Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja nie zamierzam nic jeść, bo mi zgaga nie odpuszcza. Zaraz trzeba dziecko do spania kłaść i samej oczy zamknąć, bo jak teraz nie zasnę to znów będę do 23 siedzieć i wstanę nie wyspana....
Kupiłam dziś zapas wody mineralnej hehehe mogą upały przychodzić.

• Mamusia
Witam sie i ja... 🙂)

Ja to sobie dzisiaj tez dogadzam, kupilam sobie 3 bavarie te 0.0% ale przynajmniej czuje sie wkrecona w towarzystwo jak sobie pociagam z butelki 🙂 hahah 🙂)

Mloda taka zmeczona byla kibicowanie, ze padla w 5 minut...

od rzodkiewek na pewno nie, bo ostatnie 3 dni nie jadlam... jadlam 2 brzoskswinie, albo mnie cos ugryzlo na dzialce ;//
Ale swedzi nieziemsko ;/ Bylam u lekarza i w sumie nie wie co to jest, ale zapisal mi Claritine na alergie.. i od razu zerknal na moj wypis ze szpitala, bo sobie odebralam 🙂)
Cukry przepiekne 🙂)
Ale bialko wyszlo w moczu... , wiec Furagin az 6 tabletek dziennie...

Wzielam zwolnienie ale tylko na tydzien 🙂 i wizyte przelozylam z tego 18,bo nie wiem jak to bedzie z wyjazdem.. mialam miec 20.. ale 18 planujemy wyjazd wiec nie wiem jak to bedzie, a wole przed lazegowanem po gorach sprawdzic czy wszystko w porzadku 🙂)

• Mamusia
Dzień dobry 🙂 U nas po deszczowej nocy znów piękne słonko i lekki wiaterek 😁 Będzie piękny dzień.
Mimo to zaraz wracam do łóżka poleżakować jeszcze bo teściówka mi zwiała na zakupy i nie mam jak jechać na glukozę :/ trudno, zrobię w poniedziałek. Tylko po chleb muszę przejechać bo mężula nie ma a jest 5 chlebów zamówione :/

• Mamusia
Witam i ja .
Wyspana ,ale obolała coś krzywo spałam i kark mnie boli .
To moje brzuchate dziecko jest cwane rano mnie budzi kopniakami , a potem jak już wstanę to ona chyba zasypia bo już zero aktywności 🙂
Takie małe ,a takie cwane .
Ja dzisiaj cały dzień w garach bo jutro podwójna imprezka , tort zamówiony tylko muszę sukienkę komunijną wyprasować i za cholerę nie wiem jak się za to zabrać 🤔
U mnie też pogoda dzisiaj fajna , a wczoraj lało jak nie wiem co ,ale to dobrze roślinki mi na działce podlało 🙂
Miłego dnia idę do pracy , a nie chce mi się 🙂

OOOOJOJ u mnie już 27 tydzień i trzeci trymestr , jak ten czas leci . 😉

• Mamusia
buffy85 napisał(a):
hehe-apetyt dopisuje 🙂

Emi a mogłabyś przypomnieć jak się ten Twój krem na rozstępy nazywa??

buffy, ktoś mi ostatnio polecił kosmetyki firmy palmer\'s.. podobno są rewelacyjne do pielęgnacji podczas ciąży i po ciąży i jest też coś dla niemowląt...

http://www.palmers.info.pl/

• Mamusia
chcialabym zeby juz sie mala urodzila poprostu jakis koszmar to co sie dzieje ma do mnie pretensje o to ze nie mam z kim wyjsc i zebym prosila sie dziewczyn tyle razy pytalam i zadna nic nie odpisala wiec co mam sie narzucac on na 17 sobie gdzies wychodzi naprawde mam dosc czasami i to wszystko mnie przerasta. i Te mdlosci skad onesie wziely 😮

• Mamusia
Emi ale to przecież jego masz po to żeby z kimś wyjść... :/
Jesteśmy w podobnej sytuacji, bo ja z moim też nigdzie nie wychodzę. Zwłaszcza teraz jak on w polach robi. Nie mam tu nikogo bliskiego żeby się spotkać i pogadać....

• Mamusia
doti moj jest w Niemczech 😞 ja nie mam problu zeby wyjsc sama ale czasem jednak tez bym chciala oderwac sie od tej szarej codziennosci a on mi nie pomaga tym ze wychodzi sobie 😞 no ale nie zabroine mu. Moze uda mi sie wyciagnac w koncu kolezanke nie pamietam kiedy ostatnio sie z kims widzialam 😮

• Mamusia
Witam!!!My akurat wszyscy wyspani i M miał wolne więc miałam się do kogo przytulic w nocy 😁
Mixi nie przemęczaj się za bardzo i żeby wszystko się udało!!!
A i ja polecam kosmetyki Palmers bo sama używam i córci też balsam kupiłam i jak na razie jej też pasuje 🙂