Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
boskie boske, tylko tyle tego do wyboru ze ja sie zdecydowac nie moglam i poprosilam mame i siostre o pomoc, wiec pomogly mi i jestem zadowolona ;
do lozeczka mam niebieskie dinusie i zielone zyrafy a do wozka zielone bociany 😁
te dinusie mi sie strasznie podobaja nie wiem czemu ;D

• Mamusia
boskie boske, tylko tyle tego do wyboru ze ja sie zdecydowac nie moglam i poprosilam mame i siostre o pomoc, wiec pomogly mi i jestem zadowolona ;
do lozeczka mam niebieskie dinusie i zielone zyrafy a do wozka zielone bociany 😁

• Mamusia
dzonatalie napisał(a):

Jest ich tyle, że niełatwo się zdecydować 🙂

• Mamusia
INFORMACJA DO DZIEWCZYN, KTÓRE ZGŁASZAŁY CHĘĆ UCZESTNICTWA NA TO SPOTKANIE 19.05.2012 "MAMO NADCHODZĘ". Dostałyście już potwierdzenie swojego zgłoszenia? Bo ja dostałam wczoraj ale teraz akurat otwierałam e-maila 🙂
Miejsce spotkania będzie w Poznaniu w Hotelu Mercure 😁 Więc piszcie, czy zabieracie chłopów ze sobą, czy idziemy "forumowo" 🤪
`Dla każdej uczestniczki spotkania przewidujemy atrakcyjne upominki!` ciekawe co 😜 haha

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Ja tez wczoraj dostalam tego maila 🙂 moj powiedzial, ze chce isc, a jak bedzie nudno to najwyzej mnie tam zostawi 😮

😮 Łoo! Mój pewnie nie pójdzie, bo stwierdzi, że za dużo wiary będzie itd. To po co iść skoro ma później Cię zostawiać.? Jak interesuj Go cała sytuacja z maluszkiem to raczej nie będzie się nudził 🙂

• Mamusia
Ja w 11 tygodniu jak poszłam do niego to już mi robił przez brzuch.

Właśnie zamówiłam pizzę do domku na obiad dla męża a dla siebie zapiekankę z surówką na wierzchu 🙂 🙂 🙂 mniam 🙂 jedynie to ze smakiem zjem, z długiej listy ich menu 🙂 Ale mi burczy w brzuchu a dotrą dopiero za godzinkę 😞 Już widzę jaka będzie po tym zgaga 😞 Teraz lekko czuję a co dopiero po zapiekance 🤪
Wypogadza się pomału 🙂 Która to pisała że u niej tak pięknie i ciepło....Nie za dobrze tam macie? 🙂

• Mamusia
http://mojniemowlak.pl/wyprawka-dla-noworodka/
dzis znalazlam ta stronke, bo zupelnie nie wiem za co sie zabrac w robieniu wyprawki, a tu wszystko fajnie wyszczególnione. moze niektore rzeczy sa tu zbedne, ale ogolnie wszystko co potrzebne jest tu zawarte, przynajmniej tak mi sie wydaje 🙂

• Mamusia
Dziewczyny z Poznania i okolic - mam namiary na laske, ktora prowadzila klub maluszka w Plewiskach, ale teraz go likwiduje i wysprzedaje wszystko. rzeczy sa prawie nieuzywane, klub ten dzialal niecale dwa lata z tego co sie orientuje. jak byscie chcialy namiary to dajcie znac, ja juz do niej dzwonilam i ma mi przeslac na maila cennik wszystkich rzeczy, od tych podanych cen jest 30% znizki 🙂

• Mamusia
szkoda że ja ominełam Mamo nadchodzę w gdańsku 😞 teraz by mi się przydały jakieś targi dziecięce, żey pooglądać różne nowości dla maluszka 🙂

isa8 jak Ci się uda skończyć listę, to mogłabyś tu wkleić? bo ja zupełnie nie wiem od czego zacząć 😞 ale i tak dopiero w czerwcu zaczynam zakupy, teraz tylko $$$ odkładam. potem będę szaleć 😁

• Mamusia
ostatnio jak byłam na usg to lekarz zaczął robić mi przez brzuch, ale że mały był zawzięty i był plecami do nas odwrócony, a ja chciałam wiedzieć czy siusiak czy pipka się ukrywa między nóżkami to zrobił mi dopochwowo żeby na 100% powiedzieć płeć 😉 a byłam w 19tc więc chyba nie ma reguły do którego tyg robi dopochwowo...

• Mamusia
marylu345 napisał(a):
szkoda że ja ominełam Mamo nadchodzę w gdańsku 😞 teraz by mi się przydały jakieś targi dziecięce, żey pooglądać różne nowości dla maluszka 🙂

isa8 jak Ci się uda skończyć listę, to mogłabyś tu wkleić? bo ja zupełnie nie wiem od czego zacząć 😞 ale i tak dopiero w czerwcu zaczynam zakupy, teraz tylko $$$ odkładam. potem będę szaleć 😁

jak skończę robić listę to obiecuję ją tutaj wkleić 😉 +szacowany koszt tej wyprawki...