Skocz do zawartości

MAMUSIE LISTOPADOWE...O WSZYSTKIM... | Forum o ciąży

1989gwiazdeczka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Ty to masz brzdaca w domku, to na nude pewnie nie narzekasz 🙂 ja to jak sie poloze plackiem, to bede wegetowac 😉

zawsze jakies zajecie sie znajdzie 🙂
oj ten brzdac broi za dwoch sil mi brak czasem tez bym chciala chociaz na chwile sie polozyc i polezec 🙂

• Mamusia
Witam Was kobietki. Widzę, że nasze forum aż wrze 🙂 Muszę Ci Andziucha podziękować, że o praniu napisałas, bo na mnie czeka sterta brudów w łazience i... kompletnie zapomniałam 🙂 Ja dzisiaj cały dzień troluję-nawet nie chce mi się isc siku-mam lenia konkretnego, więc chyba to pranie do jutra poczeka. Cały dzień dzis spie! Jak dojdę do siebie, to do Was zajrzę.

• Mamusia
Hej dziewczyny!!A ja dziś jak o 7:30 wyszłam z domu to tak dopiero godzinę temu wróciłam miałam tyle rzeczy do pozałatwiania ze szok, a w dodatku dziś męża swieto-matki boskiej pienięznej to moglam sobie poszalec po sklepach dodatkowo 😉Fajnie wam ze moglyscie potrenowac lenia ja padam na nos doslownie ide sie kapac i ide nozki wyprostowac bo czuje sie jakby mnie walec przejechal.

• Mamusia
A ja wczesniej miałam mdłosci tylko rano a od kilku dni dodatkowo wieczorem. Dziewczyny Wy też macie problem nocnego wstawania do toalety? Bo ja to wstaję już 2 razy i nawet wieczorem ograniczyłam picie, ale to nic nie pomaga. A od wczoraj to jakos tak mnie brzuch troche pobolewa i nie wiem czy to moja wyobraźnia tak działa, bo poprzednią ciążę w takim samym czasie poroniłam jak teraz jestem? W czwartek mam wizyte u gina więc mam nadzieję, że będzie wszystko ok 🙂

• Mamusia
kasia-88 napisał(a):
A ja wczesniej miałam mdłosci tylko rano a od kilku dni dodatkowo wieczorem. Dziewczyny Wy też macie problem nocnego wstawania do toalety? Bo ja to wstaję już 2 razy i nawet wieczorem ograniczyłam picie, ale to nic nie pomaga. A od wczoraj to jakos tak mnie brzuch troche pobolewa i nie wiem czy to moja wyobraźnia tak działa, bo poprzednią ciążę w takim samym czasie poroniłam jak teraz jestem? W czwartek mam wizyte u gina więc mam nadzieję, że będzie wszystko ok 🙂

Ja sie nie budze na siusiu 🙂 ale za to czuje jak mi burczy w brzuchu w nocy ☺️
mnie czasem tez boli brzuch, jajniki albo podbrzusze 🥴
A tu mozesz poczytac:
http://www.babyboom.pl/ciaza/zdrowie/bole_brzucha_w_ciazy_grozne_niegrozne_poczytaj.html

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
Andziucha napisał(a):
Karolina jak samopoczucie?? checi na prace sa??

cos Ty, jak zwykle checi brak 🤨 ale sie pocieszam, ze juz piatek 🙂 a samopoczucie nawet ok, tylko oczy mnie strasznie bolą 🤨

i juz weekend 🙂
jak oczy bola to za duzo przed komputerem 🥴