Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
No to dziewczęta Kochane życzę Wam udanej maóweczki 🙂
Nie spalcie się za mocno na słoneczku 😁
Uważajcie na Maluszki, żeby się tam nie zagotowały na twardo w brzuszkach 😁
Ja wracam w niedzielę dopiero przed wieczorem, więc raczej nie nadrobie Was hehe 😁
Buziaczki i do usłyszenia! 😘 😘

• Mamusia
A ja sie witam z wami kochane 🙂 ja na majowke sie nie wybieram za to korzystamz pogody i grilluje M przyjechal troche latania jest 🙂 dlatego nie mam nawet kiedy zajrzec do was 😞
Kupilismy komode 🙂 i łozeczko 🙂 a dzisiaj idziemy ogladac mieszkankooo 🤪
Co do upalow nie wplywaja na mnie dobrze nogi mi puchna paluchy i poce sie jak prosiak 😮

• Mamusia
Aaa takiej to dobrze 🤪 no ja niestety zostaje na miejscu ale jak pogoda bedzie dopisywala to na dzialeczke sie bujne 🙂 niby ma sie psuc od srody czy nawet od dzisiaj 🙂 tez mnie slonko muslo ale delikatnie na brazowo od razu jak nigdy 🙂 chociaz staralam sie unikac promyczkow 😁
To pewnie zostane tu sama 😁

• Mamusia
Wlasnie, pogoda ma sie psuc od srody, a my w srode wyjezdzamy 😁 no ale nie szkodzi, tylko zeby nie padalo... Mi glownie chodzi o to, zeby troche odpoczac od miasta i powdychac jodu 🙂 Moja skora sie odzwyczaila od slonka i jestem czerwona jak rak, a zawsze bylam tak pieknie równomiernie opalona na braz 🤨

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
Ja od razu chce zeby malenstwo mialo swoj pokoik a my najwyzej w tym drugim bo tak to ani znajomych nie zaprosi sie ani rodziny bo dzidzia mala i trzeba byc cicho 🙂

Dzidzie trzeba od razu przyzwyczajac do naturalnych dzwiekow i glosow, zeby pozniej nie budzila sie na najmniejszy odglos 🙂

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
ale zawsze dzidzia moze sobie spac a my mozemy sobie siedziec i ze znajomymi nawet 🙂 o to mi chodzi 😁 bo Ty karolka juz od dluzszego czasu masz swoja sypialnie a ja nie na swiezo 1 przeprowadzka wiec nie mam problemu 😁

To prawda 🙂 przynajmniej pozniej nie bedziesz musiala z bolem serca opuszczac swojego ukochanego łóżeczka 😉

• Mamusia
Może dzisiaj przyjdzie moja sukienka z allegro którą sobie zamówiłam . Już się nie mogę doczekać , chciałabym już wiedzieć czy pasuje 🙂
Muszę poszukać sobie jakieś krótkie spodenki lub spódniczki bo upał mi doskwiera w tych dlugich spodniach i jeszcze ten pasek materiału na brzuchu i plecach katastrofa 😮

• Mamusia
Ja nadal nie moge stanika zapiac ani sama zalozyc.. jestem poparzona ze masakra... brzucho te sie troszke opalil 🙂) Bez przesady wszystko z umiarem..3

Ale dzisiaj kazdy promien slonca doprowadza mnie do bolu 😉)

To Karolka masz tak jak my 🙂) Na razie moze do skonczenia przez mloda roczku, beziemy spac w 4 w sypialni, a pozniej niestety 🙂) starzy do salonu, a nasze lozko wyjazd 😁