powiedzialam jej o ciazy to po prostu czekalam na najgorsze, a to co przezylam to po prostu mnie zszokowalam ze ja chyba z 3 dni plakalam bo bylam w takim szoku, mama sie ucieszyla, tata (ktory naprawde sie zmienil) sie ucieszyl 🙂 skacza z radosci , chca zobaczyc dzidzie jak tylko sie urodzi 😁

• Mamusia
wiecie, jak powiedzialam jej o ciazy to po prostu czekalam na najgorsze, a to co przezylam to po prostu mnie zszokowalam ze ja chyba z 3 dni plakalam bo bylam w takim szoku, mama sie ucieszyla, tata (ktory naprawde sie zmienil) sie ucieszyl 🙂 skacza z radosci , chca zobaczyc dzidzie jak tylko sie urodzi 😁

• Mamusia
Dokładnie Natalia, teraz będzie już tylko z górki.Muszą widzieć że jesteś z nim szczęśliwa a Twoje szczescie to ich szczescie 🙂 Ja też długo walczyłam o akceptacje mojego męża ale z innych powodów i udało się. Wazne by nie zmarnował w jakiś sposób danej mu szansy.Będzie dobrze

• Mamusia
Wiecie u mnie chodzilo tylko i wylacznie o kolor skory i religie nic wiecej, ale ile czasu musialam tlumaczyc ze to ze jest innego koloru skory nie czyni go innym od nas..Ale oni ciagle swoje, ale w koncu to juz "rzucilam w kat" bo sluchac tego juz sie nie dalo... ale teraz jestem naprawde zadowolona i dumna z nich ze tak sie zmienili 🙂 Chyba naprawde zrozumieli ze jestesmy razem szczesliwi 🙂

kurde dziewczyny przyszly te zakupy, mianowicie lezaczek do kapieli zamowilam, super sprawa,
mozna regulowac - na lezaco, lub siedziaco, z "podusia " na glowke i taki super praktyczy do kapania niemowlecia 🙂 suuper!

• Mamusia
Witam Was i ja. 🙂
W końcu udało mi się nadrobić te 30 stron 😮 nie mogę za Wami nadążyć. 😉
Wysłałam też zaproszenia na FB - Alicja Drozdek - to ja.
U nas piękne słoneczko i zaraz uciekam do ogródka poplewić trochę bo siedzenie w domu w taką pogodę to zbrodnia na ludzkości. 🙂

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
Kochane a mnie taka mysl naszla jak myslicie beda kazali mi wyciagnac kolczyk z jezyka do porodu ?

Wydaje mi się, że nie. Wiem napewno, że każą ściągnąć tipsy żeby ewentualne zainienia widzieli na paznokciach. Co już uczyniłam żeby mi trochę odpoczęły i odrosły paznokcie. Ale kolczyk w języku chyba nie przeszkadza. Musisz się Sandry podpytać 🙂

• Mamusia
Aisza2612 napisał(a):
Witam Was i ja. 🙂
W końcu udało mi się nadrobić te 30 stron 😮 nie mogę za Wami nadążyć. 😉
Wysłałam też zaproszenia na FB - Alicja Drozdek - to ja.
U nas piękne słoneczko i zaraz uciekam do ogródka poplewić trochę bo siedzenie w domu w taką pogodę to zbrodnia na ludzkości. 🙂

Aisza wlasnie nie bylam pewna, czy Alicja to Ty 😁

• Mamusia
Witam się popołudniu... Kobiety piszecie w tak zastraszającym tempie, że nie nadążam! 20 stron w ciągu kilku godzin??? To się zmieni jak będziemy już na końcówce mordować się z prasowaniem ubranek, szykowaniem pokoików i przygotowaniami do porodu i po porodzie :P
My byliśmy 2 godzinki na placu zabaw i teraz Starszy śpi, Młoda tańcuje po brzuszku a ja leżę i odpoczywam 🙂