Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
w pracy nie moglam chodzic tak mnie bolaly , wrocilam do domu wzielam prysznic i zejsc na dol do salonu nie moglam normalnie plakalam z bolu, zdrzemnelam sie chwilke i troche lepiej ale dalej mnie bola nie wiem czemu pierwszy raz taki mocny bol mam, leze dzis w lozku i odpoczywam bo jutro znow do pracy i nie chce sie czuc jak dzis 😞

• Mamusia
Współczuję Ci Natalia, a kiedy zamierzasz iść na zwolnienie? Wiem że u Was tam nie ma takich przywilejów jak tu w Polsce że praktycznie od początku ciąży można siedzieć w domu. Siora mojego M mieszka w Anglii i pracowała do 8 miesiąca ciąży a też nie siedziała bo robiła w restauracji i 8 godzin na nogach non stop. Przesada...Wszyscy tak narzekają ale w Polsce nie jest tak źle.

• Mamusia
byłam z moim M na małych zakupach... normalnie Ci ludzie oszaleli przez to euro 😮 skrzynkami piwo ze sklepów wynoszą 😁 no i my też wyszliśmy z jedną 😁 😁 no i ja oczywiście zakupiłam sobie na wieczór dwa leszki free... oj będzie kibicowanie ! 😁 😁
a teraz idę przygotować lokum... bo zaraz mają znajomi wpaść 😉

życzę miłego wieczoru 🙂

• Mamusia
isa8 napisał(a):
byłam z moim M na małych zakupach... normalnie Ci ludzie oszaleli przez to euro 😮 skrzynkami piwo ze sklepów wynoszą 😁 no i my też wyszliśmy z jedną 😁 😁 no i ja oczywiście zakupiłam sobie na wieczór dwa leszki free... oj będzie kibicowanie ! 😁 😁
a teraz idę przygotować lokum... bo zaraz mają znajomi wpaść 😉

nie strasz, my właśnie idziemy do sklepu 😉

• Mamusia
trzeba a ostatnio zgge mam praktycznie po wszystkim co zjem 😮 mam takie cos plynne ale ostatnio jak wzielam lyka to myslalam ze sie porzygam najnormalniej i jednak wole renie 🙂
kupilam tak pyszna wedlinke z kurczaka zapiekanego w papryce ze nie moglam sie opszec i zjadlam 3 bulki wlasnie 😮

• Mamusia
Ja meczu nie oglądam ale jak wiara się wydziera na pełną gębe to od razu przeskakuje na TYP1 🙂
Oto jak wygląda poznańska strefa kibica! 😁
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/201/60140440066688664124218.jpg/][IMG]http://img201.imageshack.us/img201/1408/60140440066688664124218.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]