Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
wlasnie sie zastanawiam jaki kolor skory bedzie miala dzidzia, bo oczeta to wiadomo ze odziedziczy po tatusiu <3 moim marzeniem zawsze bylo miec czarne oczy wiec chociaz malenstwo bedzie takie mialo 🙂 a kolor skory wydaje mi sie ze bedzie po srodku, bedzie \"\"opalonego koloru\"\" ;D i dobrze nie bedzie potrzebowalo zbyt duzo slonca, a nie jak ja biala jak maka ;p 😮

• Mamusia
dzonatalie napisał(a):
mysle ze qw 90% procentach dzidzia bedzie miala taka opalona skore i oczka po tatusiu 😜
ale smiesznie bedziemy wygladac Anuzan i dzidzia podobni tylko ja bialas z niebieskimi oczami hahahaha

będziecie wzbudzać zainteresowanie 😉
a dzidzia to będzie zapewne śliczna/y! 🙂

• Mamusia
ooops moja mama chyba naprawde wczula sie w role babci bo zamowilam komplet poscieli itp, mowie ze oddam jak tylko wujek sie zjawi dam mu pieniazki, i tak wlasnie napisalam mamie ze doszly do mnie inne rzeczy ktore kupilam, a ona ze mam wchodzic na allegro i zamawiac przescieradla itp bo to prezent od nich i ze mam sie pospieszyc 🙂 a szczerze to naprawde myslalam ze beda innego zdania przez to ze dlugo walczylam o zaakceptowanie mojego meza.. 🙂

• Mamusia
dzonatalie napisał(a):
ooops moja mama chyba naprawde wczula sie w role babci bo zamowilam komplet poscieli itp, mowie ze oddam jak tylko wujek sie zjawi dam mu pieniazki, i tak wlasnie napisalam mamie ze doszly do mnie inne rzeczy ktore kupilam, a ona ze mam wchodzic na allegro i zamawiac przescieradla itp bo to prezent od nich i ze mam sie pospieszyc 🙂 a szczerze to naprawde myslalam ze beda innego zdania przez to ze dlugo walczylam o zaakceptowanie mojego meza.. 🙂

teraz tylko wnuk będzie się liczyć 🙂 załagodzi wszystko