Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
inirtam napisał(a):
buffy85 napisał(a):
hehe-apetyt dopisuje 🙂

Emi a mogłabyś przypomnieć jak się ten Twój krem na rozstępy nazywa??

buffy, ktoś mi ostatnio polecił kosmetyki firmy palmer\'s.. podobno są rewelacyjne do pielęgnacji podczas ciąży i po ciąży i jest też coś dla niemowląt...

http://www.palmers.info.pl/

ooo-dzięki! nie słyszałam nawet o takiej firmie 😉 trzeba będzie wypróbować 🙂

• Mamusia
inirtam napisał(a):
buffy85 napisał(a):
hehe-apetyt dopisuje 🙂

Emi a mogłabyś przypomnieć jak się ten Twój krem opna rozstępy nazywa??
i

buffy, ktoś mi ostatnio polecił kosmetyki firmy palmer\'s..i Opodobno są rewelacyjne do pielęgnacji podczas ciąży i po ciąży i jest też coś dla niemowląt...

http://www.palmers.info.pl/

Ja mam balsam dla ciezarnych i jestem mega zadowolona :-) jak dotad nie mam ani jednego rozstepu i ladnie pachnie

• Mamusia
Dzień dobry dziewczynki 🙂 wczoraj wróciłam późno bo aż o 1:30 zaszalałyśmy z kumpelą,ona piwko a ja soczki piłam....obudziłam się po 5 i do 7 nie mogłam spac az w koncu zasnelam i o 10 mnie budzik obudził,bo jeszcze chciałam Bartka usłyszeć i zadzwoniłam a teraz wszamam jakieś śniadanko i posadze kwiatka lilię orientlną mocno pachnącą 🙂 🙂 którą wczoraj sobie kupiłam,bo było stoisko z cebulami kwiatów 🙂 🙂 a moja lilia to love story taka różowa w 4 rządku od góry druga od lewej...prześle wam linka http://www.ogrodowisko.pl/artykuly/195-lilie-gwiazdy-letnich-rabat/photos jak wyrośnie będzie pięknie pachnieć i nie dość będzie śliczna...tylko by mi się utrzymała...mała moja też mnie kopie jak leże a jak wstane to odrazu się uspokaja no i jak siedze to to samo 🙂 🙂 także dzieci mają już chyba to we krwi,a w sumie tak jest że rano czekają tylko na to by mamuśka wstała a one dalej spać...chociaż ta moja Maja ona chyba nigdy nie śpi tak mi się często wydaje 🤪 🤪

• Mamusia
Heyo, u nas wietrznie od rana ;//

Nadia obudzila sie z kaszlem heh... ale zaraz sie ruszamy popatrzec co na tej strefie kibica ciekawego wymyslili 🙂)
Chyba, ze maz sie bedzie upieral przy jeziorku.. 😉 no ale sie okaze 🙂)

Zalezy na ile pewnie sie bedziesz cuzla przy kapaniu, ja od razu kupowalam taka duza, bo za jedną kasa i nie bylo problemu... Ile kapiesz tego maluszka na poczatku 5 minut i po kapaniu 🙂
A teraz mam taka z wypustkami , bo dostalam od znajomych...

Nie polecam tych gabek do wanienek..Fuj..

• Mamusia
Ja mam zwykłą wanienkę, która ma co najmniej 15 lat :P Ale jest o tyle fajna, że mogę ją "powiesić" na wannie, bo ma szerokie boki i nie muszę schylać się za nisko 🙂 poza tym u nas na początku kąpiele będą w naszym pokoju na stole, żeby było cieplutko i wygodnie.
Gąbka o tyle się nie sprawdza, że trzeba nalać dużo więcej wody żeby dziecko w ogóle się w tej wodzie zamoczyło. Poza tym ta gąbka chwilę schnie, ciężko ją wypłukać z tych wszystkich płynów, mydełek i oliwek używanych do kąpieli. Już lepiej matę do kąpieli kupić, taką gumową, bo ona posłuży zdecydowanie dłużej.

• Mamusia
Co do wanienki to ja też kupuję zwykłą bez gąbek i mat 🙂
dzisiaj kolejny dzień w domu 😎

M mnie wczoraj wkurw** bo w piątek jest wesele kuzynki, a on mi powiedział że nie idzie ze mną 🤔 więc będę siedzieć jak bałwan przy stole całe wesele 😠

• Mamusia
tusia co za dupek a niby czemu nie pojdzie? 😮 ale moj M tez ma rozne pomysly i z tefo co widze to twoj tez chyba jeszcze az tak nie dorosl nic nie zrobimy ja mam z Mackiem na tyle dobrze ze jest strasznie opiekunczy i wiem ze bardziej ze nie moze doczekac malej niz ja podniecony strasznie juz zapowiedzial ze kolesi bedzie testowal 😁 za nim ktorys bedzie chcial uderzyc do jego coreczki musi go przeestowac 😁 a no ci kolesie tacy sa dlatego ja zazdrosze wam laski ze wy po slubie i mezow macie konkretnych 🙂

• Mamusia
Emi w małżeństwie też różnie bywa... 😉 ale idealnie przecież być nie może... bo człowiek by zwariował 😁 ale to dobrze że Twój tak bardzo się wczuwa w ojcostwo... mój mąż też już nie może się doczekać małego... cały czas o nim mówi aż czasami mam ciary 😉

Tusia co jak co wiadomo różnie bywa w związkach... ale żeby przyszły ojciec się tak zachowywał to już nie jest dobrze... więc musisz go troszkę przeszlifować 😁 😁 niech się trochę poczuje do roli przyszłego tatuśka i powinien cały czas teraz obok Ciebie skakać! 🙂

• Mamusia
Tusia współczuje Ci....kurcze teraz sobie zadaj pytanie czy on będzie w ogóle odpowiedzialny też za dziecko jeśli robi Ci teraz takie numery...nie rozumiem takich typow...My z Bartkiem jestesmy dopiero i znamy się też 10 miesięcy i jest moim zdaniem zajebiście...ciekawe jak będzie po ślubie,ale myśle że nic się nie zmieni i będzie tak samo,a Ty pewnie ze swoim jesteś dłużej i brak słow mi na niego.A propo ojcostwa Bartek już się tak wczuł,że też już sie nie może doczekać 🙂

• Mamusia
mój poprzedni facet też taki "olewczy" był.... i tylko się ciągle o coś kłóciliśmy, takie rozstania i powroty przez ponad 5 lat... :/
aż w końcu stwierdziłam, że dość... i nie żałuję.... bo oczywiście z mężem też sie czasem kłocimy, ale to normalne, no i nie wyobrażam sobie lepszego taty dla mojego Maleństwa 🙂

• Mamusia
Ja z moim jestem 16 miesięcy i do czasu wieści o ciąży był moim najlepszym `wyborem` co do chłopaka... Ale teraz czuje, że to jednak był błąd. Teraz to moim szczęściem będzie dziecko i nie będę się Nim wcale przejmować. Jeżeli miałoby się to skończyć, to nie żałuję, że to będzie Jego dziecko 😉