Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Witam Brzuchatki!!!!
Mój krzyż dziś tak boli że nie wiem jaką pozycję przyjąć przy siedzeniu 😞
Tusia cieszę się że cię wypuścili i że wszystko w porządku z maleństwem, dobrze że będziesz pod stałą kontrolą.
MIxi gratulacje półmetka!!!

• Mamusia
Witam sie i ja 🙂 nie ma to jak swoje lozeczko 😁 w nocy sie przebudzilam bo po raz kolejny zdretwiala mi prawa reka od lokcia w dol ze az bezwlad mialam 😞.
Marylu ja cale cyce mam w rozstepach 😞 ale nic sie nie zrobi.
Dzonatalie ja tez bym chciala zrobic wloski mam szamponetke rubionowa czerwien i tak mysle kiedy ja strzelic sobie 😁

• Mamusia
🤪

dziewczyny jak ktoras z Was korzysta z facebooka, to mozemy sie wzajemnie dodac, zawsze mozemy szybciej sie dowiedziec co i jak jak ktora nie jest na forum (mi czasem nie dziala dlatego proponuje) , co wy na to ? :P
ja zostawie tutaj swojego, kto chetny - zapraszam do dodania 🙂
https://www.facebook.com/natalie.hukalowicz

• Mamusia
inirtam to czekamy na fotkę 🙂
jeśli chodzi o malowanie to na szczęście ja już mam swój naturalny kolor a ostatnie końcówki farbowane ścięłam 😉
wam też tak szybko rosną włosy i paznokcie? w dodatku są twarde i się nie łamią 😁

• Mamusia
a ja w ogóle nie farbuję włosów... naturalny mam ciemny blond, szatyn w zasadzie (zwłaszcza zimą 🙂 ), sama wolę się w ciemniejszym włosach, natomiast M chciałby blond... w związku z czym nie robię z nimi nic. W zimę jestem dość ciemna, a latem słońce mnie rozjaśnia skutecznie i tak wilk syty i owca cała 🙂 hehe...
ostatnio coś mnie podkusiło,żeby iść do fryzjera, chciałam delikatnie podciąć... to, co zrobiła mi na glowie, nadaje się tylko do związywania w kucyk 😞
pocieszeniem jest to, że w miarę szybko rosną, więc pewnie niedługo przejdę się do innej (sprawdzonej) fryzjerki, żeby to uporządkować wszystko 🙂

• Mamusia
dzonatalie napisał(a):
🤪

dziewczyny jak ktoras z Was korzysta z facebooka, to mozemy sie wzajemnie dodac, zawsze mozemy szybciej sie dowiedziec co i jak jak ktora nie jest na forum (mi czasem nie dziala dlatego proponuje) , co wy na to ? :P
ja zostawie tutaj swojego, kto chetny - zapraszam do dodania 🙂
https://www.facebook.com/natalie.hukalowicz

no to ja również Ci wysłałam zaproszonko 😉

• Mamusia
inirtam napisał(a):
a ja w ogóle nie farbuję włosów... naturalny mam ciemny blond, szatyn w zasadzie (zwłaszcza zimą 🙂 ), sama wolę się w ciemniejszym włosach, natomiast M chciałby blond... w związku z czym nie robię z nimi nic. W zimę jestem dość ciemna, a latem słońce mnie rozjaśnia skutecznie i tak wilk syty i owca cała 🙂 hehe...
ostatnio coś mnie podkusiło,żeby iść do fryzjera, chciałam delikatnie podciąć... to, co zrobiła mi na glowie, nadaje się tylko do związywania w kucyk 😞
pocieszeniem jest to, że w miarę szybko rosną, więc pewnie niedługo przejdę się do innej (sprawdzonej) fryzjerki, żeby to uporządkować wszystko 🙂

ja sobie pierwszy raz w uk poszlam do fryzjera - super fryzjer bla bla,
usiadlam na fotel a jak wrocilam do domu to plakalam i zalowalam powiedzialam ze nie pojde juz wiecej do fryzjera w uk, wiec jak bylam w polsce to pierwsze co to pobieglam do fryzjera 😁D

• Mamusia
isa8 , Ty masz ten sam termin co ja wiec chcem wiedziec w 100% co i jak.,
w ogole sie do Was przywiazalam i ciagle tu siedze od kiedy sie zalogowalam
chcialabym utrzymywac z Wami kontakt nawet po narodzinach naszych malenstw ogladac fotki i sluchac historii 😁 a nigdy nie wiadomo co bedzie na forum,czy bedziemy tu zagladac czy nie, tak to zawsze facebook bedzie 😁DDD

• Mamusia
mi się całkiem nieźle błyszczą 🙂 też czekam, aż odrosty będą na tyle długie żeby zostawić tylko naturalne a reszte ściąć. Może ok wakacji się uda 🙂
Emilia, musisz mieć jakiś ucisk na nerw. Nie wiem czy coś da się z tym zrobić, ale czytałam, że po ciąży przechodzi.

• Mamusia
Forum jest po to, żeby pogadać. Wiadomo, że koleżanki które tego nie doświadczyły itp nie będą w stanie Nam pomóc, a tutaj każda przechodzi przez to samo i dlatego się rozumiemy 🙂 a kontakt na pewno zostanie, bo w końcu trzeba zrobić wątek "Wrześniówki zrzucają zbędne kilogramy" 😁

Ja uciekam, bo chłop czeka już za mną 5 min pod blokiem bo nie chce mu się wjeżdżać a ja jeszcze nie gotowa 😁 i mnie prześwięci chyba 🤪