Skocz do zawartości

MAMUSIE LISTOPADOWE...O WSZYSTKIM... | Forum o ciąży

1989gwiazdeczka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Byłam rano oddać krew i mocz do badań. Właśnie odebrałam wyniki. Co do krwi to ok,ale z moczem nie jest idealnie. W pn ide do gina to mu je pokaże. Barwa nie ta, urobilinogen poniżej normy, jakieś nabłonki...

• Mamusia
aallicee napisał(a):
a ja chyba dzisiaj kupię wózek który mi się podoba.... pewnie za wcześnie ale co tam 🙂 znalazłam fajną ofertę więc chyba sie skuszę 🙂

Ja juz tez powoli zbieram pierdolki malenstwu wanienka na allegro tak w tych granicach 20-30 a dla porownania w sklepie poszlam spojrzec i za sama wanienke 35 zl to ja z przesylka tyle bede miala i kolorow do wyboru jakie sie chce tylko lozeczko tak samo 100 zl roznicy miedzy allegro a sklepem wiec jesli okazja jest to trzeba korzystac.

• Mamusia
Megan101 napisał(a):
Ja postanowiłam nie Maleństwu nie kupować przed usg połówkowym. Potem zacznę powoli gromadzić wszystko dla Malucha

Megan ja wyniki krwi tez mam dobre a z siuskami to cos tam tez nie tak ale nie na tyle zeby bylo zle tylko mam powiedziane od gory ze jak tylko mnie zacznie swedziec i piec to na jednej nodze do lekarza ale narazie jest ok wiec lekarz powiedzial ze bez paniki bo cos tam w moczu bylo ze drobne cos tam nie wiem nie pamietam nawet juz ale 4 lipca mam polowkowe to pewnie mi lekarz przypomni

• Mamusia
Cześć 🙂
Ja nie mogłam się powstrzymać i kupiłam ciuszki na allegro 30szt. za 300zł. więc myślę, że się opłaciło a ciuszki są cudne, najśmieszniej będzie jak się okaże, że to jednak dziewczynka bo podobno to jeszcze wszystko możliwe 🙂

No i po energii. Słabo się czuję i to bardzo. Zmierzyłam sobie ciśnienie i tak jak normalnie mam ok. 90/60 to wyszło mi 149/99. Odczekam trochę i zmierzę ponownie jestem ciekawa co wyjdzie. Nie wiem co mam zrobić.

Padł mi ciśnieniomierz tzn. baterie. Czekam aż się naładują i zmierzę ponownie. Jestem ciekawa co wyjdzie. Mam nadzieję,że będzie już niższe. Nic nie robiłam. I właśnie w tym jest problem, bo nie miało mi po czym podskoczyć.

• Mamusia
my wcz super. karla jest na serio przecudownie grzecznym, ciekawym swiata i radosnym dzieciaczkiem. prawie caly dzien spedziłysmy razem, bo G nie mogl z nami jechac na piknik (budowa), a potem na ur mojej best friend zasiadl w lozy VIPow (TV, piwko i faceci) wiec my baki z dzieciaczkami na ogródku. ale bylo extra.
u mnie ciaza wciąż bezobjawowo, jedzonko wchodzi (bez slodkiego), kopniaczki są. all OK. 5 dni i chorwacja!!!!!

• Mamusia
wózek kupiłam uzywany jane rider na allegro
http://www.google.com/imgres?q=jane+rider&um=1&hl=pl&sa=N&rls=com.microsoft:pl:IE-SearchBox&rlz=1I7SKPT_plPL443&biw=1249&bih=508&tbm=isch&tbnid=6wlMRpMepGyRPM:&imgrefurl=http://www.happykid.biz/catalog/strollers/koliaski3v1/koliaski3v1_2099.html&docid=4BhpRvYbzmSwIM&imgurl=http://www.happykid.biz/netcat_files/957_2099.jpg&w=532&h=485&ei=dtvmT9qIDYuChQfEl_DBCQ&zoom=1