Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja tez bym z checia poszla 🙂) ale siedze z podopiecznym 🙂 ale tak okolo 23 maja go zgarnac 🙂
Maz do pracy na Lednice jutro jedzie.. wiec padl spac,bo 20h roboty go czeka..;//

Dzis byl pierwszy dzionek w nowej pracy i jesli warunki beda takie jak mowil jego poprzednil, to mam nadzieje, ze bedzie bardzo zadowolony 🙂

• Mamusia
witam się pogodnym rankiem...

ja lubię i spaghetti i rzodkiewy, ale ani po jednym ani po drugim nie dałabym rady zasnąć 🙂 postanowiłam, że przenoszę się ze spaniem do salonu... kompletnie się z M nie wysypiam ostatnio 😞 😞 się wierci, kręci, chrapie, sapie... a mi to wszystko zaczęło przeszkadzać 😜 i dosyc mam spania na jednym czy drugim boku!! 🤢 na brzuchu się nie da, bo cyce bolą i malucha gniotę, na plecach tez nie wyrabiam, bo też bolą 🤢 do dupy z takim spaniem!!

ale się dzień zapowiada... z samego rana w nastroju na narzekanie... eh...

• Mamusia
i ja sie witam z samego rana 🙂
inirtam udanej zabawy na weselichu i uważaj tam na dzidzie 😉

ja dzisiaj mam zjazd na uczelni... calutki dzień poza domem... eh, już mi się nie chce, ale koleżanki już mi zapowiedziały, że zabierają mnie w przerwie na mega deser 🤪

zawijam dupę i trzeba się powoli ogarniać 😉
miłego dnia.

• Mamusia
Witam się i ja . U mnie straszne wiatrzysko za oknem , aż wyje i oczywiście musiało mnie obudzić 😠
Jestem nie wyspana i przez to zła , idę zrobić sobie kawkę na poprawe humoru. 🙂
Właśnie zobaczyłam ,że w lidlu od 4.06 mają być stroje kąpielowe i parea więc muszę się wybrać ,a nuż coś mi wpadnie w oko 😜

http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/offerdate.htm?offerdate=27292
Macie linka do lidla 🙂

• Mamusia
Dzien Dobry Brzuchatki 🙂 wieje strasznie 😮 popijam kakao, bo kawy nie moge 🤨 i zaraz bedziemy sie szykowac do mojej siostry pod Poznan 🙂 pewnie wrocimy zmaltretowani przez dzieciaki, jak to zawsze bywa 😁 a jutro jade do rodzicow na caly tydzien ( o lie wytrzymamy tydzien w swoim towarzystwie 😁 ) 🙂