Skocz do zawartości

Wyprawka dla nas i naszych bąbelków:) | Forum o ciąży

Emilia1991r

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 181
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Pestka dzięki za odpowiedź 😘
Karolka, Emilia - dodacie mnie do znajomych? Nie widzę Waszych zdjęć 😞

Co kupujecie z kosmetyków do maluszków? Mam na razie chusteczki nawilżane, Alantan w pudrze i Bepanthen w kremie na pupkę (krem też na sutki można), Oillan do kąpieli i muszę M wysłać po paczkę pamprów na początek. Coś jeszcze z rzeczy drogeryjnych jest potrzebne dla niemowlaczka?

• Mamusia
Dziewczyny zamawiałyście przez internet staniki do karmienia? Możecie kogoś polecić, w sensie - wygodne staniki, dobra jakość?

Byłam dziś na mieście i albo mają mały wybór i brak mojego rozmiaru (faktycznie teraz są duże, ale to chyba norma, że się duże robią w ciąży??!) albo jak już są to niewygodne, nierozciągliwe, nieprzyjemny materiał i jeszcze 50 zł za sztukę 😞 Paranoja 🙃

• Mamusia
marylu345 napisał(a):
Karolka, super wózek 😉 mojemu M też się podoba bo jest limonka! 😁 każdy wózek w tym kolorze jest wg niego najlepszym wózkiem 🙂

Marylu no wlasnie moj M ten kolor wybieral 😁 ja chcialam brazowo bezowy... widocznie faceci lubią kolor limonkowo-zielony 😁

• Mamusia
Bryka Nikoli 🙂
Co do staników,mam takie obawy jak Efek,że u mnie w tym małym mieście nie będzie wyboru w stanikach do karmienia. Jeden sklep jest fajny,ale tam za poniżej 50zł cyckonosza się nie kupi...A chciałam na początek też taki tańszy 😞