Skocz do zawartości

Czy są Bydgoszczanki? | Forum o ciąży

MoniaC82

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Matko dopiero usnęła Moja Mała Maruda 😁 ale nic dziwnego skoro pospała z Mamą do 9.30 😜 Teraz idę gotować a później na spacer. Słoneczko niby świeci ale nie wiem czy jest ciepło? Dziewczyny kupujecie gdzieś może tańsze pampki?
Andzia najważniejsze, że Fabianek zdrowy no i jutro kończy rok!!!! 🤪 Czyli między naszymi dzieciaczkami jest dokładnie tydzień różnicy 🙂

ja kupuje pampki pampersa w realu albo tesco tam czesto zdarzaja sie promocje 🙂
ja bylam z rana na krotkim spacerku 🙂
Tak nasze a raczej Twoja coreczka starsza tylko o tydzien 🙂

• Odpowiedzi 1,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
FABIANKU:
W każdej chwili, zawsze, wszędzie
Niech Ci w życiu dobrze będzie!
Niech Cię dobry los obdarzy
Wszystkim, o czym tylko marzysz!
Sto lat!!!! I oby każdy rok był tak szczęśliwy i ekspresyjny jak ten! 😘

My też używamy pampersów premium care i właśnie przegapiłam tę promocje. Agnieszko, a wiesz może czy często jest ta cena na dozie? Czy to był jednorazowy manewr?

• Mamusia
Dziękuję Jasia, być może w brzuszku już rośnie mała modeleczka, któż to wie, może i fajnie by było 😉 Moja córcia 7-letnia to juz taka mała modeleczka 😉 A jak dobrze pisałaś znak zodiaku będzie LEW... jak mamusia 😉 Da sobie radę w zyciu 😉
Witam nowe mamusie!!! Coraz więcej nas 🙂
Ja dzis byłam na badaniu krwi z tą obrzydliwą glukozą, ale dałam rade i już mam za sobą.

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Andzia garami rzucasz, że aż u mnie słychać 😁 😜 😁 To taki żarcik 😜

Tak rzucalam z nerwow:/
bo tort mi zrobili nie taki co sobie zamowilam :/

A to tak na swieta:
[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/641/wielkanoc018.jpg/][IMG]http://img641.imageshack.us/img641/9656/wielkanoc018.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
Dziewczyny mam takie pytanie - czy któraś z Was używała jakieś preparaty jak Waszym Dzieciaczkom wychodziły zęby? Jeśli tak to jakie? I czy używałyście je za poradą lekarza czy same je wdrożyłyście? Lence wychodzą tzw. "kły" i zaczynam mieć tego dość 🤢

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Dziewczyny mam takie pytanie - czy któraś z Was używała jakieś preparaty jak Waszym Dzieciaczkom wychodziły zęby? Jeśli tak to jakie? I czy używałyście je za poradą lekarza czy same je wdrożyłyście? Lence wychodzą tzw. "kły" i zaczynam mieć tego dość 🤢

w telewizji reklamuja kropelki na zabkowanie takie:
http://www.boiron.pl/homeopatia-camilia-zabkowanie/
kolezanka mowila ze smakuja jak woda 🙂 i pomagaja 🙂
Ja stosowalam u Fabiego zel na zabkowanie DENTINOX polecam 🙂

• Mamusia
Andzia a co z tym tortem było nie tak? No i jak się udały pierwsze urodzinki? 😉 I standardowe pytanie co Fabianek "złapał"? 🙂
Też myślałam o tym preparacie, ale nie wiem czy mam podawać tę chemię... może lepiej poświecić 100% czasu Dziecku, przetrzymać i jakoś będzie... 🤨

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Andzia a co z tym tortem było nie tak? No i jak się udały pierwsze urodzinki? 😉 I standardowe pytanie co Fabianek "złapał"? 🙂
Też myślałam o tym preparacie, ale nie wiem czy mam podawać tę chemię... może lepiej poświecić 100% czasu Dziecku, przetrzymać i jakoś będzie... 🤨

mial byc ksztalt samochodu a okazalo sie ze ksztalt kola jest a samochod na torcie myslalam ze rozniose ta cukiernie 😠 😠
zlapal Dlugopis 🙂 potem kieliszek i rozaniec 🙂
moze lepiej jak nie chcesz tego to ulzysz dziecku tym zelem co ja stosowalam bo Fabian strasznie przechodzil zeby 🥴 wiec zeby jemu ulzyc a ja zebym mogla odpoczac to wzielam sie za ten zel na zeby Dentinox 🙂

• Mamusia
Ooo matko! To co to za cukiernia skoro prostych rzeczy nie umieją odróżnić 😜 Oj ludzie są dziwni na tym świecie 🙂
Oznacza, że Fabian będzie w życiu profesorem 😎 Długa, owocna naukowa kariera Go czeka 😉 Z tym żelem to sama jeszcze nie wiem. Zobaczę co dzisiejszy dzień przyniesie.

• Mamusia
Jasia napisał(a):
Ooo matko! To co to za cukiernia skoro prostych rzeczy nie umieją odróżnić 😜 Oj ludzie są dziwni na tym świecie 🙂
Oznacza, że Fabian będzie w życiu profesorem 😎 Długa, owocna naukowa kariera Go czeka 😉 Z tym żelem to sama jeszcze nie wiem. Zobaczę co dzisiejszy dzień przyniesie.

zobaczymy czy go czeka taka dluga i owocna kariera 😁 😁 😁 moze skonczy na podstawowce hehe

• Mamusia
Bry, bry 😁
Jasne, że Lenka spróbowała "nowości". Najbardziej to Jej chyba babeczka smakowała - ale to nic dziwnego bo była pieczona poprzez Moją Mamę a cukiernikiem Mama jest świetnym 🙂 Po podziale z córką zostały mnie skrawki święconki na talerzyku - za to uczucie superowe móc nakarmić Dzidzię w tak ważny dzień wówczas kiedy inni jedzą 😉 A jak Święta u Was? Maksio był spokojny?