Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Mamusia
atomota napisał(a):
Hancia napisał(a):
Ilona małpo!!!! To jest moje espiro 😜
A właśnie przelicytowałam męża, zaszantażowałam go że będę go gwałcić co noc po kilka razy i nie dam mu tym spać i zgodził się na Espiro Atlantic tak więc teraz wpadam w poszukiwania owego wózeczka 😉

Aniu mój by nie uległ takiemu szantażowi :P.

A jakie chcesz kolorek?

Wozek na pierwszy rzut oka się wydaje bardzo solidny...i ma b. duże pompowane koła 🙂.
Ale ma też wady 🙂. Raz- jest ciężki, dwa- nie należy do tych łatwych do zapakowania do samochodu, bo składa się ale i tak mimo tego potrzebny jest spory bagażnik.

Ja mam czerwony 🙂
I to prawda po zlozeniu jest duzy.W kombi sie miescil bez problemu a teraz jeszcze nie sprawdzalam i bedzie klops jak sie nie zmiesci mi w bagazniku 😜

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
Laski, a Wy chodzicie na jakieś ćwiczenia?
Ja mam u siebie u lekarza mam raz w tyg za darmo ćwiczenia wzmacniające lub jogę. No i dziś przypada dzień ćwiczeń wzmacniających, ale ja oczywiście mam lenia i tysiąc wymówek, że brzuch mnie pobolewa w nocy. Próbowałam znaleźć wymówkę pisząc do lekarki 🙂 ale napisała, że mogę spróbować delikatnie i zobaczyć jak będzie 😠 więc jadę na 16:30 😠 🤪

• Mamusia
A co do wózka, co do funkcjonalności, kół i gabarytów to najbardziej leży nam ten, oczywiście model z roku 2012/2013 więc używek brak... Dziadki co prawda chcą kupić, ale ja mam poczucie wyrzuconych pieniędzy :/ więc moooocno mocoocno się zastanawiam :/
http://www.ceneo.pl/17860509

• Mamusia
Ja zdecydowałam się na zakup w sklepie w swoim mieście. Rezygnuję z allegro, bo w razie czego trzeba jeszcze bawić się w pakowanie i odsyłanie. 🤢
Więc zastanawiam się między Baby Merc Q7, a Espiro Vector lub Vector Pro. Atlantic też jest, ale niezbyt podoba mi się jego rama, a poza tym waga. Vector jest fajny, bo w porównaniu do Baby Merca malutki. Ale sama nie wiem.. 😮

• Mamusia
XLANDER X-MOVE jest obsługiwalny jedną ręką - sprawdziłam w sklepie, stelaż można złożyć jedną ręką, gondola, fotelik i spacerak są dosłownie montowane na klik... koła pompowane, amortyzatory, bardzo nie wielki po złożeniu.. no ma wiele zalet. Wada ? no jest, nie zbyt duża gondola, co oznacza, że Miluś w związku z naszym wzrostem może nie zbyt wiele w niej pogondolować :/
A z praktycznych rad a pro pos kolorków wózka to nie polecam żółtego ani jasno zielonego - powód 🙂 OWADY 😁

ps. a gdyby taki plecaczek był na rynku to nie kupiłybyście ? 🤪 😜

• Mamusia
A ja właśnie wróciłam do domu i z ćwiczeń i z wizyty u znajomej mamy, która obdarowała mnie walizką ubranek !! - i kto to będzie prał i prasował ? 😮 🤢
A i bardzo się cieszę, że jednak pokonałam lenia i poszłam na ćwiczenia... czuję się niebo lepiej i tak pozytywnie zmęczona i porozciągana 🤪 eeeeh żeby człowiek była tak mądry i ćwiczył w domu 😁

• Mamusia
Witam wszystkie przyszłe mamy !!
Zapraszam na moje aukcje na których sprzedaje ubranka po moim synku, chociaż i dla dziewczynki też tam coś się może znaleźć
Fajne rzeczy za niewielkie pieniądze
Niestety nie moge wstawiać linków dlatego podam nazwę uzytkownika magdunia_1986 może ktoś będzie zainteresowany
Pozdrawiam

• Mamusia
klk1509 napisał(a):
xlandery moze i fajne ale jak widzialam jak moja kolezanka musi sie wysilac na sniegu to zastanawialam sie kiedy kupe zrobi 😜

😁 zrobiła ?
Nie wszystkie modele mają przednie koła pompowane..

A no i pierwsza witam Ciężarki :d
Ania już w środku nocy, kiedy wstałam po raz 1szy myślałam, że pochwalę się, że po ćwiczeniach ból bioder przeszedł 😁 jednak przy drugim obudzeniu... niestety, bolało tak jak poprzedniej nocy 🙂 - heheheh, ale i tak warto poćwiczyć i porozciągać te stawy.

• Mamusia
Trzecia???
Dzien dobry
Z rozciagania lubie najbardziej przeciaganie sie na kanapie 😜 a tak serio to ja mam chec na basen.Moze uda mi sie meza namowic to przejedziemy sie w weekend.
Sniadanie zjedzone i zaraz zabieram sie za lizanie podlogi bo gosci mamy miec popoludniu.
A jak wczorajszy sledzik?pojadlyscie? 😁