Skocz do zawartości

MAMUSIE LISTOPADOWE...O WSZYSTKIM... | Forum o ciąży

1989gwiazdeczka

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 5,3 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Ja rowniez witam nowa mamusie-robi sie nas wiecej ale super.Acha bede upierdliwa ale skoro PaaTinkagru sie upomniala o zmieny w tabelce to dla reszty wrzucam aktualna-caly czas do poprawki 😉 wczoraj dzidzia przypomniala o swoim istnieniu obiad w kibel kolacja w kibel poszlam spac o samej wodzie bo wolalam nie obciazac na noc zoladka od rana nie chce zapeszac okaze sie na wieczor bo jak to sie mowi nie chwal dnia przed zachodem slonca 😉 ja dzis znow niestety wkuwanie oj juz blizej niz dalej jak przezyje ten weekend to juz mi wszysciutko jedno 😉
http://i50.tinypic.com/omma0.jpg

• Mamusia
karolka84 napisał(a):
To prawda - u nas prawie same laseczki, a jak juz chlopak to przewaga Tymków 😁

Mi sie podoba Filip dla meza Tymek-dziewczynka na bank Lena.Mam w poniedzialek usg to bedzie 16 tydz.mam nadzieje ze juz bedzie widac co tam w brzuszku siedzi.A Ty w ktorym tygodniu dowiedziałas się ze Ula to Ula?

• Mamusia
U nas chlopak mial byc Filip 🙂 nie pamietam dokladnie, ale chyba jakos kolo 20 tyg mala sie rozkraczyla, czyli dosyc pozno... Juz trzy razy potwierdzili mi coreczke (bo akurat mialam 3 wizyty w ciagu miesiaca, z powodu prenatalnych), wiec mam nadzieje, ze tak juz zostanie 🙂a na prenatalnych lekarz zrobil fotke jej pipci na potwierdzenie 😁 😁 😁

• Mamusia
Ja mam nadzieje(maz to juz calkiem przekonany) ze zobaczy czy synus czy coreczka.A ja tak sobie mysle ze jesli dzidzia poszla w mame to zrobi psikusa dla taty i sie odwroci albo sie zasloni 😉 Ale korci mnie juz kupic cos a poki nie wiemy to nie chce kupowac mimo ze duzo jest ciuszkow neutralnych i dla chlopczyka i dziewczynki.

• Mamusia
hej dziewczynki 🙂 u mnie też pogoda nie za ciekawa 😞 ale to dobrze bo można się pouczyć i nie będzie ciągnęło na dwór 🙂 nie wiem czy to to ale wczoraj jakieś miałam dziwne uczucie jak bym czuła dzidzie...tak jakby mały wąż mi pod skórą się ślizgał 🙂 nie było to częste ale chyba 3 razy na wieczór to poczułam...może to pierwsze ruchy?? asiu musisz zmienić w swoim profilu dane bo wychodzi że poród masz na 29 maja i jesteś w 40 tyg ciąży 🙂 witamy Cię w naszym gronie przyszłych mamusiek 🙂 życzę miłego dnia pa

• Mamusia
Oj i znowu mnie tu wieki nie bylo!! Dziewczyny wspolczuje wam tego wkuwania mnie by sie juz nie chcialo 😜
U mnie pogoda jak narazie ladna sloneczko swieci i nawet dosyc cieplo jest (a zapowiadali zachmurzenie i deszcz). Mnie cos kregoslup ostatnio boli i nawet przez ten bol zwolnilam sie z pracy bo nie moglam wytrzymac. Dzisiaj ide do lekarza moze mi wypisze zwolnienie z pracy na pare dni? Oj przydalo by sie bo juz nie daje rady 😞. Bede musiala pogadac z szefowa na temat przeniesienia na inny dzial.
Asiek wytamy w listopadowkach 🙂

• Mamusia
asiek740 napisał(a):
A powiecie mi jak wejść na tę tabelkę bo na razie próbuję się tu odnaleźć 🙂

Asiek tabelka jest na temacie lista listopadowych mam a wszelkich modyfikacji dokonuje Anula musisz tylko podac niezbedne dane 🙂
PS jak samopoczucie?

• Mamusia
Ja wlasnie wrocilam od lekarza niestety nic sie nie dowiedzialam mam tylko odpoczywac. Oczywiscie nie dostalam zwolnienia, wiec w piatek powrot do pracy mnie czeka 😞 ale udalo mi sie zabukowac wizyte z polozna na przyszly czwartek tak jak chcialam bo wtedy mam wolne 🙂 wiec jakis tam sukces jest 🙂

• Mamusia
edithd napisał(a):
hello
ja juz po panstowej robocie, na 17ta językówka. u nas pogoda calkiem calkiem. wcinam ogórkową i idę na podwóko z Kari

Ja zajadam kanapke z serkiem wiejskim i pomidorem 😁 i tez pedze na dwor bo sloneczko pieknie swieci

• Mamusia
edithd napisał(a):
hej
u mnie nic nowego, praca, plac zabaw z Kari, teraz ummylam okna bo mega byly zakurzone i relax.
jutro na 7...blleeeeee
pati, myslalam ze ty lezec masz, a tu praca??????????????????????????????

wymiotującym duzo dobrego samopoczucia, mnie mdliło troche w 1 trymestrze, ale teraz super.

No, Ale mam Swój sklep niestety muszę w nim siedzieć bo okazało się, że dziewczyna którą zatrudniłam nieźle mnie przerobiła z kasąą... i jestem stratna... ale staram sie nie przemęczać...

Pozdrawiaam 🙂)

• Mamusia
asiek740 napisał(a):
A ja czuję się świetnie. Bardzo dobrze przechodzę tę ciążę. Nie mam żadnych mdłości tylko humorki i różne zachcianki kulinarne 🙂 A jak u Ciebie?

Coraz blizsze okolice mnie-do bIalego mam niecale 100 km-prawie jak rzut beretem 😉

• Mamusia
PaaTinkargu swój interes ma swoje plusy no i niestety minusy. Ciężko znaleźć uczciwych ludzi.
Ja dziś padam. Ogarniałam domek po remoncie. sporo jeszcze zrobienia,ale nie mam na to siły. Brzuszek mnie pobolewa, więc lepiej poodpoczywam.