Skocz do zawartości

MAMUSIE LISTOPADOWE...O WSZYSTKIM... | Forum o ciąży

1989gwiazdeczka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
a ja kawka jacobs balance, moja ulubiona 🙂 chciałam z kari skoczyc na basen na 10ta ale jest rezerwacja, pojedziemy jutro, bo potem przychodzi znajoma na korki z angla, kari zawożę do kuzynki na godzinkę.
muszę jakieś sniadanko zmajstrować

dzis po poludniu c.d. zębowego szaleństwa: skaling, piaskowanie i fluoryzacja.... hmmm

G w delegacji na jutra

• Mamusia
u nas pada i zimno wiec urządzam wielkie pranie 🙂 posciele reczniki i masa ubran 🙂 kiedy mi to wyschnie w tej pogodzie 🤢 edith zazdroszcze kawki 🙂 mi nie wolno 🤨 dzis biore sie za prasowaniei upieke ciasto a wieczorem mężulek przywizie mi nowe łóżko 🤪 🤪 🤪 i pewnie skręci je za tydzień 🤢

• Mamusia
aallicee napisał(a):
u nas pada i zimno wiec urządzam wielkie pranie 🙂 posciele reczniki i masa ubran 🙂 kiedy mi to wyschnie w tej pogodzie 🤢 edith zazdroszcze kawki 🙂 mi nie wolno 🤨 dzis biore sie za prasowaniei upieke ciasto a wieczorem mężulek przywizie mi nowe łóżko 🤪 🤪 🤪 i pewnie skręci je za tydzień 🤢

balance ma obniżoną ilość kofeiny, chyba mniej niz 50% w porównaniu z normalną kawą. normalną piję od wielkiegi święta, moze ze 2-3 razy piłam. ale balance codziennie...

• Mamusia
edithd napisał(a):
a ja kawka jacobs balance, moja ulubiona 🙂 chciałam z kari skoczyc na basen na 10ta ale jest rezerwacja, pojedziemy jutro, bo potem przychodzi znajoma na korki z angla, kari zawożę do kuzynki na godzinkę.
muszę jakieś sniadanko zmajstrować

dzis po poludniu c.d. zębowego szaleństwa: skaling, piaskowanie i fluoryzacja.... hmmm

G w delegacji na jutra

edithd ja miałam ta przyjemność zrobić wszystkie te rzeczy przed ciążą, ale polecam, super efekt 🙂 tylko chwilke jest wrażenia że zaraz się utonie 😁

Pogoda do d...myślmy z mężem by się w sob ewakuować do domu. Nie ma co tu siedzieć jak pada, wieje i zimno. Synkowi się chyba podoba, bo kopie i to bardzo często. Mąż się śmieje jak mi brzuszek sam z siebie rusza 😁 😁 obcy 😁 😁

• Mamusia
Megan101 napisał(a):
Pogoda do d...myślmy z mężem by się w sob ewakuować do domu. Nie ma co tu siedzieć jak pada, wieje i zimno. Synkowi się chyba podoba, bo kopie i to bardzo często. Mąż się śmieje jak mi brzuszek sam z siebie rusza 😁 😁 obcy 😁 😁

hihi Megan to Twój synek taki szalony jak moja córeczka :d podczas przysięgi to brzuszek chciał wyskoczyć 😁!
Btw. Pogoda w krk nawet, nawet, ale jak u Was pada to kiepsko :/ polska niestety... wakacje ciężko zaplanować

• Mamusia
Co do skakania brzuszka rewelacja czlowiek lezy i nie ma nad tym kontroli sam skacze.Mi zachcialo sie czegos slodkiego-a ze slodyczy nie jem od poczatku ciazy bo mam odrzut zrobilam kisielek.Opilam sie takie dwa pozadne kubeczki polozylam sie a po chwili stuk puk mi w brzuszek jak odstukam to znow i tak z pol godziny bawilam sie z corunia.Kocham to uczucie jak Lenka mi puka bo jak mocno sie wypycha na pecherz to nie koniecznie 🙂

• Mamusia
ja juz po korepetycjach. rolety mi sie w kchni zablokowały jakies 10cm nad parapetetm, i od 2 tyg firma nie ma czasu do nas zajrzec bo mają wazniejsze zlecenia w bielsku i im nie po drodze...wrr. a ja w depresje wpadam jak mam pry zarówce w dzien cos robic....
nic, jade po Karlę 🙂

• Mamusia
Aliceee ja to samo, nie ciasto ale ziemniaczki czekoladowe właśnie zrobiłam i do lodóweczki, żeby doszły do siebie 🙂 będziemy dziś zajadać 😁

U mnie piękna pogoda, już druga tura prania prawie wyschnięta, będzie prasowanie 😁

• Mamusia
baiser88 napisał(a):
Aliceee ja to samo, nie ciasto ale ziemniaczki czekoladowe właśnie zrobiłam i do lodóweczki, żeby doszły do siebie 🙂 będziemy dziś zajadać 😁

U mnie piękna pogoda, już druga tura prania prawie wyschnięta, będzie prasowanie 😁

a co to są czekalodowe ziemniaczki?