Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Emaleth napisał(a):
Właśnie nie mam i też szukam znalazłam taki,tylko że to babeczki http://www.kwestiasmaku.com/zielony_srodek/maliny/babeczki_z_malinami/przepis.html.
Natalia myślisz że do poniedziałku coś zostanie 😉

oj bede robic okolo 25szt mysle ze tak...a kto tam na wieczor je słodkie...chociaz mamuska jak bedzie siedziec to moze mi je wciagnac no i niedziela...hmmm dobra to mu schowam z 5 😁

• Mamusia
Pati u nas przed dzieckiem nie było żadnych spięć i problemów...ŻADNYCH. Ale dziecko czasem odmienia związek o 180stopni 😞 Poza tym Wasi mężczyźni jak pracują na etacie to wielu po robocie siedzi w domu, a mój ma jeszcze te zasrane konie, którymi jeździ w pola do ludzi żeby dorobić. I tym sposobem dziś widziałam go przed chwilą całe 15 minut co i tak zakończyło się awanturą bo nie podoba mu się, że jestem taka drażliwa i poszedł ubierać konie i wróci pewnie koło 20... wczoraj nie doczekałam jego powrotu bo zasnęłam wieczorem 😞
Najchętniej to bym się spakowała i pojechała do rodziców na tydzień lub dwa żeby mieć święty spokój od rodziny M. ale jak później miałabym wrócić?

• Mamusia
Doti dlaczego się nie spakujesz i nie pojedziesz odpocząć do rodziców tak jak mówisz? boisz się reakcji męża i teściów? na Twoim miejscu pogadałabym z M i ustaliła taki wypad na tydzień... na pewno dobrze Ci to zrobi... więc się nie zastanawiaj tylko wybywaj odpoczywać i odstresować się...

• Mamusia
Doti napisał(a):
Isa bo do mojego M nie dociera że mnie stresy nie są potrzebne. Może i jestem nerwowa ale chyba mam dość zmartwień i powodów do nerwów. Nie wiem co go dziwi 😞

w takim razie radzę Ci wyjechać na kilka dni do rodziców odpocząć 🙂 a M nie powinien mieć nic przeciwko bo i tak całe dnie go nie ma... ja gdybym mieszkała u teściów to chyba bym nie wytrzymała psychicznie i fizycznie 😮 a teściówka cały czas gada żebyśmy przyszli do nich mieszkać...

• Mamusia
No i nad tym się muszę zastanowić..choć najchętniej pojechałabym już teraz zaraz... w dodatku teraz kiedy muszę jak najwięcej odpoczywać. U rodziców przynajmniej miałabym popołudniami siostrzenicę, która pomogła by mi z Małym. Kurcze, 14 lat ma dziewczyna dopiero a jest dla mnie jak przyjaciółka...

• Mamusia
Ja przedwczoraj robiłam te muffiny: http://wypiekizpasja.blox.pl/2012/02/Czekoladowe-muffinki-z-czekoladowa-polewa.html
Rewelacja i wyszło mi 30 szt 🤪
I do tego jeszcze wczoraj roladę: http://wypiekizpasja.blox.pl/2010/07/Rolada-biszkoptowa-z-kremem-malinowym.html
Pychotka a na dodatek szybka i bardzo prosta 🤪
Idę dalej zajadać grilla 😎

• Mamusia
Doti jedz do rodziców,odpoczniesz przynajmniej!!!!
Ciężko tak jak się nie mam z kim pogadać,moja przyjaciółka w polsce tu mam jeszcze z poprzedniej pracy taką dobrą koleżankę ale ona nie ma dzieci i nie może mieć więc też tak dziwnie,ile można o innych plotkować 😉jak się zgadam z siostrą M to na stacjonarny dzwonie i wtedy z 2godz przegadamy 🙂ale nie ma to jak mieć kogoś na miejscu,wiadomo są nasi mężczyźni ale nie zawsze można z nimi pogadać(w szczególności jak chcemy na nich ponadawać 😜) i nie zawsze nas zrozumieją .

• Mamusia
Emaleth zgadzam się z tym co piszesz... moja przyjaciółka wyjechała za granicę 4 lata temu... mamy kontakt, ale to już nie to samo co kiedyś jak była w PL ... zadzwoni od czasu do czasu, pogadamy, ale jednak czegoś brakuje... 🤨
na szczęście mam mamuśkę i siostrę które traktuje jak najlepsze przyjaciółki 😉 ...a kiedyś nie powiedziałabym że będę im się tak z wszystkiego zwierzać, bo nie żyłyśmy w najlepszych relacjach 😉

• Mamusia
a ja wrocilam z Ostrowa zjadlam tak pyszny kebab ze szok 🤪 tusia gratuluje decyzji wydaje mi sie ze i tak nic nie da jak z nim pogadasz bo ile bedzie dobrze? tydzien? moze 2 i na nowo to samo 🙂
doti tez uwazam ze powinnas wyjechac odpoczac skro dzieje sie tak a nie inaczej 🙂 i za pewne po powrocie bedziesz sie czula duzo duzo lepiej 🙂