Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
heheh no niekoniecznie, ale nie lubie sama zasypiac wiedzac, ze on siedzi za sciana 😜

Po 9 latach znajomości dziwne by bylo jakbysmy sie ciagle za raczki trzymali 😁 😁

no mi tez trudno zasypiac bez Bartka 🙂 to Wy juz nie chodzicie za rączkę??:P my jeszcze tak 😁 😁 jeszcze !!!!

• Mamusia
natalia23ona napisał(a):
karolka84 napisał(a):
heheh no niekoniecznie, ale nie lubie sama zasypiac wiedzac, ze on siedzi za sciana 😜

Po 9 latach znajomości dziwne by bylo jakbysmy sie ciagle za raczki trzymali 😁 😁

no mi tez trudno zasypiac bez Bartka 🙂 to Wy juz nie chodzicie za rączkę??:P my jeszcze tak 😁 😁 jeszcze !!!!

chocdzimy za reke, ale w domu sie nie trzymamy 😁

• Mamusia
natalia23ona napisał(a):
Doti napisał(a):
Dobrej nocki Sandra :*

Natalko właśnie tak dziwnie nisko ją czuję, wcześniej kopała wszędzie: pod żebrami, po żołądku, po pępku... a teraz tylko tak całkiem nisko.... i ciągle po pęcherzu 🥴

może to jest spowodowane tymi bólami Twoimi?

Prędzej bym myślała że to bóle są spowodowane częściowo tym, że ona tak nisko i uciska na szyjkę...

• Mamusia
Doti napisał(a):
natalia23ona napisał(a):
Doti napisał(a):
Dobrej nocki Sandra :*

Natalko właśnie tak dziwnie nisko ją czuję, wcześniej kopała wszędzie: pod żebrami, po żołądku, po pępku... a teraz tylko tak całkiem nisko.... i ciągle po pęcherzu 🥴

może to jest spowodowane tymi bólami Twoimi?

Prędzej bym myślała że to bóle są spowodowane częściowo tym, że ona tak nisko i uciska na szyjkę...

własnie...oj biedulko

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
natalia23ona napisał(a):
karolka84 napisał(a):

chocdzimy za reke, ale w domu sie nie trzymamy 😁

my jak lezymy to sie trzymamy 🙂 🙂 a jak zasypiamy to mnie Bartek trzymie za noge bym mu nie zwiala,bo za brzuszek juz nie chce bo dusi Maje

• Mamusia
Wy chodzicie za rączkę ze swoimi mężczyznami a my trzymamy za rączki synalka 🙂 pewnie że nie zawsze i nie wszędzie da się iść za rękę, zwłaszcza z dzieckiem u boku... ale jak gdzieś spacerujemy i jest taka możliwość to tulę się do mojego 🙂
To samo z zasypianiem. Czasem jest tak, że zasypiamy d... do siebie a czasem wtulamy się jak tylko się da. Ja najczęściej uciekam na koniec łóżka, bo mój M to taki grzejnik że mi jest za gorąco 🙂 🙂 🙂
Dobrej nocki 🙂

Gaszę światło!!!

• Mamusia
no i wygrał ten na którego od samego początku obstawiałam!! 😎
i też uciekam spać bo jutro dalej uczelnia i przedostatni egzamin 🤨 i myślę raniutko wstać i jeszcze troszkę sobie poczytać... żeby cokolwiek napisać 😁
dobranoc ;*

• Mamusia
Hej jakoś udało mi się nadrobić to Wasze pisanie.
U nas problem z dostaniem się do kompa ja rano zawsze godzinkę , potem córka i na końcu mąż , a jak mi się jeszcze uda wskoczyć to właśnie tak pozno. 🙂
Ja swoją małą czuję jak mnie smyra rękoma pod pępkiem bardzo nisko , no i potrafi wciskać mi nóżki pod żebra .
U mnie brzuch lata na wszystkie strony jak mała nie śpi widać prawie każdy jej ruch , strasznie mnie wypycha 🙂 ale poki co nie boli to niech sobie skacze.
Uciekam spać pa pa.

• Mamusia
a ja czekam za pizza 🤪 mnie malutka tez zazwyczaj kopie tak jak Ciebie doti chociaz zdaza sie jej po bokach a teraz czytalam i nadrabialam to co naskrobalyscie i trzymam reke troszke wyzej pepka i tak mi przywalila na tej wysokosci ze nie dosc ze mnie zza bolalo to jeszcze lokiec mi podskoczyl az jeklam a M zadowolony sie smieje kopla Cie 😁 czyzby nabierala juz tyle sily 😁