Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
sandroos napisał(a):
Nadie rodzilam 2.09. i wychodzila w dresie z miki.. pod spod miala body z krotkim, czapeczke, buciki , skarpetki 🙂)
Zalezy od pogody 🙂

to ja tez mam wlasnie taki ala dresik 😁 wiec dobrze i kupilam rajstopki 56 r biale 😁 do szpitala w razie W bo skarpetek to moje dziecko ma od cholery 😁

• Mamusia
Hej dziewczyny 🙂
Ja dzisiaj byłam na glukozie, nawet gładko poszło, a synuś jak się ruszał, zasmakowało mu słodkie jedzonko 🙂
Apropos ubranek, to ja mam 7 sztuk body 50/56, 7 sztuk 56/62, 3 bluzeczki na długi rękaw 56, 2 sweterki 62, 1 jeansy 56, 2 sztuki jeansów 62, kombinezonik z kapturkiem z materiału jak dresik. Więc troszkę już uzbierałam, zawsze jak idziemy na zakupy to młodemu coś kupię, jak mi wpadnie w oko.
Jeszcze brakuje pajacyków i jakiejś ładnej bluzy, ale jeszcze jest troszkę czasu...

• Mamusia
a w ogóle to zaczynają mnie przerażać zakupy dla malucha... o ile kupowanie ciuszków to sama przyjemność, o tyle całą resztę jakoś odwlekam... materac do łózeczka, pościel, jakieś ręczniczki, te wszystkie kosmetyki, butelki, laktatory, przescieradła, ile tego wszystkiego i co jest niezbędna, a co można sobie darować... miałam listę sobie zrobić, ale nawet za to zabrać się nie mogę 😮

• Mamusia
inirtam napisał(a):
karola, a chciałoby Ci się wrzucić tu swoją listę? ☺️

http://mojniemowlak.pl/wyprawka-dla-noworodka/
wszystko wzielam z tej stronki: wyprawke do szpitala i wyprawke dla noworodka 🙂 oczywiscie trzeba ja troche po swojemu zmodyfikowac, ale najwazniejsze rzeczy mysle, ze są zawarte 😉