Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Emilia1991r napisał(a):
a jaka jest roznica np. poniedzy ta za 100 a ta za 290? bo ja jakos nie widze 😁

Emi tańsze sa chyba chusty elastyczne. Tkane są grubsze ale bardziej przewiewne i chyba lepsze dla noworodków. Do tego firma, materiał i rozmiar też mają znaczenie.

• Mamusia
Doti napisał(a):
Emilia1991r napisał(a):
a jaka jest roznica np. poniedzy ta za 100 a ta za 290? bo ja jakos nie widze 😁

Emi tańsze sa chyba chusty elastyczne. Tkane są grubsze ale bardziej przewiewne i chyba lepsze dla noworodków. Do tego firma, materiał i rozmiar też mają znaczenie.

to jaka proponujesz kupic doti ?

• Mamusia
Gdyby Szanowna kolezanka Emilia, nie nalegala na opuszczenie konferencji dowiedziala by sie conieco o chustowaniu maluchow, bo miala byc o tym mowa na samym koncu, wiec nie odpowiadajcie na jej pytania 🙂) Niech ma kare za swioje jakze nieodpowiedzialne zachowanie 🙂)

Ja mialam nosidelko bardzo dobrej firmy i mimo, ze bylo super jesli chodzi o zabezpieczeni wygode itp. mi jakos nie przemawialo.. jak sie nachylalam, mialam dziwna schize ze mi dzieciak wypadnie.. jak chcialam cos w kuchni robic, to ze ja poparze.. chcielismy pozniej skorzystac w gorach ale mloda za choelre w nim juz siedziec nie chciala... jak dla mnie odpada 🙂)

A chusty jakos nigdy do mnie nie przemawaily, i ja uzywac nie bede raczej.. chocby z powodu mojego kregoslupa ;// ale baaaaaaardzo duzo mamus je sobie chwaili, wiec na pewno sa mega wygodne.. choc tez mam wrazenie, ze dziecku tam jakos niefajnie.. ale na pewno to mylne przeswiadczenie.. 🙂 tak jak ktoras sie kiedy dziwilam, ze dziecko w becik sie ciasno zawija 🙂 a wynika to wlasnie z tego, zeby zblizyc mu warunki do tych,w ktorych przebywal 🙂)

• Mamusia
kolezanko sandro 😁 kolezanka emilia chcialaby zaznaczyc ze przejechala 120 km byla glodna jak stado bydla i nie miala cierpliwosci poza tym zaznaczam iz nie bylam jedyna osoba ktra chciala opuscic sale konferencyjna a tak w ogole nie narzekaj bo widac bylo ze pizza ostrym sosikiem smakowala 😁

• Mamusia
Hehehe, a pewnie ze smakowala 🙂) i drozdzowka i buleczka z pasta 🙂)
Ehh, zrobila mi sie ochora na rzodkiewki 🙂)

To kolezanko Emilio na przyszly raz prosze sie najesc 😉) hehe 🙂

A kolezanka Tusia niech sie ni seksi przed wyjazdem, tylko da znac czy jutro ma zamiar laskawie wstac i isc z kolezanka Sandra na Polna... 🙂

Ide powiesic kolejne pranie, ale mnie dzisiaj wzielo o matko!!!!!!