Skocz do zawartości

czerwiec 2010 :) czy ktoś dołączy ?? | Forum o ciąży

szalona

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
no wlansie chyba sprobuje mlodemu dac nwode tez w nocy... hmmm sprobowac moge 🙂 jesli znowu spojrzy na mnie 😠takim wzrokiem przegram ale moze sie uda?! ile mozna kurna chata jesc?idzie spac o 19zjada o 22-23 zjada potem 2-3 zjada... noz jak noworodek.

• Odpowiedzi 24,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• zuziek

2811

• laaf

3647

• Anulka81

2446

• kwasiek_

2548

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej. U nas dzis brzydka pogoda, ale bylismychwile na spacerze, bo Kubus zyc nie da w domu bez spacerku 😉 ostatnio sam staje i zrobił pare kroków, chyba do roczku wystartuje, coraz wiecej sam chodzi trzymajac sie kanapy czy w lozeczku;D jutro maz do pracy ale siostra ze szwagrem są i jest w miare, a tak bym sie całkiem nudzila.

• Mamusia
nooo, home sweet home 🙂 🙂 w końcu! 🤪
pogoda do dupy nam się trafiła, Aga na spacerku praktycznie nie była, bo albo wiatr i zimno, albo deszcz 😠 w podróży spała w jedną i w drugą stronę 🙂 nocka też w miarę spokojnie - trochę się wierciła, ale wstawałam do niej tylko 2 razy 🙂

Jutro mój mąż ma urlop 😎 więc sobie może trochę odpoczniemy. Z okazji rocznicy ślubu zrobię mu (nam) pierogi z truskawkami 🙂 to będzie mój pierwszy raz 😁

No dobra, to ja idę się ciepłej herbaty napić, bo mi ziiiiimno, wykąpię siebie i Agę i będziemy się do spania szykowały 🙂

kolorowych snów!

• Mamusia
Kubus już spi a ja na netka na chwile weszłam, bo nudze sie, maz poszedł ze szwagrem do garazu na chwiel, anie ma juz ich dłuzej jak zwykle... byłam z siora w barze chwile, redssa wypiłam prawie całego i poszłysmy do domku, ona sok bo wrzesniówka 😉

• Mamusia
Madalena mam takie body tylko sprawdź sobie wymiary bo np porównując do firmy h&m ta nasza jest zaniżona
http://allegro.pl/body-86-nowa-kolekcja-wiosna-2011-z-super-napisami-i1590759960.html

a ja też zrezygnowałam z tego wózka bardziej myśle o milly mally ale o wenus bo ma 4 stopniową regulacje oparcia i wyciągany podnóżek że dziecko śpi na płasko z wyprostowanymi nóżkami
http://allegro.pl/wozek-venus-milly-maly-folia-pokrowiec-super-cena-i1591822309.html

• Mamusia
pierwsza! 🤪 nie mogę uwierzyć 😁 😁 hehe
u nas nocka super - Aga zasnęła koło 21:30, w nocy się obudziła raz na poprawienie podusi i spała do 8:45 😉 nie karmiłam jej w nocy. Coraz większe to moje dziecię i coraz bardziej "dorosłe" 😁 😁 😜

miłego dnia, babeczki 😉

• Mamusia
Hej 🙂

Wszystkiego najlepszego dla naszej chodzącej 11-miesięcznej Zuzki!!! Buziaczki od Olci i cioci Ani 🙂

Kwaśku pozazdrościć Tobie Agusi, że tak ładnie przestawiła się na samodzielne zasypianie i ładnie śpi, nawet z tą krótką przerwą na poprawienie podusi. Brawo dla Malutkiej 🙂

Madelena, nie masz co narzekać, że Piotruś obudził mi się o 6.30 przynajmniej przesypia całą noc.

Olci niedosyć, że od jakiś ok. 5 m-cy nie przespała calej nocy, chyba raz był jeden wyjątek, to od 2 dni jest marudna w ciągu dnia, po kąpieli ładnie zasypia podczas czytania książeczki ok. 20 lub 20, ale za to od 2 dni w nocy drze się masakrycznie przy 1 lub 2 pobudkach. Dzisiaj budziła się 4 razy, w nocy napiła się trochę wody z butli, 5.40 obudziła się w dobrym humorze dostała porannego cyca i o dziwo zasnęła jeszcze na 40 min. Od rana też marudzi, jak wychodzę to jest ryk. Już nie wiem o co chodzi.

