Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Ile ludz tyle opinii...

ale ze wzgledu, ze jedno i drugie znam "od kuchni" za ciecie na zyczenie podziekuje 😉

no ja też się dosyć dobrze z jednym i drugim zapoznałam.... na szczescie daleko jeszcze do podjęcia ostatecznej decyzji, wiec mam czas, żeby się zastanowić i wybrac dla dziecka i dla siebie jak najlepiej 😉

• Mamusia
ja też już na nogach 🙂 jadę dziś na uczelnie pracę złożyć, także pewnie dłuugi dzień przede mna... najpierw wydrukować i nagrać na płytę, potem znaleźć punkt, w którym mi oprawią i jazda do pruszkowa.... pewnie nie będę wracać od razu, bo bez sensu stać w korkach, więc pojadę do rodziców i wrócę jakoś wieczorem 😉

Miłego dnia brzuchatki 😉

• Mamusia
Witam się i ja 🙂
My dziś razem z M wybieramy się o 17 na USG 3d - już nie mogę się doczekać aż zobaczymy naszego Skarba!

Wczoraj z Mariuszem jeszcze się zastanawialiśmy nad imieniem, ale już chyba ostatecznie zadecydowaliśmy, że będzie GABRYSIA 🙂

• Mamusia
Cześć 🙂
U mnie pochmurno i zimno, pozostaje tylko siedzieć pod kocem i leniuchować 😁 mój mąż jest tak szczęśliwy po wczorajszej wizycie że jest nie do poznania... 🙂
Zabieram się za naukę do egzaminów, bo w sobotę czeka mnie aż 2 egz ustne 😮 a w niedziele 1 pisemny...
I mam pytanko do którego tyg robi się badanie połówkowe? I kiedy najlepiej wypić tą glukozę? Bo już się pogubiłam... a mam skierowanie na 75g 🤨

Pati powodzenia na wizycie 🙂

• Mamusia
Aha... bo wczoraj miałam pokazane wszystkie części ciała maluszka i mierzoną główkę, kość udową, no i z grubsza pokazane poszczególne narządy... ale powiedział żebym za 2 tyg zrobiła glukozę no i umówiła się odrazu na wizytę na pomiary wszystkich narządów... więc nie wiem o co mu chodzi... no i muszę powtórzyć badanie moczu bo jakiś cukier sie tam pokazał 😮 najgorsze jest to że wolny termin do niego to 18 czerwiec... to chyba za późno, będę musiała do niego dzwonić...