Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Hej mamuśki 😁 Ja też uwielbiam zupki chińskie 😆 Ale jak mi siostra powiedziała że jej kol w ciąży niezdrowo się odżywiała min zupki itp i miała zatrucie ciążowe czy coś w tym rodzaju i wcześniej urodziła :/ Więc ja się w tym stanie tego wystrzegam choć na początku trochę pofolgowałam. Ale przecież nikt nie mówi o tym żeby jeść to codziennie :>
Wstałam rano do toalety to zn o 5 i później ciężko było przykimać bo mały wiercił się jak oszalały :*

• Mamusia
Ja wlasnie wrocilam od Mojej dentyski bo mi wczoraj plaba wyleciala ;/ bolalo 😞 ale dałam rade 🙂)
Zastanawiam sie czy jest sens wydac 100 zl albo troche ponad na stanik taki juz naprawde porzadny,ktory beda mi dobierac ? Dentystka mi polecila bo mowi,ze przy takich cycolkach jak najbardziej a mi troche szkoda jak pozniej maja mi uciec te jaderka i zostac skarpetki z piaskiem 🙂

• Mamusia
Cześć wszystkim Mamusiom,
Ja właśnei się zarejestrowałam i się witam - też należę do Kwietnióweczek choć ostatecznie zdecyduje o tym mój synek 🙂 bo może okazać się Majowy 🙂 Aktualnie jestem w 26 tc 🙂 więc późno do was wpadam ale lepiej później niż wcale 🙂
Pozdrawiam.

• Mamusia
Karola to pytanie zabrzmiało jakby zadawała je psycholog hehe 🙂

No wiesz az tak bardzo sie nie zmieniły ale z 75d/80f ? aczkolwiek dzisiaj ide do tej babeczki co dobiera bistonosze nie pamietam jak taka osoba sie nazywa zawodowo 🤔 i zobaczymy jaki mam naprawde 🙂

• Mamusia
Hahaha, profesjonalnie 😆

O nie, na takich cyckach to można sobie pospać 🤪

Brzuchatki- mężatki- powiedzcie mi, jakiej próby są Wasze obrączki? Dręczy mnie to, bo szukam czegoś dla mnie i P. i kwoty trochę mnie przerażają. Zwłaszcza, że jeszcze tyle kasy na samo przyjęcie 😠
Czytam, że im "czystsze" złoto tym bardziej podatne na uszkodzenia, bo jest po prostu miękkie. Jakie macie te obrączki i jak wyglądają przy użytkowaniu?

• Mamusia
Jak bym miała taki biust to też pewnie bym dobierała fachowo, aby mieć wygodę, bo wiemy jakie są w Polsce sklepy, takich rozmiarów po prostu brak.
A że mam tradycyjne cycki 🙂 75B to w sklepach kupuję bez problemu, teraz 80C - też można znaleźć. Ale taki ekstra lepszy to i tak 100 trzeba odżałować.

Karola ja mam obrączki próby 585 ( to chyba bardzo popularne złoto), kształt tradycyjny, dość grube. Nie pamiętam dokładnie ale pięć lat temu daliśmy za nie koło 1000zł. Są dobrej jakości, twarde i wytrzymałe na uszkodzenia.
A na takie obrączki zdecydowała się obecnie moja siostra http://centrumobraczek.pl/images/big_1256722223.jpg

• Mamusia
Ja po porodzie pójdę do braffiterki i wiem że będę zadowolona. Obecnie noszę 75f więc boję się co będzie później 😞

Karola co do obrączek mamy próbę 926 chyba ale wiem że jedną z najwyższych, co do ceny to nie powiem dokładnie bo męża chrzestna nam zasponsowrowała. A mamy takie obrączki
A wyglądają na żywo tak
Co do noszenia to moja wygląda dobrze, lecz męża w stanie mega porysowania jest.

• Mamusia
My mamy obrączki z próbą 0,585 czyli standardową i jak do tej pory noszą się ok 🙂.

Bardzo mi sie podobały obrączki białe + zółte złoto ale wiem że na dłuższy okres są mniej praktyczne, bo wzorki wtedy zachodzą i ciężko utrzymać ich czystość.

Teraz chyba złoto podrożało, bo kiedy my 3 lata temu wybieraliśmy obrączki daliśmy za nie coś ok 1200 zł, a pamiętam że ceny zaczynały się od 600 zł za parę 🙂.

Chcesz teraz kupować obrączki?

• Mamusia
hahahahah no to sie usmialam u tej cycolinki 🙂 mam rozmiar 75e 🙂 ale jaka wygodaaaa cod miod 🙂 jednak jest roznica w stanikach do 50 zł . Ale nastepnym razem juz tyle nie dam za biustonosz a za majtki tym bardziej Oo. Stanik - 99pln a majtoszki-35pln a zawsze majtki gora 10pln wiec sie przerazilam .

• Mamusia
O to widzisz dobrze wiedzieć 🙂 mi tam zawsze było szkoda wiecej pieniedzy na biustonosz ale wiem,ze warto a poza tym dobrze czasem jest sie rozbrac przed facetem w czyms ladnym, dobrze dobranym i seksownym 🙂

Kochane macie/kupujecie moze podgrzewacze ? czy po prostu mikrofala badz jak moja siostra ciepla woda i studzila w zimnej wodzie ? po mimo tego,ze chce karmic piersia to chcialabym sie zaopatrzyc w taki sprzet aczkolwiek nie wiem czy to nie zmarnowane pieniadze skoro sa inne domowe sposoby ?