Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Dzień dobry 🙂 Ja już byłam na wycieczce z Małym bo ściągali mi okablowanie 😉 Kupiliśmy po drodze świeżutki chrupiący chlebuś i zaraz zabieramy się za ściąganie ze strychu i mycie mebli ogrodowych 🙂 później trochę wyrywania trawki z podjazdu, obiadek i na zakupy 😁

• Mamusia
my też nie mamy własnego ogródka, bo mieszkamy w bloku, ale juz jutro zmykamy z warszawy na cały dłuuugi tydzień 😉

kurna dziewczyny... robiłam porządek w szafie i spieprzyłam sobie drabinę na nogę, jak stała oparta o ścianę, tak przewróciła mi się na stopę... piekielnie boli, mam nadzieję, że wszystkie kości cale 🥴
już lodem okładam 😞

• Mamusia
Witam się i ja . Ale sobie pospałam do 9 .00 🤪 pogoda piękna .
Może i ja się poprażę na balkonie bo niestety ogródka nie mam , a na działeczkę daleko bez samochodu nic tam nie dojeżdża .
Muszę nabrać kolorków bo zamówiłam sobie czarną sukienkę na weselicho , a blada jestem jak młynarz . 😜
U mnie też pustki w lodówce bo muszę ją w niedziele rozmrozić i porządnie umyć więc nic nie kupuję .
Idę pralkę włączyć
Miłego dnia .

Doti to ty masz raj na ziemi 🙃

• Mamusia
ja mieszkałam rok w bloku... i jak dowiedzieliśmy się o ciąży to stwierdziliśmy że przeprowadzamy się do moich rodziców, i teraz mamy swój własny poziom (a poddasze się robi) i do tego duży ogród i nasz ukochany stawek kilka kroków od domu 🤪 nigdy w życiu nie chce mieszkać w bloku...
tak więc dzisiaj idziemy robić z mężem porządki na tym stawie bo trawa wystrzeliła niesamowicie... 🙂

• Mamusia
isa8 napisał(a):
ja mieszkałam rok w bloku... i jak dowiedzieliśmy się o ciąży to stwierdziliśmy że przeprowadzamy się do moich rodziców, i teraz mamy swój własny poziom (a poddasze się robi) i do tego duży ogród i nasz ukochany stawek kilka kroków od domu 🤪 nigdy w życiu nie chce mieszkać w bloku...
tak więc dzisiaj idziemy robić z mężem porządki na tym stawie bo trawa wystrzeliła niesamowicie... 🙂

Znam to uczucie my tez mieszkalismy przez kilka lat w bloku i sprzedalismy mieszkanie i przenieslismy się do moich rodziców własny poziom wyremontowalismy dzialeczka-mąż w zyciu już by nie zamienił tego na blok-a wychowany w bloku 😉 inaczej niz ja 😉 tak wiec mnie czeka tez dzis dzionek w ogrodzie ide sadzic bratki bo takie ladne duze kupilam rano na targu wiec nie ma co czekac 😉

• Mamusia
Witam się 🙂 ja dzisiaj też wstałam przed 9 myśląc, że już gdzieś ok 11 😁
Bloki... Ja od urodzenia na 10 piętrze mieszkam 😜 ale na szczęścia działeczka jest za Kościanem z jeziorkiem, więc żyć - nie umierać 😁 całe wakacje tam pewnie spędzę 😁

• Mamusia
Doti co to tego peelingu, bo wcześniej zapomniałam 😁 Wstawię Ci zdjęcie tego, który mam 🙂
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/406/daxperfectaspapeeling.jpg/][IMG]http://img406.imageshack.us/img406/6620/daxperfectaspapeeling.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Dzień dobry kochane !!!
Ja straciłam prawie głos co M cieszy bo ma ciszę i spokój 😉
Pochwalę się że wczoraj zdałam teorie na prawko więc już w połowie drogi jestem, żeby tylko zdążyć 🙂
Zazdroszczę wam pogody bo u mnie pochmurno i zimno a ogródek czeka na porządki,koni jak Doti nie mamy ale zaraz za płotem stadninę więc też bardzo przyjemnie ale co z tego jak w domu trzeba siedzieć.
No nic może za porządki się wezmę w takim razie!!!