Skocz do zawartości

Brzuchatki pokazują brzuszki ! | Forum o ciąży

Tussiiaa

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 800
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
A ja kupiłam sobie na początku ciąży krem pfarmaceris i niestety zawsze zapominam żeby się pokremować 😜
Ale póki co nie mam rozstępów , a te z poprzedniej ciąży jeszcze aż tak bardzo się nie porozciągały więc myślę ,ze może nie będę miała nowych . W końcu teraz przytyłam z 9 kg ,a w poprzedniej ciąży na tym etapie to miałam już 16 do przodu albo i więcej. 😉

• Mamusia
A tu obiecanych kilka fotek ze ślubu 🙂 Tytułem wstępu - ślub odbył się w domu, wiec okoliczności są dość nietypowe 😁 To nie jest USC, ale pokój gościnny u mnie w mieszkanku 🙂 Kierowniczka USC z uwagi na mój stan zgodziła się udzielić nam ślubu w domowych pieleszach 🙂 Było bardzo kameralnie. bo oprócz świadków była tylko najbliższa rodzinka - jakieś 10 osób 🙂 Wybaczcie, że zpikselozowałam twarze innych, ale nie mam ich zgody na publikację 😜

A tak wogóle, to dopiero na zdjęciach zauważyłam jakie cuda może zdziałać stanik typu push up 🤪 Ja przed ciążą i do dziś mam cały czas rozmiar 70-75 B. A na zdjęciach wyglądam jakbym miała co najmniej miseczkę D 😮 🤪 Mojemy Ślubnemu bardzo się to podobało 🤪 Mi mniej, bo ja wolę swoje średniej wielkości cycki 😁 I ku mojemu zaskoczeniu wbiłam się w sukienkę w rozmiarze M 😮

Mój bukiecik z calii - do dziś jeszcze się trzyma w wazonie 🤪

Z teściową:

Przemowa kierowniczki USC

Mój Ślubny się zająknął, więc mnie tym lekko rozbawił 😁 :

Z kochaną babcią i Ślubnym:

Przypieczętowanie przysięgi 😁 :

• Mamusia
Deira napisał(a):
A tu obiecanych kilka fotek ze ślubu 🙂 Tytułem wstępu - ślub odbył się w domu, wiec okoliczności są dość nietypowe 😁 To nie jest USC, ale pokój gościnny u mnie w mieszkanku 🙂 Kierowniczka USC z uwagi na mój stan zgodziła się udzielić nam ślubu w domowych pieleszach 🙂 Było bardzo kameralnie. bo oprócz świadków była tylko najbliższa rodzinka - jakieś 10 osób 🙂 Wybaczcie, że zpikselozowałam twarze innych, ale nie mam ich zgody na publikację 😜

A tak wogóle, to dopiero na zdjęciach zauważyłam jakie cuda może zdziałać stanik typu push up 🤪 Ja przed ciążą i do dziś mam cały czas rozmiar 70-75 B. A na zdjęciach wyglądam jakbym miała co najmniej miseczkę D 😮 🤪 Mojemy Ślubnemu bardzo się to podobało 🤪 Mi mniej, bo ja wolę swoje średniej wielkości cycki 😁 I ku mojemu zaskoczeniu wbiłam się w sukienkę w rozmiarze M 😮

Mój bukiecik z calii - do dziś jeszcze się trzyma w wazonie 🤪

Z teściową:

Przemowa kierowniczki USC

Mój Ślubny się zająknął, więc mnie tym lekko rozbawił 😁 :

Z kochaną babcią i Ślubnym:

Przypieczętowanie przysięgi 😁 :

Teraz widac 🙂 śłicznie 🙂 gratulacje

• Mamusia
Dzięki dziewczyny za wszystki miłe słowa 😘 🙂 Nie zmienia to jednak faktu, że i tak siebie nie lubię na zdjęciach 🙃 😉

Tussiiaa napisał(a):
W domu przytulniej pewnie było niż w USC 😁

Przytulniej i wygodniej 😁 Ślubny się śmiał, że jak się będę słabo czuła to mogę w pidżamie i szlafroku wystąpić 🙃 🤪

• Mamusia
Deira napisał(a):
Dzięki dziewczyny za wszystki miłe słowa 😘 🙂 Nie zmienia to jednak faktu, że i tak siebie nie lubię na zdjęciach 🙃 😉

Tussiiaa napisał(a):
W domu przytulniej pewnie było niż w USC 😁

Przytulniej i wygodniej 😁 Ślubny się śmiał, że jak się będę słabo czuła to mogę w pidżamie i szlafroku wystąpić 🙃 🤪

hehe - ale byś furrorę zrobiła w takim ubraniu 😁

• Mamusia
Zgodnie z obietnicą, po powrocie zamieszczam swoje foto 😜
zdjęcie robione wczoraj rano (32tc +2)

PS. a ziemia do kwiatów nadal lezy... ☺️ hehehe

[URL=http://imageshack.us/photo/my-images/201/zdjcie0384k.jpg/][IMG]http://img201.imageshack.us/img201/689/zdjcie0384k.jpg[/IMG][/URL]

Uploaded with [URL=http://imageshack.us]ImageShack.us[/URL]

• Mamusia
mixidixi napisał(a):
Ale ładny taki malutki i zgrabny. 🙂
Mój coraz bardziej pnie się do przodu niedługo na tacce go będę woziła. 🤪

inirtam super 🙂
Mixi mój też chyba właśnie wczoraj znowu się do przodu wypchał - więc jak coś to taczki będziemy hurtowo zamawiać 😉

• Mamusia
mamusiak napisał(a):
Deira:Pięknie wyglądałaś.Sukienka w \"moich kolorach\" a dekold-faktycznie-onieśmiela 🙂.

Początkowo nie byłam przekonana do tego koloru, bo ja raczej w czarnym, brązach i beżach gustuję, ale z czasem stwierdziłam, że nawet mi pasuje 🙂

Inirtam, jak ja Ci zazdroszczę tego brzuszka 🙂 Mój tak wyskoczył do przodu w ciągu ostatnich dni, że czuję się jak wieloryb 😮