Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja też tak mam, że jak jem ponad normę to później waga leciiiiiiiiiii 🙂 Jak karmiłam Mateusza to przywykłam do tego że jeeeeeeem i chudnę.... i jak skończyłam karmić to się przeraziłam jak mi w miesiąc 6kg przybyło. Potem zaczęłam troszkę uważać. Ale nie umiem sobie słodyczy odmówić...

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Cicho bo pomyliło mi się, mam 10kg do przodu,nie 12 🙂 ważę się na mojej wadze od poczatku i wedlug niej patrze ile przytylam bo waga u mojej ginki zawyża o dwa kg! a moja na sto procent dobrze chodzi bo u siory tak samo waże jak u siebie i tesciowa jak sie wazyla u mnie i gdzies tam to tez wyszło to samo a jak ide do ginki to zawału mozna dostac.U poprzednego gina waga działała jak moja a u tej zawyża.Jak sie waże wciaz na swojej to wg niej muszę patrzec ile przytyłam a nie inaczej.
Natalio dziś Dżem w Śremie tez jest.Mielismy do mojego brata jechac do Śremu i iść na dni Śremu ale mu nie pasi dziś 😞

• Mamusia
natalia23ona napisał(a):
Doti napisał(a):
Natalko tu nieco lepsze video cieciererecie: http://www.youtube.com/watch?v=Nfpd6EoPaKI&feature=fvwrel ładne ciałko się na nim buja 😁 i fajnie tyłeczkiem zawija 🙂

mmmmm...kurna musze to znalzesc jako dzwonek na telefon samo to cieciereciecie 😁

mogę Ci zrobić z MP3 dzwonek :P z dowolnego fragmentu
A tak w ogóle to przeczytałam właśnie tłumaczenie tej piosenki 🤪 🤪 🤪 🤪

• Mamusia
Doti napisał(a):
MI też piszą wagę na każdej wizycie ale ja mam wizyty co 5 tygodni, więc jakoś mało ich było :P

to ja teraz wizyty bede miala u mojego co dwa tygodnie,jeszcze pojade do tego Szymanskiego na kontrole z tym serduszkiem no i do tej Łodzi..haha no chyba że nie zdąże przed porodem to nie wiem co zrobie wtedy tylko pozostaje rodzic na Polnej

• Mamusia
Tussiiaa napisał(a):
Ja zaczynałam z wagą 56 kg. Zjechałam na 48... I teraz mam 58 kg.

8 Kg w ciąży schudłaś ? o jaaa.
Ale Ty ładnie wcinasz z tego co piszesz,bo nie raz się uśmieję jakie mieszanki robisz więc masz prawo przytyć 10kg 🙂

• Mamusia
Doti napisał(a):
natalia23ona napisał(a):
Doti napisał(a):
Natalko tu nieco lepsze video cieciererecie: http://www.youtube.com/watch?v=Nfpd6EoPaKI&feature=fvwrel ładne ciałko się na nim buja 😁 i fajnie tyłeczkiem zawija 🙂

mmmmm...kurna musze to znalzesc jako dzwonek na telefon samo to cieciereciecie 😁

mogę Ci zrobić z MP3 dzwonek :P z dowolnego fragmentu
A tak w ogóle to przeczytałam właśnie tłumaczenie tej piosenki 🤪 🤪 🤪 🤪

spoko dam rade a jak nie to sama se przerobie 😁 kurcze super jest ta piosenka 😁 caly czas jej slucham az net mi sie zacina troche 😁

• Mamusia
natalia23ona napisał(a):
Pestka24 napisał(a):

Natalio dziś Dżem w Śremie tez jest.Mielismy do mojego brata jechac do Śremu i iść na dni Śremu ale mu nie pasi dziś 😞

nuu jest 😁 to wlc spotkamy się :P

Niestety już inny plan w zamian jest wymyślony....Jedziemy do babci M do Poznania w odwiedziny.....a do brachola na kawę za tydzień.

• Mamusia
natalia23ona napisał(a):
Doti napisał(a):
Tussiiaa napisał(a):
Emilia1991r napisał(a):
a ja juz w piatek ide popatrzec na moja Myszeczke 🤪

A ja jutro 😁

A ja patrzyłam we środę i teraz "dopiero" 28.czerwca.

dopiero ?? kurcze Ty to masz ale jazdy z tymi wizytami...mam juz to na telefonie 😁 haha

Czemu dopiero? w środę był 30maja i ma wizyte za miesiac.Ja też mam raz w miesiacu wizyte.Miałam poprzednią 17maja a teraz 14czerwca

• Mamusia
a ja wlasnie obiad mialam i cos nie wchodzi mi zjadlam jednego mlodego malutkiego ziemniaczka i troszke kalafiora babcia mowi ze to przez to sie sie przejelam i nerwy ale jak tu sie nie przejmowac jak chlopak wraca do domu o 3 pijany jak nic i pozwolil sobie jeszcze wylaczyc telefon gdzie mowil mi ze przed 12 zaraz po meczu niemcy portugalia bedzie w domu 😲