Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Palinka a ja nadal mam mdłości i wymioty, ale za to z cerą jest lepiej, na początku byłam strasznie wysypana, a teraz mam kilka mało widocznych zaskórników 🙂 ja tez widziałam maleństwo w pt, ono jest warte największych poświeceń, tak więc moje złe samopoczucie da się jakoś znieść 🙂

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Nic mi o mdłościach nie mówcie bo cieszyłam sie, że jest już lepiej a tu od dwóch dni regularnie co wieczór mam randkę z wc. Malec coś się zdecydować nie może czy odpuszcza czy nie 🙂

Zobaczcie co właśnie znalazłam
http://www.mmpoznan.pl/406207/2012/3/14/onanizowal-sie-w-tramwaju?category=naSygnale

jak znam siebie przy moich humorach teraz to chyba nawet ten policjant nie byłby potrzebny bo sama bym pana z tramwaju wyprowadziła 🙂

• Mamusia
Igus napisał(a):
Zobaczcie co właśnie znalazłam
http://www.mmpoznan.pl/406207/2012/3/14/onanizowal-sie-w-tramwaju?category=naSygnale

jak znam siebie przy moich humorach teraz to chyba nawet ten policjant nie byłby potrzebny bo sama bym pana z tramwaju wyprowadziła 🙂

hehe tez to dziś widziałam 🤪 szkoda, ze tak rano nie jeżdżę, bo 4 to mój tramwaj właśnie 😁

• Mamusia
Hej Kochane!!!
U nas pogoda okropna,a czeka mnie długi spacer na pocztę bo książki przyszły, oczywiście jak nie ma mnie kto podwieźć no nic trzeba w końcu to prawko zrobić 😮
A nocka okropna była,mała o 2 się obudziła i szalała po łóżku 2 godziny 😮
Miłego dnia dziewczyny!!!

• Mamusia
Hej laseczki jak tam sie czujemy 🙂 mixi to tak jak u mnei ruchow jeszcze nie czuje wiec czekam 🙂 a ja usg mam w piatek hihi 🙂) juz sie doczekac nie moge i ciekawosc mnie zzera czy nadal jest takie malutkie czy juz wieksze bo w 11tc malenstwo mialo 39mm 🙂. A ja za to czuje sie jak bym w ciazy nie byla 🙂 chociaz dzisiaj poczulam odruch wymiotny jak jechalam autobusem po myszke do komputera i sami starzy ludzie i ten specyficzny zapach blee 😞 wczoraj juz nie pisalam bo myszka odmowila posluszenstwa 🙂

• Mamusia
hehe - znowu smaka robicie 😉
ale my z sandroos trzymamy się dzielnie ;D hehehe

a u mnie z wymiotami tez myślałam, że już lepiej.... ale niestety od niedzieli znowu mnie trzepie ;(
ruchów też nie czuję...ale czekam z niecierpliwością 😉

• Mamusia
tusia podziel sie owocami 😁 ja tez mialam ostatnio smaka na arbuza ale tesciowa stwierdzila ze nic specjalnego o tej porze roku 😁 ale dzisiaj ruszam na poszukiwanie nektarynek a jak nie to zadowole sie brzoskwiniami z puszki taka mam chec 🙂. To mi zostalo jeszcze kilka dni do 16 tc moze w koncu kopniaczka dostane 🙂 i podpytam lekarza czy widac co tam miedzy nozkami sie dzieje hihi 🙂 a i moze wcisne longera z kfc hihi 🙂

Tussiiaa Ty śniadanie a ja właśnie obiad zjadłam i zastanawiam sie kto tu jest w ciąży bo moja zośka do obiadu zjadła ogórki konserwowe z majonezem!!!
karolka to możesz mi też podrzucić jednego mc flurry 🙂
a co do ruchów to dziwne uczucie z początku to tak jakby motylki latały w brzuchu i łaskotały a później potrafią być bolesne. Zośka np. wchodziła mi pod żebra i sie rozciągała :P

• Mamusia
karolka świnstwo to także kfc itp. a jak się ma ochote to się je - tak samo z parówkami 🙂 ja mogłabym je jeść przez cały dzień 😉
Igus no to Zosia poszalała 😁
Emila u Nas arbuzy są czerwone i baaardzo słodziutkie 😜 o małej ilości pestek 😉

• Mamusia
Tusia ja tez uwielbiam parowki 😁 tylko musze miec chec i najlepiej mi skamuja z ketchupem z kotlina i winiarskim majonezem mniaaaami 😁 zz reszta teraz to wiekszosc rzeczy zjadanych przez ludzi to swinstwo czlowiek by musial nic nie jesc;p albo same liscie zeby chociaz zyc 🙂 Arbuziki pyszne a moze tak kurierem bys mie jednego podrzucila hehehe 🙂

• Mamusia
Hej , co do ruchów to wiem ,że odczuwa się je po 16 tygodniu . Ze względu na to że już rodziłam mam nadzieje poczuć je szybciej 😉
Ja na usg idę 26 .03. chciałabym wiedzieć kto tam siedzi w brzuszku 😁 ale znając moją gin to może być ciężko .

• Mamusia
Wiem dziewczyny, ze teraz nic nie jest zdrowe, ale mam strasznie bujną wyobraźnie i jeśli chodzi o parówki to zawsze sobie wyobrażam, że są to głównie oczy, wymiona, języki i ścięgna 🤢 a fujjjj aa no i jeszcze dużo ulepszaczy i spulchniaczy... Podobnie mam z nugetsami - zmielone korpusy bleee. Przy innych mięsach się nad tym nie zastanawiam, ale przy tych dwóch produktach tak mam 🙂