Skocz do zawartości

Witajcie | Forum o ciąży

dorcia1989

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,9 tys.
  • Utworzono
  • Ostatniej odpowiedzi

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

Najbardziej rozmowne osoby w tym wątku

• Mamusia
klk1509 napisał(a):
Hancia napisał(a):
Ja mam blokadę od samego początku 😜
Wrrrr normalnie nie wiem co mam robić ze sobą. Wczoraj troszkę pobaraszkowaliśmy a dzisiaj czuję się jak rozjechana żaba....

Ania Ty jak cos jebniesz to jak lysys grzywka o kant globusa hehe 😁
Ja tez wczoraj pobaraszkowałam 😁 Kuba powiedział, ze jakas ciasniejsza sie zrobilam 😮 U Was tez takie cos zaobserwowali ? :P
W ogole ostatnio czytalam pare innych miesiecy i tylko chyba My jestesmy do siebie takie bezpośrednie 🙂
Co mi jeszcze brakuje ? poza wszystkim dla mnie, kocyka dla malej, fridy chusteczek do pupci ?
Co kupujecie do wozka dla dziecka do gondoli ? jakis kocyk poduszka? spiworek czy co ? 🤢
A tak ogolnie to Aniu mialas czekac do 18 marca z bzykankiem :P

Agatuś ja?Dlaczego??
Przynajmniej jakoś ze sobą po ludzku piszemy 😉
Do gondoli mam tylko kocyk i prześcieradełka żeby w razie się maluszkowi uleje lub coś nie brudzić materacyka. Kordełka nie będzie nam wiosną/latem potrzebna w gondoli a poduszeczka takiemu maluszkowi też nie jest potrzebna...
Kochana no miałam miałam ale taki sen miałam w nocy ☺️ że nie wytrzymałam męża zmolestowałam ☺️

• Mamusia
Moja kolezanka 3 albo 4 miesiace temu urodzila corke i znowu jest w ciazy :P tym razem wpadka 🙂
smieje sie z kuba ze chyba jest jedna z tych,ktore twierdza ze przy karmieniu piersia sa zabezpieczone przed kolejnym zajściem hahahah 😁

• Mamusia
Agata też kiedyś się nasłuchałam bajek na temat niby najskuteczniejszej metody antykoncepcji-karmienia 😁 Moja kuzynka tak wpadła w styczniu urodziła córę i twierdziła że karmi to jest bezpieczna a już w marcu była znowu w ciąży 😁

• Mamusia
klk1509 napisał(a):
Hancia napisał(a):
Ja mam blokadę od samego początku 😜

Wrrrr normalnie nie wiem co mam robić ze sobą. Wczoraj troszkę pobaraszkowaliśmy a dzisiaj czuję się jak rozjechana żaba....

Ania Ty jak cos jebniesz to jak lysys grzywka o kant globusa hehe 😁
Ja tez wczoraj pobaraszkowałam 😁 Kuba powiedział, ze jakas ciasniejsza sie zrobilam 😮 U Was tez takie cos zaobserwowali ? :P
W ogole ostatnio czytalam pare innych miesiecy i tylko chyba My jestesmy do siebie takie bezpośrednie 🙂
Co mi jeszcze brakuje ? poza wszystkim dla mnie, kocyka dla malej, fridy chusteczek do pupci ?
Co kupujecie do wozka dla dziecka do gondoli ? jakis kocyk poduszka? spiworek czy co ? 🤢
A tak ogolnie to Aniu mialas czekac do 18 marca z bzykankiem :P

Co do ciasnosci... to ja zauwazylam roznice ale moj chyba nie. Moj S wczoraj mowi no dawaj cos... a ja nie bo mnie wkur... za to tydzien temu przez trzy dni... na czwarty powiedzial ze zmeczony... ha ha
Z tym ze co niektore mysla ze karmiac nie zajda to sie myla, ja mysle po pologu gonic do gina... bo po 4 mc byc znowu w ciazy to chyba bym wykorkowala...

• Mamusia
Ja skonczylam niedawno prasowac szmaty.A teraz siedze z wywalonymi nogami na lawie i patrze co w sieci slychac (czyt.FB i brzuszek 😁 😁) aaaa i czekam na meza co by mu mala jazde walnac bo mam cisnienie 😠
pochwale sie, a wlasciwie to nie ma sie czym chwalic.mam w obwodzie brzucha 106cm.Jest ktoras z was lepsza ode mnie?

• Mamusia
adriana886 napisał(a):
Ja skonczylam niedawno prasowac szmaty.A teraz siedze z wywalonymi nogami na lawie i patrze co w sieci slychac (czyt.FB i brzuszek 😁 😁)
pochwale sie, a wlasciwie to nie ma sie czym chwalic.mam w obwodzie brzucha 106cm.Jest ktoras z was lepsza ode mnie?

Dawaj namiar na FB do siebie 🙂
Pewnie ja ale nie mam siły na wstanie po miarkę więc jutro walnę fotę i się zmierzę 🙂

• Mamusia
Ja tez ogladam ten film bo Kuba powiedzial,ze fajny a Ja pierwszy raz go widze i bardzo dobry 🙂
Ja tez od razu ide po tabletki 🙂
Ada jak juz sie tak rozpędziłaś to wpadaj do mnie z prasowaniem 😁
właśnie na reklamie przełączyliśmy na 2 jest wywiad z Gołotą boże jaki on jest infantylny :/
Oglądałam koszule na all . jedne w jakieś serduszka,misie chuje muje dzikie weze a jak sa jakies lepsze to 100 zl hahaha ...

• Mamusia
Agata ja prasowac zaczelam o 15 😜 😜 😜 wiec tak szybko mi nie zeszlo.
Hancia, poszukaj.Orzech mam na nazwisko, po mezu 🙂
Wrocil z piwka maz.Wie ze mam wkurwa na niego,wiec jak ledwo wszedl do domu to go juz wyslalam go sklepu po fante, czekolade i wode dla Mai. 3 razy dzwonil juz zapytac co mial kupic w sklepie bo zapomnial OMG 🤪 🤪 🤪 co alkohol robi z czlowiekiem 😜

• Mamusia
Sprobuj teraz
On jest podchmielony to ma dobry humorek 😁
Minelo dobre 10 min jak polazl do tego sklepu wiec dzwonie zapytac, czy droge zgubil do domu- mowi ze kebaba mi kupuje 🤪 po co mi ta czekolada 🙂 Cholera, jestem strasznie przekupna jak widac 😁

• Mamusia
Gawinka napisał(a):
oleenka napisał(a):
No kurde.. Coś mi się popieprzyło tu..

Mada: Mnie też to wszystko przeraża, a z drugiej strony chce mieć wszystko za sobą. 🤢

Swoją drogą, to ja muszę w końcu imię dla Małej wybrać.. 😮

Amelia, Kornelia, Zuzia 🙂 Liliana (Lilka ) Oliwka
😁 😁

Właśnie zastanawiamy się między Amelką, a kilkoma jeszcze innymi. 😆 ale wybór jest za ciężki 🤢