Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Isa ja też nie czuję takich solidnych kopniaków, ale czuję 🙂 I gdybym nie wiedziała że w ciąży jestem i nie miała takiego brzucha to bym myślała że to gazy :P bo czasem to uczucie jakby bańka pękała w środku... najlepsze jest jak Dzidzia ma czkawkę bo tego się nie da pomylić z niczym innym.

• Mamusia
Doti napisał(a):
Jakie to fajne uczucie, prawda? Mój M. tylko nie może poczuć ruchów i trochę mu przykro 😞 za każdym razem jak on przykłada rękę albo się przytula to Malutka zaraz się uspokaja 😞
U mnie jest tak samo! haha ani razu nie poczuł bo zawsze się uspokaja jak kładzie mi rękę na brzuch. Oni chyba mają za ciężkie łapska i nasze córeczki to odstrasza 🙂

• Mamusia
isa8 napisał(a):
ja jak leże na plecach to czuje takie łaskotanie od środka 😉 w pozycji siedzącej lub stojącej tak jak i Ty Doti nic nie czuję...

I ja mam tak samo, najwięcej czuję jak leże, lub siedzę a nóżki mam wyciągnięte na stoliczku.
I nasz Bąbelek też się uspokaja jak mój M chce poczuć. Mam nadzieję, że tatuś taki wpływ uspokajający ma na dzidzie i jak się urodzi będzie identycznie. 🙂

• Mamusia
Doti napisał(a):
Isa ale to ciśnienie to tak samo z siebie czy przez ciążę? Bo ja właśnie muszę serducho skontrolować bo coś mi szwankuje (mam nie regularne tętno) i to prawdopodobnie przez obciążenie ciażą...

Ja już przed ciążą zmagałam się z ciśnieniem i z tym nieregularnym tętnem... i jak nadchodzi zmiana pogody to ja po prostu umieram... u mnie to rodzinne. 🤨

• Mamusia
Dopiero nadrobilam, 30 stron...

I w sumie nie wiem, o czym pisac.. pogubilam sie z Waszymi fb,.. wiec jesli chcecie podaje swoj 😁

http://www.facebook.com/profile.php?id=100002297344703

Padam na twarz, jak pracuje do 17... zaraz jak mloda sie polozy zabieram sie za ksiazke,bo mnie tak wciagnela, ze musze normalnie ja dzis skonczyc... W pracy pozarlam az 150 stron..