Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Witam się wieczorkiem 🙂 Wyszłam przed chwilą z wanny...przez cały dzień na nogach nie licząc 2 godzin drzemki przy synalku. Czuję się super 🙂 🙂 🙂 Jutro mnie pewnie nie będzie za dużo... musimy się zacząć przyzwyczajać, że nie ma co czytać hahahaha

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Pogoda coraz ladniejsza, to kazda bedzie korzystac. A przez majowke chyba tez sie tu za duzo nie bedzie dziac - przynajmniej mam taka nadzieje, bo znow nie dam rady nadrobic...

Mam taką samą nadzieję ! Mnie nie będzie od poniedziałku do niedzieli więc musi tu być troszkę spokojniej niż zawsze 🙂

• Mamusia
Tusia poczekaj aż będziesz miała 1,5 rocznego pomocnika to zmienisz zdanie,że w dwójkę idzie szybciej hahahahah ja tak dziś miałam z moim synalkiem-ja wyrywałam trawę i wrzucałam do wiaderka i taczek młodego a on złośliwie mi to wysypywał 😁

• Mamusia
Tusiu bo to jest tak, że roczne dziecko jest ruchliwe ale nie bardzo się z nim dogadasz i trzeba morze cierpliwości na tłumaczenie co wolno a co nie. Z 1,5 rocznym już jest lepiej ale dalej ciężko 🙂 A z moim 2-letnim jest teraz super, bo mówi już pełnymi zdaniami, tak że czasem nas zagina tym gadaniem 😁 Bywa tylko, że czasem ma swój pomysł na pomoc mamusi hahahaha ale wolę czasem zrobić coś dwa razy, niż nie zrobić wcale albo wściekać się bez powodu 🙂

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Karolka to moze i ja pochodze do konca maja 😁D heheh 🙂
ja teraz ide pon sr pt, ale jakos wyszlo ze tylko po 4 h 😉 od 6-10.. wiec luz..

Buziki ide spac

a ja to chyba od 9 maja zrobie sobie już labę, przynajmniej na kilka dni... jakieś niesympatyczne czasy nastały w mojej pracy, a przecież stresować się nie powinnam 😉 , poza tym... ostatnio jakoś dużo dzieciaków obija mi się o brzuch i boję się o maluszka coraz bardziej 😜

dziś też wybywam na cały dzień, miałam jechać na kilka dni do siostry i do rodziców, ale siostra z wysoką gorączką, mama z kolei po chorobie, a i mnie zaczyna coś łamać 🤨 i jeszcze wczoraj ta drabina na nodze, chodzić prawie nie mogę 😞 pewnie na niedzielnym obiadku u mamusi się skończy... 🙃

• Mamusia
Witam dziewczęta . ja wstałam o 5 i myślałam ,że już nie zasnę , ale zrobiłam siusiu i już mnie nie było 😜
Dzisiaj jadę na działęczkę muszę się poopalać przed tym weselichem , wczoraj miałam przedsmak i nawet już tak tych cholernych żył nie widać . Moje maleństwo ostatnio sfolgowało w brzuszku chyba coś z ciśnienim , albo upały mu nie służą 😉 takie spokojniutkie ,że do rany przyłóż.
Byłam wczoraj u siebie w pracy i kupiłam dwie bluzki za 39 zł . musiałam już kupić sobie L , ale do XL jeszcze dlugo droga 🙃
Ale wczoraj był wysyp brzuszków na mieście , aż miło popatrzeć .

Mam jeszcze pytanko do Was czy jak idziecie ulicą to ludzie też zię na Was tak gapią 😮
bo ,aż mi głupio się zrobiło jakby ciężarówki nie widzieli ? :dry
Nie piszcie za dużo bo wracam dopiero wieczorkiem , miłego dnia 😘