Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
mixidixi napisał(a):
A wyskoczyly Wam pępuszki 😜 bo mi jeszcze nie i nie mam tej ciemnej kreski ani siary 😮
Tylko wielki brzuchol 🤪

pępek mam schowany (jeszcze) ale czuje jak mi wyskakuje bo nie jest tak głęboki jak kiedyś... za to brzuch mam oddzielony tą ciemna kreską, od pępka w dół i w górę 🤨

i ten płyn bezbarwny z sutków to jednak początkowa siara, nie ma to jak wujek google 😉

• Mamusia
mixidixi napisał(a):
A wyskoczyly Wam pępuszki 😜 bo mi jeszcze nie i nie mam tej ciemnej kreski ani siary 😮
Tylko wielki brzuchol 🤪

a mi powoli pępuch wyskakuje 🤪 bo miałam niedawno bardziej schowany 😁
i siara poleciała mi 2 razy ale tak lekko 🙂 a kreseczki nie mam.

• Mamusia
gratulacje Karolka 🙂

ja też jeszcze pępek schowany, ale ostatnio czułam jak mnie coś tam ciągnie więc może zacznie wychodzić 😉
siara na szczęście jeszcze nie leci 🙂 i kreseczki też nie mam, ale od pępka w dół i w górę w linii pojawiło mi się na brzuchu kilka ciemnych włosków :/

• Mamusia
Hej dziewczyny!
Karolciu, gratuluję córci 😁
Ja właśnie wróciłam z badań połówkowych, usg trwało ok 30 minut 🤪 no i mój doktor dał mi tym razem na piśmie, że będzie dziewczynka 🤪 Widziałam w 4D buzie mojego maleństwa no i oczywiście się poryczałam. A mój facet to z ledwością łzy wzruszenia powstrzymał 😁

• Mamusia
Witam sie ponownie 🙂 nie tak dawno wstalam,zjem śniadanko i biore sie za sprzatanie calego domku bo jutro mamy gosci....ciotki Bartka przyjezdzaja 🙂 ale dzis pieknie na dworze 🤪 🤪 mi siara wyplywala,a teraz bezbarwny plyn i nawet nie naciskam sutkow....wczoraj widzialam wlasnie wkladki za 5,99 w kauflandzie wiec w przyszlym tygodniu sobie kupie,a kreseczka jest od pepka w dol i czarne wloski tez:P to ja sie biore za sniadanko i sprzatanie 🙃

a i gratuluje poznania płci dziewczyny...Ja musze czekac do 10 maja kurcze....oby nie wyrosl ptaszek 🙂 🙂

• Mamusia
Hej Kochane 🙂 Wróciłam już okablowana..jak ja będę spała dzisiaj 😮 😮 Jutro o 8 mam być żeby ściągnąć to ustrojostwo -znów się nie wyśpię....

Gratuluję Wam udanych wizyt i poznania płci 😉 Napiszcie mi później na priv albo w odpowiednim wątku co której mam pozmieniać w tabelce 😁

• Mamusia
Doti napisał(a):
Hej Kochane 🙂 Wróciłam już okablowana..jak ja będę spała dzisiaj 😮 😮 Jutro o 8 mam być żeby ściągnąć to ustrojostwo -znów się nie wyśpię....

Gratuluję Wam udanych wizyt i poznania płci 😉 Napiszcie mi później na priv albo w odpowiednim wątku co której mam pozmieniać w tabelce 😁

o co chodzi z ta tabelka ?:<