Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Nooo ja pozniej tez czuje. W sumie bolec mnie nie boli, ale ciagnie mnie brzucho do dolu i taki ciezki sie robi...

Ja sie musze na basen teraz ruszyc, jak w chacie siedze 😉

Ehh sie pytam dzisiaj, jak w pracy to ta co najwiecej marudzila, ze nie chce z zadna ciezarna pracowac, bo nie ebdzie za kogos robic... to gada, ze szkoda ze poszlam, bo przeciez sie moglam obijac... 😉) taaaaaaa, a pozniej by mi wyzygala...
Tylko dziwne, ze jak zapieprzalam i nosilam 30 talerzy ciezkich to nie zapytala czy mi nie ciezko... co ona myslala,ze bede lezec i kwiczec, ze rady nie daje??? No to nie moj charakter... 😉
Ja z typow, ze zaciskam zeby i do przodu...

Doti ja tez dzisiaj mialam jakis humor niewyrazny i w sumie nadal mam... Mysle moze wreszcie jak padnieta nie jestem, meza troche pomolestuje.. Musze poniuchac czy mozna zelow uzywac...

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja na cole... czekam az m wroci z kauflanda to przyniesie dostawe 😁 i glodna jestem niesamowicie, dzis nie jadlam obiadu jeszcze, bo w pracy zapchalam sie bulkami i drozdzowkami 😁
teraz bede robic tortille z warzywami i kulkami falafela...mniam mniam tylko czekam na placki......oooo idą 🙂

• Mamusia
Witam dziewczyny 🙂
Właśnie wróciliśmy z wizyty... Szymek pozostaje Szymkiem na 1000% 🙂 już mu dzyndzel stoi 😁 nasz Synuś waży 420 g i wszystko rozwija się prawidłowo... ułożony jest główką w dół a nóżkami wywija pomiędzy moimi żebrami... serduszko bije jak dzwon... normalnie Kocham go nad życie i nie mogę się doczekać jak go wycałuję 🙂 na usg ładnie pomachał tatusiowi hehe... no i do zdjęcia przybrał pozę modela.
Dostałam skierowanie na 75g tej glukozy i mam iść za 2 tyg ją wypić 😮 no i 18 czerwca kolejna wizyta.

• Mamusia
Kochane właśnie znalazłam coś ciekawego za niewielką cenę: http://allegro.pl/wozek-gleboko-spacerowy-gondola-spacerowka-2xfolia-i2256904034.html

http://promobaby.pl/ - strona z informacjami jakie są aktualnie promocje w większych sklepach na artykuły dziecięce 🙂

• Mamusia
Sandros Ty pracoholiku 😉 ale ja też sie dziwnie czuję na wolnym :/ jutro zatem idę do pracy odwiedzić koleżanki i na ploteczki 😁 hehe!

kurcze ja też chciałam z Wami być na tej kampanii, ale jednak nie dam rady 😞(( a w Szczecinie to w ogóle nic takiego nie ma 😞 także czekam na wWaszą relację.

Isa - gratulacje udanej wizyty 😁

• Mamusia
Iza gartuluje...
Wiecie dzwonil lekarz...i jutro mi wysle info kiedy by byla ta wizyta,bo dzisiaj nie przyjmowal pacjentow...i powiedzial jak nie daj Boze cos by sie dzialo,to najpierw mam zadzwonic do niego a potem do Pyski...rozmawial z nim wiec Pyska juz o wszystkim wie. Jednak lekarz godny zaufania tak mi sie wydaje 🙂 i powiedzial ze jezeli bylo by cos nie tak to odrazu na Polną a nie do zwyklego szpitala.