Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Tussiiaa napisał(a):
karolka84 napisał(a):
Tussiiaa napisał(a):
Karolajna Ty chciałabyś chodzić do szkoły rodzenia ? Bo może będę mieć dla Ciebie dobrą wiadomość 😜

a i owszem, chcialam 🙂

Bo mój teraz do mnie dzwonił, że we wtorek idę już do szkoły rodzenia. Zapomniał oczywiście się pytać w jakim to szpitalu jest ale w poniedziałek będzie jeszcze dzwonić i pytać o szczegóły. Powiedział, że to jest darmowe bo na NFZ... Więc jak coś to dam Ci namiary tam i byś się umówiła i popytała o wszystko 🙂

łeee no to fajnie 😁 jak bedziesz znala szczegoly to daj znac 🙂

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Tussiiaa napisał(a):
karolka84 napisał(a):
Tussiiaa napisał(a):
Karolajna Ty chciałabyś chodzić do szkoły rodzenia ? Bo może będę mieć dla Ciebie dobrą wiadomość 😜

a i owszem, chcialam 🙂

Bo mój teraz do mnie dzwonił, że we wtorek idę już do szkoły rodzenia. Zapomniał oczywiście się pytać w jakim to szpitalu jest ale w poniedziałek będzie jeszcze dzwonić i pytać o szczegóły. Powiedział, że to jest darmowe bo na NFZ... Więc jak coś to dam Ci namiary tam i byś się umówiła i popytała o wszystko 🙂

Widzisz jak ja o Tobie pamiętam 😁 😁 😁 😁

• Mamusia
Tussiiaa napisał(a):
karolka84 napisał(a):
Tussiiaa napisał(a):
karolka84 napisał(a):
Tussiiaa napisał(a):

a i owszem, chcialam 🙂

Widzisz jak ja o Tobie pamiętam 😁 😁 😁 😁

kochana jestes 😘 😘 😁 😁

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Tussiiaa napisał(a):
Ojjjj ☺️ wieeem 🤪 haha
Idę coś jeszcze wyszperać w szafie, bo zaraz M będzie a ja nie wiem nadal co mam ubrać 🤔
Do usłyszenia wieczorem 😘

baj baj 🙂 udanych zakupow 🙂

Ja nie jadę na zakupy 😁 M był sam bo mi się nie chciało ruszać dupska haha 🙂

• Mamusia
Grrr a ją wróciłam wlasnie z nowego mieszkania, cały czas sprzatalam i teraz czuję ze brzuch mi sie nadwyrezyl 😞 nie wiem czy od podnoszenia rąk czy kucania 😞
Na dodatek jak wracalam jakiś taximan mnie ztrabil i jestem zła!!!

Co do ciuszkow to ją mam jedne jeansy i jedne shorty ciazowe i bez nich sie nie ruszam 🙂 w stare spodnie nawet sie zapne, ale jakoś tak mi smutno dzidziulka sciskac

• Mamusia
Heja.Bylismy chwile z M i synkiem na dniu dziecka - bylo szalenstwo w małpim gaju, zapiekanka i oglądanie wozu strażackiego... niby tylko godzinka siedzenia a ja jestem wymęczona i obolała.... ale warto było dla uśmiechu synka 🙂

• Mamusia
a my właśnie wróciliśmy z zakupów... i zaraz chyba umrę z bólu 😞 tak mnie rwie w brzuchu i czuje straszny ucisk... brzuch jak skała 😮 wzięłam nospe i idę trochę poleżeć... to chyba przez to chodzenie, ale dopiero jak sobie usiadłam złapały mnie te boleści...

• Mamusia
No to super Doti, ze sie wybraliscie.. i szczesliwi wrociliscie 🙂)

Ja do ikei pojechalam babci po kartony, bo za cholere nie mogla sie ogarnac, no ale dala sie namowic i troche rzeczy w nie popakowala 🙂)

Ja zmeczona jakas chodze od kilku dni ;/ Ciagle bym jadla..
A co do ciuchow to wchodze we wszystko praktyczne sprzed ciazy,wlacznie z jeansami...no chyba, ze staniki 🙂) hehhe to juz niestety nie 🙂
Dzisiaj z okazji Dnia dziecka pizza na kolacje 😉)

Do 23 mam wizyte Jaska w domku 🙂 a jego rodzice zrobili Nadii prezent, bo przywiezli jej rower 🙂 i do tego dwie siatki ciuchow, to sie moj chrzesniak ucieszy 😉)

• Mamusia
isa8 napisał(a):
a my właśnie wróciliśmy z zakupów... i zaraz chyba umrę z bólu 😞 tak mnie rwie w brzuchu i czuje straszny ucisk... brzuch jak skała 😮 wzięłam nospe i idę trochę poleżeć... to chyba przez to chodzenie, ale dopiero jak sobie usiadłam złapały mnie te boleści...

ja mam brzuch jak skale w nocy, taki napiety i ruszyc sie nie moge, wtedy biegne siusiu i wszystko jest okej.. bidna, polez :* jak tam zakupyy?

• Mamusia
dzonatalie zakupy jak zakupy... trochę do lodówki trochę do łazienki... bo wszystko się pokończyło... i spożywka i chemia.
a i przy okazji balerinki sobie sprawiłam, a mąż bluzeczkę.... tak troszkę z okazji dnia dziecka 😁
tylko że wszystko byłoby ok gdyby nie ten obolały brzuch 🤨

• Mamusia
isa8 napisał(a):
dzonatalie zakupy jak zakupy... trochę do lodówki trochę do łazienki... bo wszystko się pokończyło... i spożywka i chemia.
a i przy okazji balerinki sobie sprawiłam, a mąż bluzeczkę.... tak troszkę z okazji dnia dziecka 😁
tylko że wszystko byłoby ok gdyby nie ten obolały brzuch 🤨

myslalam ze bylas na zakupach dla malucha 😁

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Jejusiu 🙂) Jak mi sie nic nie chce 🙂) Idzta w cholere ;// Dobrze, ze Jasiu tak malo wymagajacy 🙂

Zaraz ide Nadusie wykapac 🙂)

A na razie trudno jej idzie z pedalami, bo sily nie ma 🙂 ale mam nadzieje, ze kwestia wprawy i da rade juz w wakacje 😁

szykuj sie na bieganine w wakacje 😁