Skocz do zawartości

Wrześnióweczki 2012 | Forum o ciąży

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 26,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• sandroos

2758

• Doti

2120

• Emilia1991r

2246

• karolka84

3424

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
cześć dziewczyny! Cudowny dzień! 🙂 Jestem wykończona, ale pozytywnie, najpierw sprzątanie mieszkanka, później dłuuugi spacer po Cytadeli, już zabrakło mi sił na mycie okien...może za tydzień się uda 😉 no a teraz pełen relaks na kanapie 🙂

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
cześć dziewczyny! Cudowny dzień! 🙂 Jestem wykończona, ale pozytywnie, najpierw sprzątanie mieszkanka, później dłuuugi spacer po Cytadeli, już zabrakło mi sił na mycie okien...może za tydzień się uda 😉 no a teraz pełen relaks na kanapie 🙂

też dzisiaj całe przedpołudnie i popołudnie spędziłam na cytadeli 😁 a ile osób 😲 masakra

• Mamusia
Napisałam do Naszej Doti sms'ka co się dzieje, że Jej dawno nie było.
Ja niedawno wróciłam ze spacerku z michem 🙂
dziś zjadłam tylko 2 kawałeczki kiełbasy rano i frytki z moim M. 😎
aż sama się dziwię, że wytrzymałam tyle... Chociaż moja mama usiadła tu obok z talerzem pełnym smakowitych kanapeczek i myślę, czy jej nie świsnąć jednej 🤪 🤪

• Mamusia
Tyssiiaa napisał(a):
karolka84 napisał(a):

też dzisiaj całe przedpołudnie i popołudnie spędziłam na cytadeli 😁 a ile osób 😲 masakra

a widziałaś ile brzuchatek się na spacer wyłoniło? zawsze na wiosnę tak jest 😁

• Mamusia
Tysia, córa ma 15 lat. Trochę się martwiłam, że za wcześnie na tą depilację ale ona prosiła mnie ze łzami w oczach, jest blondynką ale włosków ma sporo na rękach. Mam nadzieję, że jej to nie zaszkodzi, potrzeba kilka takich sesji...
Karolka, ja też na razie odwlekam mycie okien 😁 Ciągle znajduję sobie jakąś wymówkę 😁

• Mamusia
Jesli nie ma medycznie przeciwwskazan to czemu nie?
Wazne, zeby mloda czula sie dobrze, a wiadomo jaka potrafi byc mlodziez w tym wieku!!!

Kurcze ja chcialam sobie ogarnac sypialnie dzisiaj i umyc okna,ale nie dalo rady 😞 jakos sie nie spielam, bo dzialeczka mnie wykonczyla 🙂)

• Mamusia
Witam wieczorkiem.
Tussiiaa dziękuję za przywołanie mnie do porządku :*
Żyję i czytam Was co jakiś czas, ale ostatni czas jakiś taki ciężki dla mnie. Byłam jakaś przybita, teraz uciekam przed anginą i staram się leżeć w łóżku. Produkujecie w tak zastraszającym tempie, że nie daję rady nadrabiać po całym dniu... Poprawię się i będę pewnie częściej od jutra 🙂
Teraz już życzę dobrej nocki :**

• Mamusia
Witam się o świcie 🙂
Młody nie daje mi spać oczywiście... do tego katar mnie normalnie chce zamordować i nie umiem się obronić 😞 Obudziłam się dziś po koszmarnym śnie z bolącym i napiętym brzuchem...
Moja Dzidzia nic a nic się nie rusza. Są momenty kiedy czuję ucisk czy rozpychanie ale to pojedyncze momenty. Poza tym często czuję takie właśnie rozpychanie w miejscach gdzie Dzidzi na pewno nie ma, np całkiem z boku pod żebrami, albo powyżej pępka. łapię przez to schizy bo wcześniej byłam pewna, że Dzidzia mnie głaska a teraz taki spokój... staram sobie tłumaczyć, że Maleńka poszła spać w ciemnym kącie żeby jej mamine choróbsko nie dorwało 😞
Co do widocznego brzuszka, to mojego nie widać jak jestem w dresach, ale jak założę spodnie ciążówki to nagle robi się widoczny. Górą mi mięśnie w ogóle nie trzymają, bo zwykle chodziłam z napiętymi a teraz nie dam rady.... No i przy kaszlu boli jak cholera 😞
A propos spodni ciążówek - muszę sobie kupić jakieś ładne, zgrabne spodnie, bo z poprzedniej ciąży mam ale są za szerokie nogawki i wyglądam koszmarnie. To chyba znaczy, że mi nogi schudły, bo poprzednim razem nogawki były dość dopasowane. Macie jakieś sklepy do polecenia w Krakowie, Dobczycach, Myślenicach, Bochni itp? Muszę jeszcze komis w Wieliczce odwiedzić i poszperać.
Jeszcze raz dziękuję że się martwiłyście :****

• Mamusia
Hej no widzę ,że wszystko wróciło do normy 😁 Doti pierwszy wpis o poranku 😉
Ja dzisiaj nie mogłam spać i głupi gołąb rano o 7 zaczoł mi gruchać pod oknem 😠 myślałam ,że go uduszę 😜
Dzisiaj z rodzinką wybieramy się na działeczkę pierwszy raz w tym roku , więc nie wiem co tam zastaniemy , pewnie sąsiedzi już nas przeklinają ,że pełno chaszczy mamy 😁
Zastanawiam się czy jej nie sprzedac ostatnio co roku tylko pełno komarów więc nawet spokojnie wózka z maleństwem nie zaparkuje 😞
Pogoda też dzisiaj taka dziwna słoneczka nie ma oby ciepło było bo nie chcę zakładać zimowej kurtki 🙂
Pozdrawiam i melduję się wieczorkiem poczytać Wasze posty 😘

• Mamusia
Cześć Dziewczyny!!!
Ale wam zazdroszczę u mnie od rana leje,ale i tak byśmy w domku siedziały bo obie z córcią zakatarzone a nie chcę się czegoś gorszego nabawić 😠
Doti życzę szybkiego powroty do zdrówka,bo najgorszy to ten kaszel w ciąży 🤨
Dziewczyny miłego dnia w terenie życzę!!!