Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Tussiiaa napisał(a):
Dziękujemy 🙂
miłego dzionka 😘

wzajemnie 🙂
ja na razie biorę sie za sprzątanie mieszkanka, a wieczorkiem mamy gości 😉 no ale oczywiście dzień trzeba rozpocząć od jakiejś przekąski 🙂)))

• Mamusia
no zesz kurna, piękny dłuuugi post walnęlam na dzień dobry i połączenie siadło.... :/
w skrócie:
Dzień dobry i do widzenia, bo wybywam na weekend do siostry, gdzie zaliczymy panieński kuzynki 😁
Aisza wszystko będzie dobrze :*:*:* najważniejsze, że wiadomo skąd to i co to 😘
Isa trzymamy kciuki za egzaminy 😉
Wszystkim mamuśkom i ich dzieciom zdrówka 🙂
a "poznaniankom" udanego spotkania 🙃 czekamy na obszerna relację 😁 😁
do jutra laseczki 😆

• Mamusia
Hej Kochane!!!
Bawcie się dobrze!!!
Isa trzymamy kciuki za egzamin!!!!
Aisza mam nadzieję że odespałaś poprzednią nockę i że nie boli!!!
Inirtam chłopca na panieńskie zabierać no wiesz 😉
A ja wczoraj padłam po tej wycieczce w sprawie paszportu,praktycznie wyszłam z domu o 10 rano a wróciłam o 22 po pracy,M mnie opierdzielił że miałam sobie wolne wziąć to byśmy pojechali przy okazji do największego centrum handlowego w europie 😮no ale pracuś ja musiałam iść i myślałam że się wykończę 😞
A ja dziś w planach kawka i ploty z koleżanką 🙂

• Mamusia
Hej dziewczyny ja pospałam do 9 🤪 kawkę wypiłam ,śniadanko zjadłam , pranie włączyłam i patrze przez okno jaka piękna pogoda . Dzisiaj moja córka wyciąga mnie na długi 7 km spacer nieprawdopodobne , trzeba korzystać puki ma chęci 😜
Ale na tą chwile jeszcze śpi 😮
Dziewczyny już pewno w komplecie się kulają na konferencje 😁
Takim to dobrze , to pewnie na forum będzie cichutko dzisiaj , może to i lepiej mniej nadrabiania wieczorem 😜
Miłego dnia ciężarówki 😁

• Mamusia
Witam sie, juz do Was raz pisalam i strona wygasla myslalam ze wyjde z siebie ;/
ja po pracy, pranie robie, duuzo prania, oczywiscie nie moglam sie oprzec przecena wiec polazilam ponownie po dziale dzieciecym i o to co znalazlam za super ceny;
kurteczka 3-6 miesiecy moja wymarzona juz dlugo sie na nia czailam 😁
spiochy 6-9miesiecy ta czapka jest super 😜

• Mamusia
Witam
Natalia super te ciuszki,śpioszki z czapeczką są przesłodkie 🙂Ty masz chyba już tonę tych ciuchów 😆 😆
Jaki dziś ładny dzień,jedziemy dziś do teściów po południu na grilka. Ja stwierdziłam że nie będę jadła nic po godzinie 18.00 bo na mnie źle wpływają kolacje późniejsze i moze z tego tyle mam tych kg do przodu 😞 wczoraj zjadłam dwie skibki chleba na kolację o 18.00 i przeżyłam a szłam spac o północy i już mi lekko burczało ale zagłuszyłam wodą.Kto może ten niech je i na zdrowie mu, ale z moją tendencją do przybierania na wadze MUSZĘ uważać co kiedy i ile jem. Mam nadzieje ze postanowienie nie zostanie złamane i w przyszłym miesiacu nie dostane znów szoku u ginki na wadze 🙂

• Mamusia
Ja wróciłam ze spacerku i jestem wykończona , wstawiłam warzywka i zrobię sałatkę .
Byłam w pepco są świetne body za 4,99 tylko ja jeszcze nie wiem płci , a białych przecież nie będę kupowała .
Ciekawe co u dziewczyn jak tam konferencja 🙂

• Mamusia
Nom w pepco są bardzo ładne te ciuszki - a jeszcze najlepsze, że w różnych sklepach są różne 🙂
mi się udało trochę mieszkanko ogarnąć - teraz odkurzanie i biorę się za robienie sałatki owocowej na przyjście gości 😉

• Mamusia
Heyo, tak wiec witam sie pierwsza, bo laski jeszce do domku nie pojechaly 🙂)

Hmmm, co do konferencji to po 1,5h sie zmylysmy 🙂 wiec za obszernej relacji nie zdamy. Jak dla mnie pierdoly, i nie warto bylo isc. Jesc nic nie wolno 😉 szczegolnie paczkow i drozdzowek 🙂)
Nie, no tak powaznie, nie nic nei zachwycilo, sposob prowadzenia konferencji mega nudny ;//

Choc na koncu bylo losowanie nagrod 🙂 i przez Tuuusie nic nie wygram ;// Pierdola 🙂)

Ale dzien spedzony mega pozytywnie, co sie objadlysmy tego co nie wolno to nasze 😉)

Trzymamy kciuki, za Natalie...

• Mamusia
ja wlasnie wrocilam z zakupow,
zaraz biore sie za robienie obiadu - zapiekanka makaronowa z kurczakiem i warzywami mniam 🤪

dzisiaj po raz pierwszy meczy mnie zgaga, juz nie mam sily ;p
pilam mleko nic, pilam cole nic, chcialam kupic rennie w sklepie i nie bylo 😮
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!

• Mamusia
🙂))Pani psycholog, ktora mowila jakby nie miala pojecia o czym przesadzila chyba o naszym wyjsciu ;/ Nawiedzona babka... Niestety przez lata, rola hmmmm moze nie rola ake postepowanie mam wspolczesnych jest troche innych od naszych babc... Jestesmy niestty tymi, ktorre czesto musza wracac do pracy, a maluszka zostawic z babcia czy nawet obca osoba ;/ i nie czyni z nas to jakis wyrodnych bab 😉) Przynajmniej ja sie nie czuje 🙂

Sie dowiedzialam, tez ze to e ucze dziecka samodzielnosci, wplynie na jej psychike i w przyszlosci nie bedzie umiala prosic o ponoc, bo ja jej na to nie pozwalam... kretynka 😁

Karola nie zgadniesz co wcinam??? 🙂)