Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
sandroos napisał(a):
😞((
Ehhh, Karolka, przytulam...
jest az tak zle???
Jakbym mogla pomoc jakos odnosnie strony medycznej to daj znac...

no zle - wycieto jej chloniaka 2 miesiace temu spod powieki, a teraz sie okazalo, ze jest kilka przerzutów po calym ciele i czeka ja chemia od nastepnego tygodnia...

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Kurde ;///
Tule mocno, bo to swinstwo jest. Ale dobrze, ze jest wykryte i mozna leczyc.. im szybciej tym lepiej...
Buziaki!!!!!!!!!! Trzymaj sie mocno babo!!!!!!!!!

musze sie trzymac, tym bardziej, ze ma male dzieci i trzeba sie nimi zajac tak, zeby nie zauwazyly, ze z ich mamą cos bardzo zlego sie dzieje... 😞

• Mamusia
karolka nie denerwuj sie...tule :*:*:*:*:**
ja spedzilam dzionek w sumie na zakupach mamy pełną lodówke 😁 😁 i mamcia mi kupila butki na komunie i na ślub...na nie wielkim obcasie...a teraz zjadlam dwa kawalki pizzy od siory bo sobie zamowila i se pojechaly,w koncu bo moge sie polozyc...A i jutro Bartek jedzie na rozmowe o prace 🤪 🤪 ale sie ciesze 🤪 🤪 kurcze i chyba odwiedze moja byla prace po 2latach 😁 😁 haha no i u mnie padalo...w koncu powietrze troche chlodniejsze 🙂

• Mamusia
a ja was troszkę zaniedbałam dzisiaj ☺️
całe popołudnie byłam nad stawem i z mężulkiem trawę kosiliśmy, ja dodatkowo plewiłam moje truskawki, bo zarosły 😮 już nie mogę się doczekać własnych soczystych truskaweczek 🙂
póki co strasznej kolki dostałam i jestem zgięta w pół... chyba przez to plewienie na słońcu... wzięłam nospę i czekam aż mi przejdzie...
idę was nadrabiać 😉

• Mamusia
a ja jutro wracam do pracy... nie chce mi się... ale jak pewnie już bede w pracy to mi się zachce, no chyba, że atmosfera się nic nie zmieniła od czasów sprzed mojego zwolnienia... okaże się jutro, ale już za tydzień mam wizytę, więc w razie czego tylko tydzień popracuję 😉

• Mamusia
dzięki kochane za słowa wsparcia 😘 😘 😘 bedziemy walczyc, nie ma rady...

mialam dzis ochote na truskawki, ale widzialam tylko takie za 12 zeta i sie zastanawialam czy czasem nie pędzone są, bo cos szybko jak na polskie, chyba poczekam na te z ogrodka moich rodzicow 🙂 zrobilam sobie salatke z banana i arbuza i tez bylo pyszne 🙂