Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Mój gin powiedział żebym się nie przejmowała tylko powtórzyła mocz bo coś tam mu nie pasuje z tym cukrem który sie pojawił i chce sie upewnić... no i jak ponownie wyjdzie cukier w moczu to powiedział że wtedy będziemy działać... 😮
Najważniejsze że z Szymkiem wszystko ok 🙂

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
hej dziewczyny 🙂 ale sie z rana rozpisałyście... 😲 ja juz druga nocke zle przespalam, co chwile sie budze, mam dziwne sny i brzuch zaczal mi przeszkadzac, nie moge znalezc dla siebie wygodnej pozycji 🤨 🤨
A ja do mojej gin ide 25.05 🙂 mam nadzieje, ze nadal bedzie wszystko ok z Ulą 😉

• Mamusia
dzien dobry...a mnie teraz kumpela obudzila telefonem spalam jak zabita 😁 😁 😁 i nikt mnie wczesniej nie budzil....z tego co mi specjalista mowil polowkowe to do 28tygodnia a glukoza do 26tyg...najlepiej tak...ja musze isc zobaczyc obraczki na ślub i mniej wiecej podac ceny wieczorem Bartkowi....teraz zjem obiadek i ogarka i na miasto 🙂

• Mamusia
Witam! ja juz po pracy jutro wolne i do szpitala na wizyte zobaczyc co tam z moja tarczyca!
pogoda do kitu, ciagle pada i dzis zimno
ale dzis w moim markecie zaczynaja sie wyprzedaze na ubrania!!
w tym ubranka dla niemowlakow!! oczywiscie nie moglam sie powstrzymac i kupilam troche ciuchow jestem super zadowolona bo wszystko w 1/2 sale wiec skorzystalam i pokupywalam troche dla malej, zrobie zdjecia i pokaze!! jutro jeszcze sie rozgladne bo powiedzieli mi pracownicy ze dopiero zaczynaja dzis ta wyprzedaz a ja dzis juz o 5;30 zwinelam te ubranka z magazynu i schowalam zeby zaplacic jak tylko skoncze prace 🤪

• Mamusia
a ja dziś pierwszy raz poszłam na zakupy dla małej i zakupiłam kilka ciuszków w lumpeksie, który poleciła mi kumpela, ona już się zaczęła się tam zaopatrywać wcześniej bo rodzi w czerwcu

chętnie bym Wam pokazała efekt mojego polowania, ale nie wiem jak tu się wrzuca zdjęcia...
pomoże mi ktoś??

• Mamusia
Podaję "instrukcję" , ktora jest na wątku z fotami naszych brzuszków 🙂

1. Wchodzimy na stronę http://imageshack.us/
2.Jeśli nie zaznaczy się opcja obrazy/film to ją zaznaczamy dla Prześlij:
3.W Zmiana rozmiaru obrazu wybieramy opcję z rozwijanego menu 320x240 dla stron internetowych i poczty e-mail
4.Klikamy Prześlij teraz i czekamy na wygenerowanie kodów/linków
5.Pod naszym świeżo załadowanym zdjęciem pojawią się linki i kody,wybieramy i kopiujemy Kod forum
6.Wchodzimy na forum i w oknie dodania wiadomości i wklejamy ten link

• Mamusia
Ja tez bylam wczoraj w dwoch lumpeksach i kupilam dwie grube bluzy na rozmiar 62 - 68 🙂 jedna polarowa z kapturem, a druga pluszowa rozpinana w kolorze szarym 🙂 do tego dwie koszulki z dlugim rekawem i recznik z kapturkiem bialy z żółta kaczuszką 🙂