Skocz do zawartości

MAMUSIE PAZDZIERNIKOWE!!! | Forum o ciąży

belen

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Ja też jestem do rodziców bardzo przywiązana i wcale nie byłam najmłodsza, tylko najstarsza 🙂 Co prawda ja do nich jeżdżę na kilka godzin, ale mieszkamy w tym samym mieście, więc dłuższe pobyty odpadają. Poza tym codziennie wisimy na telefonie, do tego dochodzą wspólne zakupy, wyjścia do kina czy teatru. Myślę, że z całą świadomością mogą powiedzieć, że moi rodzice to moi najlepsi przyjaciele. i pomyśleć, że jak razem mieszkaliśmy to tylko czekałam kiedy się wyprowadzę 🙂

• Odpowiedzi 5,6 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
andziucha no mam dobrze, trzeba to przyznac, ale mojego meza czasem wkurza, ze tak mnie ciagnie w moje stare rejony, bo on najchetniej nie ruszalby sie z miejsca, do swoich najblizszych tez nie ma potrzeby jezdzic, chociaz na fajna rodzinke 🤨 dlatego jezdze sama i przynajmniej mi nie marudzi, ze mu nudno 🙂 od czasu do czasu pojedziemy razem. niestety nie mam prawka i jak sie urodzi dzidzia, to bede uzalezniona od jego dobrej woli 🤔

to musisz sobie zrobic prawko 🙂
ja na szczescie mam ale jezdze tylko do rodziny mojego meza 🙂
jak sie ma dobry kontakt z rodzinka to trzeba ich odwiedzac zeby nie bylo jak w tym przyslowiu ze z rodzina to sie tylko dobrze wychodzi na zdjeciach 🙂

• Mamusia
Nacudja napisał(a):
Ja też jestem do rodziców bardzo przywiązana i wcale nie byłam najmłodsza, tylko najstarsza 🙂 Co prawda ja do nich jeżdżę na kilka godzin, ale mieszkamy w tym samym mieście, więc dłuższe pobyty odpadają. Poza tym codziennie wisimy na telefonie, do tego dochodzą wspólne zakupy, wyjścia do kina czy teatru. Myślę, że z całą świadomością mogą powiedzieć, że moi rodzice to moi najlepsi przyjaciele. i pomyśleć, że jak razem mieszkaliśmy to tylko czekałam kiedy się wyprowadzę 🙂

fajnie miec ich na miejscu, ja moich widuje srednio raz na miesiac na jakis weekend i co drugie swieta u nich spedzamy, zawsze mam doline jak jedziemy na swieta do tesciow 🤨

• Mamusia
Andziucha napisał(a):
karolka84 napisał(a):
teraz niestety nie zrobie prawka, bo sianka szkoda - teraz sa rzeczy wazniejsze i trzeba zbierac dla maluszka 😞 moze kiedys...

mialam na mysli kiedys bo wiadomo teraz kazda zlotowka wazna tym bardziej ze malenstwo w drodze 🙂

a no to bede zmuszona chyba 🙂

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Andziucha napisał(a):
karolka84 napisał(a):
teraz niestety nie zrobie prawka, bo sianka szkoda - teraz sa rzeczy wazniejsze i trzeba zbierac dla maluszka 😞 moze kiedys...

mialam na mysli kiedys bo wiadomo teraz kazda zlotowka wazna tym bardziej ze malenstwo w drodze 🙂

a no to bede zmuszona chyba 🙂

ja pomyslalam o tym zaraz jak skonczylam 18 lat 🙂
a teraz przynajmniej nie jestem zalezna biore kluczyki wsiadam i jade 🙂

• Mamusia
Nacudja napisał(a):
Zastanawiam się tylko czy jak kupię teraz spodnie powiedzmy, to czy za 2-3 miesiące ja się jeszcze w nie zmieszczę? Czy te pasy ciążowe nie mają jakiś rozmiarów?

te przy spodniach chyba nie maja zreszta ja kupilam takie lekko wieksze i ten pas razem z rosnacym brzuszkiem rozciagal sie 🙂

• Mamusia
jest szansa na wiosne!!! zrobilo sie cudnie cieplo i sloneczko jest.

Spodnie ciazowe sa zazwyczaj z elastycznego materialu, ten pas tez bardzo duzo sie rozciaga. tez sie martwie czy sie zmieszcze- ciagle jem- na okraglo, niestety nie znosze nabialu i za miesem tez nie przepadam- martwie sie o bialko zeby dziecko mialo. Pije mleko sojowe tam jest bardzo duzo bialka tylko nie wiem czy to nie za malo... 😮