Ok. zmykam, bo idziemy na zakupy do Mama i ja. Miłego dnia 🙂

• Mamusia
Zuzia Igusia !!! Najlepszego!!! Za mieisac Zuziaczek maly swietowac bedzie roczek!! 🙂

No wlasnie jak przygotowujecie roczek, co sie robi oprocz kasy, rozanca kieliszka?

Moja proba oszukania maxyma padla, fakt wypil troche wody zabrwionej mlekiem ale za pol h dal mi syrene protestu i musialam zmontowac mleko... no nic tam zostane przy tym karmieniu podwujnym w nocy. 🤔

• Mamusia
Hej 😉 Kubus wstał dzis po 6 ale pozniej zasnął i spał do 9 jak nigdy, a wnocy spał przez 7 godzin i potem 1 pobudka o 3. Dzis mamy na ognisko jechac ale nie wiem jak z pogoda, bo wieje mocno, aw ogóle to na prawko sie zapisuje i dziś ma przyjechać ten facet od nauki jazdy do mnie i uzgodnic wszystko 😉 więc w koncu pojde na prawko 🤪 🤪 🤪 a co do mojego meza to do niego nic nie dociera nawet na spokojnie, uwaza ze sie czepiam, ale ja mam racje.

• Mamusia
hejka 🙂

Ann nic sie nie odezwalas....kurna ale i wujki Mirkowe sie wybieraja do ans...no szkoda...

ogromne buziole śle Dawidos dla mojej synówczeki Zuzki kochanej z okazji 11-miesięczniaków

dla Igusi też moc buziaków z okazji 10-miesięczniaków

Komsi chyba to co napisałaś, wiele szumu robić nie będziemy ale przyjęcie będzie 🙂

Dawid całe dnie teraz na dworze ciekawa jestem jak sie na wrockowe zycie przestwi 😉 a dzisiaj wieczór ruszamy do domu, zal ze juz tak szybko ale nie ma wyjscia 😞

• Mamusia
Wszystkiego najfajnieszego dla Zuzi i Iguni:*

Maz dzisiaj poszedl pierwszy raz do nowej pracy i wlasnie dzwonil, ze mu sie podoba i wszystko jest super 🙂Wiec sie ciesze 🙂A najfajniesze jest to, ze nastepny raz idzie w czwartek dopiero, a myslal, ze jutro, wiec tez pozytywne zaskoczenie 🙂
Julka wczoraj troche marudna byla, a dzisiaj zobaczylam dolna dwojke, wiec chyba sprawa sie wyjasnila.Moje dziecko dzisiaj poszalalo i splo do 7.30. 🙂
A tak poza tym t nic ciekawego sie u nas nie dzieje.

Ktora z Was w najblizszym czasie wraca do pracy?

• Mamusia
Ja dostałam tel ze mam isc do pracy od maja ale zrezygnowalam, bo maz za granice wyjezdza na dłuzej to kasa bedzie a pozatym szybciej prawko zrobie i znajde lepiej płatna prace bo tamta miała byc w sezonie za 1000 zł mies i 10 godzin pracy, albo 8-9, zalezy, wiec mało jak na sezon.

• Mamusia
Oj ale ciotka wtopę zrobiła, chyba pierwszy raz ☺️ ...ale już porawiam się szybko...

Wszystkiego naj najlepszego dla Igusi na 10 m-cy!!! Wielka buźka od Olci i cioci Ani 🙂

Później jeszcze napiszę, bo już syrena włączyła się, a poza tym zaraz Olcia będzie jeść obiadek

• Mamusia
no a my po spotkaniu:0 Stasiek rzeczywiście Gigant 😁 ale jaki super, to się śmiał to sie złościł ale generalnie bardzo pogodny młody człowiek 🙂 Troszkę z Daiwdkiem pogadali ale w zwiazku z tym iż Dawid wolał ganiać z tatusiem wiewiórki, gołębie i pieski to wiecej ciotka Asia ze Staśkiem pogadała. 😉

Ann dzięki za spotkanie było bardzo fajnie 🙂 🙂 🙂

• Mamusia
Ann, kurde, jak to fajnie w stolicy mieszkać - każdy prędzej czy później będzie Was miał "po drodze" 😁 😁 😁
Aga na spacerze z Tatusiem, a ja się za te nieszczęsne pierogi biorę 😉 obiecałam, więc muszę zrobić. Poza tym truskawki już rozmrożone, więc trzeba je zjeść 😉

Waja, to super, że mężowi się podoba 🙂 gdzie w końcu się zdecydował? SOR czy jakiś inny oddział? 🙂 ja na początku czerwca będę jeszcze raz CV roznosić - zobaczymy, może coś się nawinie 🙂