Skocz do zawartości

Czy są już tu jakieś Majóweczki 2010? | Forum o ciąży

Anite

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 16,2 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Pszczola24

1700

• Kasiaa

2904

• Radzia80

1909

• lajsoka

2412

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Kasia słodka ta Twoja Emi 🙂

A my dziś byłyśmy u szczepienia, bo nam przesuneli z czwartku i Pani doktor powiedziała że ta wysypka to na tle alergicznym. tylko ja już cały nabiał odstawiłam, nie wiem co mogę jeszcze odstawić bo prawie nic nie jem a ta wysypka nie schodzi a nawet się powiększa. Może trzeba to skonsultować z jakimś lekarzem prywatnie, bo wiadomo jak w przychodni bywa 😞

• Mamusia
Dzień dobry 🙂
ja córcię sprzedałam Mamusi i teraz chodzą sobie gdzieś po parku 🙂 Moja Ala też dziś cały dzień śpi, tylko na jedzonko się budzi.. i też czasami mam tak że marudzi że głodna a jak daję cycka to usteczka zaciska i zasypia 😉
My dziś pomęczeni bo jak moj Grześ wrócił z wyprawy przed 1 w nocy to do 4 zdjęcia oglądalismy i rozmawialiśmy, potem Mała wstała nba karmienie i taka rozbita jestem, bo nie dała już później porządnie zasnąć...
Kasia - zdjęcie Emi rewelacyjne!! A te włoski ma tak fajne że możesz kiteczki już jej robić 😁 Ala tak wysoko główki jeszcze nie podnosi 😞 ostatnio miała tak że nie szło jej zmobilizować do ćwiczeń - jak lezała na brzuszku to trochę pomruczała i szła w kimono 🤢 ale od dwóch dni jej nie daję spokoju i jest poprawa, aczkolwiek to jeszcze za mało...
A ja się dziś strasznie wystraszyłam.. zaczęłam krwawić, pomimo tego że z Grzesiem utrzymujemy wstrzemięźliwość i nic kompletnie nie było, to dziś pojawiła mi się krew.. i to tak sporo 😞 dzwoniłam do lekarza ale powiedział że mam obserwować.. jak się nasili to jutro rano mam się do niego zgłosić. A jak będzie ok to widzimy się za tydzień na wizycie. Zobaczymy jak to będzie.. Stresa mam, bo krwawienie ustało mi 3tyg. po porodzie, a śluz już powoli też mijał - ledwo co brudziłam wkładki, a dziś takie krwawienie 🤢 oby to nie było nic poważnego.. mam nadzieję że żadne szwy mi tak w środku nie popękały....
A co do wesela... ale bym sobie poszła tak się wytańczyć na całego 😁 my najprawdopodobniej dopiero w marcu poszalejemy 😜

• Mamusia
A jeszcze powiem Wam że moja Ala nosi już ciuszki na 3 miesiace... w ogóle jak ktoś się opyta ile ma to nie chcą wierzyć że to miesięczne dziecko. Zawsze dają jej min. 3 miechy... Najśmieszniejsze jest to że jeszcze chwila i do gondoli nie będzie mi się mieścić, a ta moja gondola wcale nie jest taka krótka....
Wasze dzieciaczki też są takie spore?

PS. Zosia słodziutko wygląda 🙂 i jaką pszczółkę ma fajną w wózeczku 😁

• Mamusia
🤪 Hi ale Zosiulek śliczna 😉 A na mojego Oliwierka mówią że jest taki maleńki jak na miesiąc, bo w gondolce to rzeczywiście tak wygląda ona jest spora i on taki kruszynek w niej, ale po długim trzymaniu przy cycu czuć jego zwiększone kilogramy, a jak go ostatnio mierzyliśmy to miał 62cm długości, i ciuszki o rozmiarze 56 jak do niedawna były za długie i luźne tak teraz nagle zrobiły się ciasnawe 🤪 30 będziemy u pediatry przed szczepieniem to od razu się zważymy 😉

• Mamusia
Anita alez słodka istota z Zosiulki :o)
Pszczółko nie wiem ile mateusz ma teraz długości ale ubieram go w ciuszki na 56 i w sumie dopiero teraz te śpiochy i body ma naprawdę dobre, takie na styk... niedługo zacznie z znich wyrastać... mi się on wydaje już duży bo pamiętam jaki był, ale kazdy kto go widzi mówi że jest strasznie malenki...
Monia mi zadziałał Sab Simlex już tego dnia o dktórego zaczęłam dawac te 15 kropel przed kazdym posiłkiem od rana, to wieczorem już kolki nie miał... ale słysząłam że ogólnie to on działa czasem dopiero po 2 dniach stosowania...

• Mamusia
Ale słodziak!!!!!!!!!! 😁 Rewelka 😜
i Tak jakbym widziała swoją Alicję 😁 Tak samo się śmieje 😁 I często reaguje właśnie uśmiechem na noski-noski albo na smyranie po policzku lub nosku 🙂
Może uda mi się ją nagrać któregoś razu to też wrzucę i Wam pokażę moją Perełeczkę 🙂

• Mamusia
Hałabała jakie fajne uśmieszki rzuca do rodziców 🤪

Anita masz prześliczną córeczkę... piękna jest. A jeszcze w tej opasce. Super

My dzisiaj pobudka o 7 więc godzina dłużej spania 🙂 Nocka super.... spanko od 21:30 do 3:30 czyli 6 godzin ciągiem 🤪

Teraz Mała leżakuje na wibracjach, a mama musi się ogarnąć

• Mamusia
Heloł babeczki 😉
a mój krasnal od 5 znów coś stęka ostatnio był spokój od stękaideł a dziś nawet wyciśnięcie najmniejszego bączka to problem 😞 nic takiego nie jadłam, bo praktycznie jem mniej więcej to samo...hmm może zmiana pieczywa? 🤔 ale suszarka od cioci Kasi teraz z laptopa "suszy" i hałabala na leżaczku zasypia 🤪